Ted Leonsis Възраст, Нетна Стойност: Био-Уики, Съпруга, Деца, Тегло 2022

Интересувате ли се от TED LEONSIS? Той е един от най-младите знаменитости на много хора. Тук ще получите пълната биография на TED LEONSIS. Ако искате да научите повече за Теодор Джон Леонс, имаме някои добри новини за вас. Като следвате тази статия, можете да знаете за Теодор Джон Леонс Нет, възраст, височина и други детайли. Давай напред, за да проверите подробностите.

Тед на Тед Леонс
Тед на Тед Леонс

Биографията на Теодор Джон Лионс

Пълното име на този бизнеслив, автор, инвеститор, филантрост, продуцент на филма е Теодор Джон Леонс. Той има и псевдоним и е Тед Леонс. Според родното му място той е американски по рождение. Начало на този човек е Бруклин, Ню Йорк, САЩ. Нека превъртете таблицата по-долу.

Истинско име / Име на раждането Теодор Джон Леонс
Сценично име Тед Леонс
Пол Мъжки
Професия Бизнесмен, автор, инвеститор, филантроп, филмов продуцент
Гражданство американски
Местоположение на раждането Бруклин, Ню Йорк, САЩ
Рождена дата 8-Jan-57
Възраст като през 2022 година 64 години
Височина 1.70 м
Височина (и) крака 5 фута и 6 инча
Височини в cm 170 cm
Тегло (и) 76 кг
Тегло в паунд 167 паунда
История на запознанствата Да се ​​актуализира
Семейно условие Женен
Съпруг Лин Леонс
Деца Да 2 (Zachary Leonsis, Elle Leonsis)
Заплата Не се знае
Нетна стойност $ 1.5 милиарда

На колко години е Теодор Джон Леонс?

Знаете ли какво е възрастта на Теодор Джон Леонс? Моля, погледнете в по-долу част, ако се интересувате от него рожден ден и факти, свързани с родното място. Датата на раждане е 8-Jan-57. Сега той е на 65 години. Местоположението на раждането му е Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

Височина, тегло и друга информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Последователите на вентилатора винаги имат лудост върху физическата структура като височина, теглото, цветовете на очите, формата на тялото и така нататък. Можем да се почувстваме за това. Височината му е 1.70 м. Текущото тегло е 76 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност.

TED LEONSIS приятелка и семейно положение

Знаете ли, че е Теодор Джон Лионс Женен или единичен или да се среща с някого? Ако сте любовник на клюки, тогава ще се насладите на тази част тук, ние говорехме за личния живот на Теодор Джон Леонс. Ние ще предоставим няколко жизненоважни данни като дела, мариатско състояние, съпрузи, хобита и други в таблица тук. Тук ще споделим някои информация за любимите му неща и личности. Проверете таблицата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

TED LEONSIS Възраст
TED LEONSIS Възраст

Информация за нетната стойност на TED LEONSIS

Мислили ли сте някога за нетната стойност на Тед Леонс? Какъв размер на хонорария получава? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. В таблицата получавате най-новата информация за заплатата и активите. Тук са предоставени и няколко противоречиви факти. Нетната стойност на TED Leonsis е $ 1.5 милиарда.

Общ въпрос за TED Leonsis

 1. Къде е родното място на Тед Леонс?

  Родното място на Тед Леонс е Бруклин, Ню Йорк, САЩ.

 2. Е TED Leonsis женен?

  Той е женен.

 3. Каква е професията на Тед Леонс?

  Той е бизнеслив, автор, инвеститор, филантроп, филмов продуцент.

 4. Какво е възрастта на Тед Леонс?

  Възрастта на Теодор Джон Леонс е на 65 години.

 5. Каква е нетната стойност на TED Leonsis?

  Нетната стойност е $ 1.5 милиарда.

Това са информацията, която може да търсите за теглото, височината, възрастта и биофатато на Теодор Джон Леонс. Да имаш ясна представа за този празник цялата тази информация ще ви помогне. Ако има грешна информация. да ни информирате чрез коментар или използвайте нашия контакт Detailswe с нетърпение очакваме да чуете от вас.