Tommy Hilfiger Net Worth, Възраст: Съпруга, Био-Уики, Тегло, Деца 2022

Интересувате ли се да знаете Томи Хилфигер? Той е един от популярните американски моден дизайнер и основател на Tommy Hilfiger Corporation на много от хората. Ние покрихме детайлите на този американски моден дизайнер и основател на Tommy Hilfiger Corporation. Ако се интересувате от Thomas Jacob Hilfiger, можем да уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Тук ще получите детайлите на Thomas Jacob Hilfiger Net на възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Да се преместим в следващия раздел.

Томи Хилфигер нетна стойност
Томи Хилфигер нетна стойност

Томас Джейкъб Хилфигер Уики

Thomas Jacob Hilfiger е това истинско име. Той има и псевдоним и е Томи Хилфигер. Той има американско гражданство. Начало на този човек е Елмира, Ню Йорк, САЩ. В следващата таблица ще получите повече информация.

Пълно име / истинско име Томас Джейкъб Хилфигер
Мононим (nick name) Томи Хилфигер
Мъж Жена Мъжки
Професия (и) Американски моден дизайнер и основател на Tommy Hilfiger Corporation
Гражданство американски
Роден в Елмира, Ню Йорк, САЩ
Дата на раждане 24-март-51
Възраст като през 2022 година 70 години
Височина 1.68 М
Височина (и) крака 5 фута и 6 инча
Височини в cm 168 cm
Тегло 70 кг
Тегло в паунд 154 паунда
Дати с Да се ​​актуализира
Семейно положение Женен
Съпруг Dee ocleppo (m. 2008), Susie Hilfiger (m. 19802000)
Син дъщеря Да (Ally Hilfiger, Себастиан Томас Хилфигер, Ричард Хилфигер, Елизабет Хилфигер, Катлийн Хилфигер)
Печелене
Нетната стойност $ 450 милиона

Thomas Jacob Hilfiger Възраст и информация за раждане

Знаете ли какво е възрастта на Thomas Jacob Hilfiger? В по-долу ще получите цялата информация за него рожден ден, родното място и други свързани неща. Неговият рожден ден е на 24-март-51. Сега той е 71 стар. От роден е от Елмира, Ню Йорк, САЩ.

Томи Hilfiger височина, тегло и друга информация

Много от последователите винаги се опитват да научат за физиката от любимите си знаменитости. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Можем да се почувстваме за това. Томи Хилфигер има височина 1.68 М. Текущото тегло е 70 кг. Теглото е постоянно променяема стойност. Минавате през последната стойност на това тегло сега.

Томи Хилфигер Семейно положение и приятелка

Имате ли интерес за семейния живот на Томас Джейкъб Хилфигер? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. В този раздел ще получите информация за неговото семейно положение, дела, хобита и много други неща. Да обсъдим и любимите си неща като цвят, храна, спорт, места и личности. Проверете таблицата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Томи Хилфигер Възраст
Томи Хилфигер Възраст

Tommy Hilfiger Net и заплата информация

Искате ли да знаете за нетната стойност на Томи Хилфигер? Каква е неговата заплата? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. Всичките му контраверси се актуализират в този раздел. Нетната стойност на Томи Хилфигер е 450 милиона долара.

ЧЗВ

 1. Каква е професията на Томи Хилфигер?

  Той е американски моден дизайнер и основател на Tommy Hilfiger Corporation.

 2. Какво е възрастта на Томи Хилфигер?

  Възрастта на Томас Джейкъб Хилфигер е 71 стар.

 3. Каква е нетната стойност на Томи Хилфигер?

  Нетната стойност е $ 450 милиона.

 4. Каква е височината на Томи Хилфигер?

  Той е 1.68 м висок.

 5. Е tommy hilfiger женен?

  Той е женен.

Това е всичко за височината на Томас Джейкъб Хилфигер, възраст, тегло и биография. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за него. Смятате ли, че е погрешно във всички тези? Чувствайте се свободни да се свържете с нас. Очакваме вашето мнение.