Том Сегура Възраст, Нетно Състояние: Био-Вики, Тегло, Деца, Съпруга 2022

Познавате ли Том Сегура? Той е един от най-обещаващите американски стендъп комедианти, писател, актьор и водещ на подкасти в момента. Добавихме подробна биография на този американски стендъп комедиант, писател, актьор и водещ на подкасти. Ако сте любопитни за Том Сегура, вие сте на правилното място. В раздела по-долу ще получите подробна информация за височината, възрастта, делата, нетното състояние и много друга информация за Том Сегура. Да преминем към следващия раздел.

Височина на Том Сегура
Височина на Том Сегура

Биография на Том Сегура

Истинското име на този американски стендъп комедиант, писател, актьор и водещ на подкасти е Том Сегура. Той има и псевдоним и той е Том Сегура. Според мястото му на раждане той е американец по рождение. Родният му град е Синсинати, Охайо, Съединени щати. Нека проверим раздела по-долу, за да получим повече информация.

Пълно име/рождено име Том Сегура
По име Том Сегура
Пол Мъж
Основна професия Американски стендъп комедиант, писател, актьор и водещ на предавания
Националност Американец
Място на раждане Синсинати, Охайо, САЩ
Дата на раждане 16-април-79 г
Възраст през 2022 г 42 години
Височина 1.82 m
Височина(и) Стъпала 5 фута и 11 инча
Височина(и) см 182 см
Тегло(и) 80 кг
Тегло в лири 176 килограма
Дати с Да се актуализира
Семейно положение Женен
Съпруг Christina Pazsitzky(m. 2008)
Деца Да (Ellis Segura)
Заплата
Нетни богатства $15 млн

Том Сегура Възраст и друга информация

Имате ли интерес към възрастта на Том Сегура? Рожден ден и информация като родно място, роден град и т.н. са съсредоточени тук. Рожденият му ден е на 16 април 79 г. Понастоящем той е на 42 години. Мястото, където е роден, е Синсинати, Охайо, САЩ.

Том Сегура Височина, тегло и физически данни

Физическото състояние на известните личности е едно от най-важните неща за феновете. Обичаме да следваме и да подражаваме на нашите знаменитости по отношение на височината, теглото, прическата, цвета на очите, облеклото и почти всичко. Ние също знаем този факт. По отношение на височината, Том Сегура е 1.Височина 82 м. Настоящото му тегло е 80 кг. Тъй като теглото се променя редовно, поставяме текущата стойност.

Tom Segura Семейно положение и връзки

Знаете ли с кого е ангажиран сега? Ако искате да научите повече за личния живот, този раздел е за вас. ще предоставим няколко жизненоважни информации като дела, семейно положение, съпруг, хобита и други в рамките на една таблица тук. Тук ще споделим някои информации за любимите му неща и личности. Можете да проверите таблицата, за да научите за семейното положение и друга информация.

Нетна стойност на Том Сегура
Нетно състояние на Том Сегура

Нетна стойност и доходи на Том Сегура

Каква е нетната стойност на Том Сегура? Колко му плащат на месец? Трябва да се отбележи, че нетното състояние и заплатата се променят с течение на времето. За да научите повече за нетното състояние и заплатата на този човек, следвайте раздела по-долу. Противоречията също са добавени в този раздел. Нетната стойност на Том Сегура е 15 милиона долара.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 1. Къде е родното място на Том Сегура?

  Мястото на раждане на Том Сегура е Синсинати, Охайо, САЩ.

 2. Каква е нетната стойност на Том Сегура?

  Нетното му състояние е 15 милиона долара.

 3. Каква е възрастта на Том Сегура?

  Възрастта на Том Сегура е 42 години.

 4. Каква е професията на Том Сегура?

  Той е американски стендъп комедиант, писател, актьор и водещ на подкасти.

 5. Женен ли е Том Сегура?

  Той е женен.

Това е информацията, която може би търсите за теглото, височината, възрастта и биографията на Том Сегура. Имайки ясна представа за тази знаменитост, цялата тази информация ще ви помогне. Намирате ли нещо нередно във всичко това? можете да споделите мнението си чрез формата за коментари. Обичаме да чуваме от вас.