Tarun Nihalani Net Стойност, Височина, Възраст, Дела, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Tarun Nihalani? Той е един от най-малките знаменитости на много хора. Пишаме всеки детайл за този танцьор, хореограф. Ако се интересувате от Tarun Nihalani, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. В раздела по-долу ще получите подробности за височината на Тарн Нихалани, възрастта, делата, нетната стойност и много повече информация. Да проверим.

TARUN NIHALANI SHORT WIKI

Parun Nihalani снимка
Parun Nihalani снимка

Името на раждането на този танцьор, хореографът е Tarun Nihalani. Хората и неговите роднини често го наричат Татун. Той има индийско гражданство. Неговият роден град е Нашик, Махаращра, Индия. Той е последовател на индуизма. Образователната квалификация на този човек не е сигурна. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Истинско име / Име на раждането TARUN NIHALANI
По име Татун
Гражданство Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Tarun Nihalani Възраст и информация за раждане

Любопитно ли сте за възрастта на Тарун Нихалани? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Може да чуете, че неговият рожден ден не е известен. Сега той не е познат стар. Роден е в Нашик, Махаращра, Индия.

Рождена дата Не се знае
Възраст като през 2022 година Не се знае
Място на раждане Нашик, Махаращра, Индия
Роден град Нашик, Махаращра, Индия
Зодия Не се знае

TARUN NIHALANI Височина и физическо описание

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние разбираме вашето търсене. Той е почти в сантиметри-170 см в метри-1.70 m в краката инчове-5 ‘7. Приблизителното тегло е в килограми-60 кг
в паунда-132 lbs. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на окото му е тъмно кафяв. и цветът на косата е черен.

Heights в сантиметри-170 cm
в метри-1.70 м
в краката инчове-5 ‘7 "
Тегло в килограми-60 кг
в паунда-132 lbs
Фигури – гърдите: 38 инча
– Талия: 28 инча
– BICEPS: 13 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цветове на косата Черен

Тарун Нихалани и семейно положение

Какво мислите за семейното положение на Tarun Nihalani? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Връзка Не се знае
Хоби Танцуване
Любими хора / неща Актьор, певец, Youtube, китарист, писател
Семейство Баща – не е известен
Майка – не е известна
Брат – не е известен
Сестра – не е известна

TARUN NIHALANI образователни среди

Тук ще получите образователната квалификация на Tarun Nihalani. Много от неговите последователи искат да знаят за образователната квалификация. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Ние винаги зависим от надежден източник, но е трудно да се намери. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Училища Св. Училище за патрик, Деолали, Нашик
Име на университета Bytco College, Нашик; Университет на Пуна, Пуна, Махаращра
образователна квалификация Не съм сигурен

Професионален живот

В раздела по-долу добавихме подробности за неговия професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Кариерата му започна като телевизия: така че мислите, че можете да танцувате (като участник, 2016). Въпреки че има много друга по-малка фокус професия. Точката на фокуса е танцьорка, хореограф.

Основна професия Танцьорка, хореограф
Познат като Певец, модел, актьор
Начало TV: Така че смятате, че можете да танцувате (като участник, 2016)
Постижения N / A
TARUN NIHALANI Image
TARUN NIHALANI Image

TARUN NIHALANI NET стойност и заплати

Искате ли да знаете за нетната стойност на Tarun Nihalani? Какво ще кажете за доходите му? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. В този раздел се добавят и противоречия. Нетната стойност на Tarun Nihalani е RS. 150 crore ($ 22 милиона) (pkr 268 crore).

Заплата 2-5 милиона
Нетната стойност RS. 150 crore ($ 22 милиона) (pkr 268 crore)
Противоречия Неизвестен

Често задайте въпроси

 1. Какви са хобитата на Tarun Nihalani?

  Хобитата танцуват.

 2. Какво е религиозната вяра на Тарун Нихалани?

  Той вярва в индуизма.

 3. Каква е професията на Tarun Nihalani?

  Той е танцьор, хореограф.

 4. Къде е родното място на Tarun Nihalani?

  Родното място на Тарун Нихалани е Нашик, Махаращра, Индия.

 5. Какъв е зодиакалният знак на Tarun Nihalani?

  Според датата на раждане, зодиакален знак не е известен.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Tarun Nihalani. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за него. Ако сте намерили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.