Tehseen Poonawalla Височина, Възраст, Нетна Стойност, Дела, Биография И Още 2022 Г

Последовател ли сте на Tehseen Poonawalla? Той е нововъзникващ политически анализатор, социален активист, бизнесмен в момента. Добавихме подробната биография на този политически анализатор, социален активист, бизнесмен. Ако искате да научите повече за Tehseen Poonawalla, имаме добри новини за вас. Тук ще получите подробности за нетната възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Да преминем към следващия раздел.

Кратка биография на Tehseen Poonawalla

Техсин Пунавала Снимка
Техсин Пунавала Снимка

Истинското име на този политически анализатор, социален активист, бизнесмен е Техсин Пунауала. Прякорът е Техсе. Според родното му място той е индиец по рождение. родният му град е Пуна, Махаращра. Той следва атеист (роден в мюсюлманско семейство) [1] печат. Постигна неизвестна степен. Вижте следната таблица, за да получите повече информация.

Истинско име Техсин Пунавала
Познато име Техсе
Националност индийски
религия Атеист (роден в мюсюлманско семейство) [1] The Print

Информация за възрастта и раждането на Tehseen Poonawalla

Любопитни ли сте за епохата на Tehseen Poonawalla? Тук сме разгледали датата на раждане и друга свързана информация. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Може да чуете, че рожденият му ден е на 24 май 1989 г. Сега той е на 33 години. Той е роден в Пуна, Махаращра.

Рожден ден 24 май 1989 г
възраст 33 години
Местоположение на раждане Пуна, Махаращра
Пораснете в Пуна, Махаращра
зодия зодия Близнаци

Техсин Пунавала Височина, тегло и физически данни

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние, височината, теглото и т.н. на знаменитостите винаги създават нови тенденции. Разбираме вашето искане. Височината на Техсин Пунавала е в сантиметри- 171 см в метри- 1.71 м във фута инча – 5’ 7½”. Приблизителното тегло е в килограми – 65 кг
в паундове – 143 паунда. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на очите му е черен. а цветът на косата е кафяв.

Височини в сантиметри – 171 см
в метри – 1.71 м
във фута инча – 5’ 7½”
Тегло(и) в килограми – 65 кг
в паундове – 143 паунда
Измервания на тялото – Гръден кош: 36 инча
– Талия: 30 инча
– Бицепс: 12 инча
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Кафяв

Афери и семейно положение на Техсин Пунавала

Знаете ли семейното положение на Техсин Пунавала? Ако имате любопитство към личния живот, ще получите данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобита и други. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
афера(и) Monicka Vadera Poonawalla (дизайнер на бижута и куратор)
хобита Четене, гледане на телевизия
Любимо нещо/Личност Модел, актриса
Членове на семейството Баща – Сарфараз Пунавала (индоирански)
Майка – Ясмин Пунавала (исмаилити)

Образователни основи

Тук ще получите образователната квалификация на Tehseen Poonawalla. Много от неговите последователи искат да знаят за образователния ценз. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. Таблицата по-долу е за образователните квалификации. Трябва да се спомене, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. За тази ситуация ние преглеждаме тази информация редовно.

училища Неизвестен
Колеж Не е приложимо
образователна квалификация Не се знае

Професионалният живот и противоречия на Техсин Пунавала

Тук сме събрали информация за неговия професионален живот. Добавихме също име на училище, име на колеж, образователни квалификации. Дебютът му беше като Not Sure. Въпреки че има много друга по-малко фокусирана професия. Фокусната точка е политически анализатор, социален активист, бизнесмен.

професия(и) Политически анализатор, социален активист, бизнесмен
Известен с Участие в Bigg Boss 13 като вход с уайлд карта
Започнете кариера Не съм сигурен
Признание N/A
Снимка на Техсин Пунавала
Снимка на Техсин Пунавала

Нетна стойност и заплати на Техсин Пунавала

Знаете ли за нетната стойност на Tehseen Poonawalla? Каква му е заплатата? Въпреки че е невъзможно да се получи точна информация за заплатата и активите. В долния раздел се фокусирахме върху нетната стойност и заплатата. Добавяме и противоречията в този раздел. Нетната стойност на Tehseen Poonawalla е Rs. 4.95 Crore (както през 2019 г.).

Заплата 3-5 милиона
Нетна стойност Rs. 4.95 Crore (както през 2019 г.)
Противоречия Не се знае

Често задавани въпроси

 1. Каква е професията на Техсин Пунавала?

  Той е политически анализатор, обществен активист, бизнесмен.

 2. Омъжена ли е Техсин Пунавала?

  Той е женен.

 3. Каква е образователната квалификация на Tehseen Poonawalla?

  Образователната му квалификация не е известна.

 4. На каква възраст е Техсин Пунавала?

  Възрастта на Техсин Пунавала е на 32 години.

 5. Каква е височината на Техсин Пунавала?

  В сантиметри – 171 см
  в метри – 1.71 м
  във фута инча – 5’ 7½”

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Техсин Пунавала. Надяваме се, че тази информация ще даде ясни понятия за него. Ако сте открили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или като използвате нашия раздел за контакти. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.