Том Sosnoff Net, Възраст: Био-Уики, Съпруга, Тегло, Деца 2022

Интересувате ли се да знаете Tom Sosnoff? Той е един от популярните предприемачески, опции търговец и съосновател на Thinkorswim и Tastytrade, и основател на тесто, вкл и много от хората. Ние обхванахме детайлите на този предприемач, търговец на опции и съосновател на Thinkorswim и Tastytrade, и основател на тесто, Inc. Ако се интересувате от Том Сосноф, можем да уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. В раздела по-долу ще получите подробности за височината на Том Сосноф, възраст, дела, нетната стойност и много повече информация. Да проверим.

Тежест на Том Сосноф
Тежест на Том Сосноф

Биография на Том Сосноф

Истинското име на този предприемач, опции търговец и съосновател на мислителю и tastytrade, и основател на тестото, Inc е Том Сосноф. Неговото Ник е Том Сосноф. Неговата националност е американска по рождение. Родният му град е Ню Йорк, САЩ. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Оригинално име Том Сосноф
Познат като Том Сосноф
Мъж Жена Мъжки
Основна професия Предприемач, опции търговец и съосновател на мислителю и tastytrade, и основател на тесто, Inc
Гражданство американски
Местоположение на раждането Ню Йорк, САЩ
Рождена дата 6-март-57
Възраст като през 2022 година 64 години
Височина 1.68 М
Височина (и) крака 5 фута и 6 инча
Височина (и) cm 168 cm
Тегло 80 кг
Тегло в паунд 176 паунда
Дати с Да се ​​актуализира
Семейно положение Единичен
Съпруг Не
Деца Да (случай sosnoff)
Доход
Нетна стойност $ 130 милиона

На колко години е Том Сосноф?

Е възрастта на Том Сосноф е загадка за вас? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Датата на раждане е 6-март-57. Сега възрастта е на 64 години. От роден е от Ню Йорк, САЩ.

Том Sosnoff Височина и физическа информация

Физическата красота изразява колко много любимите ви знаменитости се грижат за тяхната красота и фитнес. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние също знаем този факт. Височината му е 1.68 М. Той е приблизително 80 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност.

Tom Sosnoff работи и семейно положение

Знаете ли, че Том Сосноф е женен или неженен или да се среща с някого? Тук ще предоставим някои от личната му информация, която може да бъде вашата точка на кралство. Да дам представа за своето семейно положение, дела, хобита и много други неща, които украсявахме този раздел. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Проверете таблицата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Възраст на Том Соснофо
Възраст на Том Соснофо

Tom Sosnoff нетна стойност и заплати

Каква е действителната нетна стойност на Том Сосноф? Какво ще кажете за доходите му? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. В следващия раздел ще получите информация за данните за неговата заплата, нетната стойност и актива. Някои противоречия за неговите са намерени, които също се добавят по-долу. Общата нетна стойност на Том Сосноф е $ 130 милиона.

ЧЗВ

 1. Е Tom Sosnoff женен?

  Той е необвързан.

 2. Какво е родният ден на Том Сосноф?

  Датата на раждане на Том Сосноф е 6-март-57.

 3. Каква е височината на Том Сосноф?

  Той е 1.68 м висок.

 4. Какво е нетната стойност на Том Сосноф?

  Нетната стойност е 130 милиона долара.

 5. Какво е възрастта на Том Сосноф?

  Възрастта на Том Сосноф е на 64 години.

Тук сме се опитали най-добре да покрием цялата информация за нетната стойност на Том Sosnoff, височина, тегло и био. Да имаш ясна представа за този празник цялата тази информация ще ви помогне. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме ви.