Vikrant Chibber Дела, Възраст, Нетна Стойност, Височина, Био И Още 2022

Вие сте последовател на Викринт Чибер? Той е нововъзникващ предприемач в момента. Пишаме всеки детайл за този предприемач. Ако сте любопитни за Vikrant Chibber, вие сте на правилното място. Превъртете надолу по-долу секцията, ще получите Vikrant Chibber възраст, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Да се преместим в следващия раздел.

Vikrant Chibber био

Vikrant Chibber Image
Vikrant Chibber Image

Пълното име на този предприемач е Vikrant Chibber. Псевдонимът е Викра. Той има индийско гражданство. Името на родния му град е Ню Делхи, Индия. Последва се индузшеството. Образователната му квалификация е неизвестна. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Рождено име Викрант Чибер
Име на етикета ВИКРА
Националност Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Vikrant Chibber епоха и друга информация

Знаете ли за Vikrant Chibber? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Датата на раждане не е известна. Настоящата възраст не е известна. Според нашите изследвания той е роден в Ню Делхи, Индия.

Рождена дата Не се знае
Възраст като през 2022 година Не се знае
Местоположение на раждането Нов Делхи, Индия
Роден град Нов Делхи, Индия
Зодия зодия Близнаци

Височина и физическо описание на Викрист

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние разбираме вашето търсене. Височината му е в сантиметри – 173 см в метри- 1.73 m в краката инчове – 5 "8". Теглото е в килограми – 75 кг
в паунда – 165 паунда. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на очите е кафяв. По същия начин, цветът на косата е черен.

Heights в сантиметри – 173 cm
в метри – 1.73 М
в краката инчове – 5 "8"
Тегло (и) в килограми – 75 кг
в паунда – 165 паунда
Фигура – гърдите: 44 инча
– Талия: 32 инча
– BICEPS: 14 инча
Цвят на очите Кафяв
Цветове на косата Черен

Vikrant Chibber приятелка и семейно положение

Е Vikrant Chibber женен или единичен? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Опитахме се да покрием любимите си неща и личности тук. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
Връзка Не се знае
Хоби Гледане и игра на крикет
Любими хора / неща Модел, актьор, котва
Членове на семейството Отец-късен полковник Рамеш Чандра ЧИБИБР (армия)
Майката – Савита Чибир
Брат – няма
Сестра – Гаури Хан (продуцент, интериорен дизайнер, дизайнер на костюми, социален работник)

Vikrant Chibber образователни среди

В раздела по-долу, ние обсъдихме образователната квалификация на Vikrant Chibber. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Училищни имена Лоретово училище, Делхи
Име на университета Неизвестен
Степен на образование Неизвестен

Професионалният живот на Vikrant Chibber

В този раздел се фокусирахме върху професионалния му живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Дебютът му беше неизвестен. Въпреки че има много друга по-малка фокус професия. Точката на фокус е предприемач.

Основна професия Предприемач
Известен с Актьор, модел
Вход Неизвестен
Награди N / A
Vikrant Chibber снимка
Vikrant Chibber снимка

Vikrant Chibber нетна стойност и заплата

Знаете ли за нетната стойност на Vikrant Chibber? Колко печели? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. В този раздел се добавят и противоречия. Общата нетна стойност на Vikrant Chibber е 2 crore inr (съгласно 2012 г.).

Доход 1-5 милиона
Нетна стойност 2 crore inr (съгласно 2012 г.)
Противоречия Не съм сигурен

Честотен въпрос за Викринт Чибер

 1. Какви са хобитата на Викринт Чибер?

  Хобитата гледат и играят крикет.

 2. Какво е религиозната вяра на Викрант Чибер?

  Той вярва в индуизма.

 3. Където е родното място на Викрант Чибер?

  Родното място на Викрант Чибер е Ню Делхи, Индия.

 4. Каква е височината на Викрант Чибер?

  В сантиметри – 173 cm
  в метри – 1.73 М
  в краката инчове – 5 "8"

 5. Каква е нетната стойност на Викринт Чибер?

  Нетната стойност е 2 crore inr (съгласно 2012 г.).

Това е всичко за нетната стойност на Vikrant Chibber, био, височина, тегло и друга информация. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за него. Ако сте намерили нещо нередно, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.