Usha Jadhav Нетна Стойност, Височина, Дела, Възраст, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Уша Джадхав? Тя е една от най-младите знаменитости на много хора. Пишем всеки детайл за този модел, актриса, театрален художник. Ако се интересувате от Usha Jadhav, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. В раздела по-долу ще получите детайлите на височината на Усха Джадхав, възрастта, нетните стойности и много повече информация. Давай напред, за да проверите подробностите.

Usha jadhav къси био

Usha jadhav снимка
Usha jadhav снимка

Името на рождението на този модел, актриса, театрален художник е Уша Джадхав. Хората и нейните роднини често го наричат Usha. Тя има индийско гражданство. Родният град на този човек е Колхапур, Махаращра, Индия. Хиндуизмът е последван от нея. Тя постигна диплома. Нека превъртете таблицата по-долу.

Пълно име Уша Ядхав
Познато име Usha
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

Usha jadhav възраст и информация за раждане

Имате ли интерес към възрастта на usha jadhav? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Датата на раждане е 3 ноември 1987 година. Сега тя е на 35 години. Местоположението на нейното раждане е Колхапур, Махаращра, Индия.

Рождена дата 3 ноември 1987 година
Възраст 35 години
Местоположение на раждането Колхапур, Махаращра, Индия
Роден град Колхапур, Махаращра, Индия
Знак за зодиака Скорпион

USHA JADHAV Височина, тегло и физически детайли

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние сме загрижени за това. Височината й е в сантиметри – 163 см в метри- 1.63 м в краката инчове – 5 "4". Теглото е в килограми – 45 кг
в паунда – 99 lbs. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Височина в сантиметри – 163 cm
в метри – 1.63 М
в краката инчове – 5 "4"
Тегло в килограми – 45 кг
в паунда – 99 lbs
Фигура 28-24-30
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен

Usha jadhav дела и семейно положение

Знаете ли семейното положение на Усха Джадхав? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Връзка Не се знае
Интерес Конна езда, плуване, пътуване, танци
Любимо нещо / човек Амитаб Баччан
Семейство Баща – не е известно
Майка не е известна

Образователни квалификации

В раздела по-долу, ние обсъдихме образователната квалификация на Усха Ядхав. Някои от последователите се интересуват от образователни квалификации. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Училищни имена Видипет гимназия Колхапур, Колхапур, Махаращра, Индия
Име на университета Не е приложимо
образователна квалификация Завършвам

Професионалният живот на Usha Jadhav

Този раздел се фокусира върху професионалния си живот и събития. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Започна професионалния си живот като филм: Сигнал за движение (2007)
Телевизор: Лакхон Мейн Ек (2012) \ t. Тя основно печели от професията си.Г. Модел, актриса, театър художник.

Основна професия Модел, актриса, театър художник
Известен с Като "Яшода" (майката на Кришна) в маратския филм "Dhag"
Вход Филм: Сигнал за трафик (2007)
Телевизор: Лакхон Мейн Ек (2012) \ t
Постижения Награда за най-добра актриса и Maharashtra Times Sanmaan награда за "Dhag" (Marathi) – 2012
Награда на жените L’Oréal Paris Femina 2014
Usha jadhav image
Usha jadhav image

Usha jadhav net и заплати

Искате ли да знаете за нетната стойност на usha jadhav? Какъв е основният източник на доходи? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Също така добавяме противоречията в този раздел. Нетната стойност на Usha Jadhav е INR 30 Lakh (както през 2014 г.).

Доход 4-5 милиона
Нетната стойност INR 30 LAKH (както през 2014 г.)
Противоречия Не съм сигурен

ЧЗВ

 1. Е usha jadhav женен?

  Тя е неженена.

 2. Какво е религиозната вяра на Уша Ядхав?

  Тя вярва в индуизма.

 3. Каква е професията на Уша Ядхав?

  Тя е модел, актриса, театър художник.

 4. Какво е възрастта на Уша Джадхав?

  Възрастта на Уша Ядхав е на 35 години.

 5. Къде е родното място на Уша Ядхав?

  Родното място на Уша Ядхав е Колхапур, Махаращра, Индия.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на usha jadhav. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Очакваме ви.