Uzair Basar Възраст, Височина, Дела, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Вие сте последовател на Basar на Uzair? Той е един от най-малките знаменитости на много хора. Обхванахме детайлите на този участник. Ако искате да научите повече за Basar на Uzair, имаме някои добри новини за вас. Ние добавихме подробности; S на Uzair Basar Net, възраст, височина и други подробности. Да проверим.

Uzair Basar къса уики

Uzair Basar
Uzair Basar

Пълното име на този актьор е Basar на Uzair. Името на маркера е uzair. Той има индийско гражданство. Родният град на този човек е Мумбай, Махаращра, Индия. Той е последователите на исляма. Той постигна неприложима степен. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Рождено име Uzair Basar
Ник име Uzair
Гражданство Индийски
Религиозно вярване Ислям

Uzair basar възраст и информация за раждане

Любопитни ли сте за Basar Age на Uzair? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Можете да чуете, че неговият рожден ден е на 8 март 2007 г. Сега е на 14 години. Роден е в Мумбай, Махаращра, Индия.

Дата на раждане 8 март 2007 г
Възраст 14 години
Местоположение на раждането Мумбай, Махаращра, Индия
Растат Мумбай, Махаращра, Индия
Зодиак Риби

Височина и физическо описание на Uzair Basar

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние разбираме вашето търсене. Той е почти в сантиметри – 173 см в метри- 1.73 m в краката инчове – 5 "8". Теглото е в килограми – 46 кг
в паунда- 101 lbs. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Heights в сантиметри – 173 cm
в метри – 1.73 М
в краката инчове – 5 "8"
Тегло в килограми – 46 кг
в паунда- 101 lbs
Измерване на тялото – гърдите: 44 инча
– Талия: 34 инча
– BICEPS: 12 инча
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен

Basar Affairs и Семейно положение

Е съпруга на Uzair Basar или е единичен? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Неженен
Връзка #Ref!
Интерес Плуване, колоездене, играене на различни музикални инструменти
Любими хора / неща Салман Хан
Семейство Баща – не е известен
Майка – не е известна
Сестрите – 2
Brother-Zaid Basar (старейшина)

Uzair Basar Образователна квалификация

Ето образователната квалификация на Uzair Basar. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. Тук са описани образователни квалификации. Понякога не е възможно да се намери точната информация. Когато нямаме данни, запазваме тези данни празни.

Училищни имена Американска школа на Бомбай, Мумбай
Колежи Не е приложимо
образователна квалификация Не е приложимо

Професионалният живот и противоречия на Uzair Basar

Тук събрахме информация за своя професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Дебютът му беше като телевизия: Teri Meri Love Stories (2012). Основната професия е актьор.

Професия Участник в актьор
Известен с Участник в актьор
Вход Телевизор: Тери Мери любовни истории (2012) \ t
Постижения Не всеки
Uzair Basar Picture
Uzair Basar Picture

Uzair Basar Net и заплата

Каква е нетната стойност на Basar на Uzair? Какво ще кажете за доходите му? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. Добавихме противоречия в този раздел. Общата нетна стойност на Basar на Uzair е RS. 11.67 crore (както през 2019 г.).

Заплата 4-5 милиона
Нетна стойност RS. 11.67 crore (както през 2019 г.)
Противоречия Не е намерено

ЧЗВ

 1. Какъв е зодиакалният знак на Basar на Uzair?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е Риби.

 2. Каква е височината на basar на uzair?

  В сантиметри – 173 cm
  в метри – 1.73 М
  в краката инчове – 5 "8"

 3. Каква е професията на узарбар?

  Той е актьор.

 4. Къде е родното място на Basar на Uzair?

  Родното място на Uzair Basar е Мумбай, Махаращра, Индия.

 5. Какви са хобитата на Basar на Uzair?

  Хобитата са плуване, колоездене, играят различни музикални инструменти.

Това е всичко за нетната стойност на Uzair Basar, био, височина, тегло и друга информация. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Очакваме ви.