Zahra Elise Wiki, Възраст, Нетна Стойност, Височина И Още 2022

Чували ли сте името на Zahra Elise? Тя е един от най-обещаващите инсталагрантски модел и социалист на този път. Ние добавихме подробната биография на този модел Instagram и социалите. Интересувате ли се да знаете за Zahra Elise? Тук обсъдихме за нея. В раздела по-долу ще получите детайлите на височината на Захра Елис, възрастта, делата, нетната стойност и много повече информация. Давай напред, за да проверите подробностите.

Zahra Elise Short Wiki

Zahra Elise Images
Zahra Elise Images

Истинското име на този модел на Instagram и социалите е Zahra Elise. Тя има и псевдоним и е Zahra. По принцип тя е американка. Нейният роден град е Темекула, Калифорния. Тя вярва в християнството. Образователната квалификация на този човек не е известна. В раздела по-долу ще имате повече информация.

Истинско име Захра Елис
Име на етикета Захра
Мъж Жена Женски пол
Националност американски
Каста американски
Религиозно вярване Християнство

Zahra Elise възраст и родно място

Знаете ли какво е възрастта на Zahra Elise? В този раздел сме се фокусирали върху информация, свързана с раждаемостта, като роднина, родното място, родния град, текущото място и т.н. За да знаете за нейната информация, свързана с раждането, можете да проверите тази следната таблица. Нейният рожден ден е на 30 декември 1993 година. Сега нейната възраст е на 28 години (както на 2021 г.). Тя е родена във Вирджиния Бийч, Вирджиния.

Деня на раждане 30 декември 1993 година
Възраст 28 години (както на 2021 г.)
Място на раждане Вирджиния Бийч, Вирджиния
Растат Тефекула, Калифорния
Знак за зодиака Стрелец

Зимата и физическото описание на Zahra Elise

Много от последователите винаги се опитват да научат за физиката от любимите си знаменитости. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние сме загрижени за това. Височината й е 170 cm. Теглото е 65 кг. Теглото е постоянно променяема стойност. Минавате през последната стойност на нейното тегло сега. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Heights 170 cm
Височина (и) крака 5 фута 6 инча
Височина (и) метър 1.7 метра
Тегло (и) 65 кг
Тегло (и) в паунд 143 lbs
Фигура 35B-28-42
Размер на Брест 35B инча
Размер на кръста 28 инча
Размер на бедрата 42 инча
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Захра Елис Семейно положение и дела

Какво мислите за семейното положение на Zahra Elise? Тук ще предоставим някои от личната й информация, която може да бъде вашата точка на кралство. Да дам представа за семейното си положение, дела, хобита и много други неща, които украсявахме този раздел. Тук ще споделим някои информация за любимите й неща и личности. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
История на запознанствата В процес на преразглеждане
Афера (и) Скоро ще бъдат актуализирани
Съпруг / съпруг Нито един
Интерес Пътуване
Бащино име Не се знае
Майка Не се знае
Брат Не се знае
Сестра Не се знае
Известни роднини Не се знае
Дъщеря и син Нито един
Zahra Elise Image
Zahra Elise Image

Zahra Elise образователен произход

В този следващ раздел ще получите информация за образователната квалификация на Захра Елис. Хората с нетърпение искат да знаят образованието Backgroud на тази знаменитост. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Тук са описани образователни квалификации. Получаване на точно доверие фактите е много трудно някъде. Ако няма данни, открити от високо доверен източник, ние по-скоро пропускаме стаята като празна.

Училище Не се знае
Име на колежа Не се знае
Степен на образование Не се знае

Професионален живот и противоречие

Този раздел се фокусира върху професионалния си живот и събития. професионална информация; и и т.н. Основната професия е Instagram модел и социалист.

Известен с Не е налице точно сега
Професия (и) INSTAGRAM модел и социалист
Татуировки Не е налице точно сега
Хоби Пътуване
Любими знаменитости Не е налице точно сега

Zahra Elise Net и печалба

Мислили ли сте някога за нетната стойност на Захра Елис? Какво ще кажете за доходите си? Знаете добре, че никой не заплаща и активи да останат фиксирани за дълъг период от време. Като следвате таблицата, получавате идея за нейната нетна стойност и заплата. Също така добавяме противоречията в този раздел. Нетната стойност на Zahra Elise е $ 230 000 щатски долара (както през 2018 г.).

Доход Скоро ще бъдат актуализирани
Нетната стойност $ 230,000 щатски долара (както през 2018 г.)
Любим цвят В процес на преразглеждане
Любима храна Актуализация скоро
Любима дестинация В процес на преразглеждане

ЧЗВ

 1. Какъв е зодиакалният знак на Zahra Elise?

  Според датата на раждане, зодиакалният знак е Стрелец.

 2. Каква е нетната стойност на Zahra Elise?

  Нетната стойност е $ 230 000 щатски долара (както през 2018 г.).

 3. Каква е височината на Zahra Elise?

  170 cm

 4. Е Захра Елис женен?

  Тя е неженена.

 5. Каква е професията на Захра Елис?

  Тя е инстагрирам модел и социалист.

Тук сме се опитали най-добре да покрием цялата информация за Zahra Elise Net, височина, тегло и био. Цялата тази информация ще ви помогне да знаете за човека. Възможно е да има някаква погрешна информация, ако намерите нещо подобно, което ни информира чрез коментар или използвайте нашия детайл за контакт, очаквате вашето мнение.