Tanmanjeet Singh Dhesi Възраст, Дела, Нетна Стойност, Височина, Биография И Още 2022 Г

Познавате ли Танманджит Сингх Деси? Той е една от най-младите знаменитости за много хора. Покрихме подробностите за този британски политик. Ако сте любопитни за Tanmanjeet Singh Dhesi, вие сте на правилното място. В раздела по-долу ще получите подробности за височината, възрастта, делата, нетната стойност на Tanmanjeet Singh Dhesi и много повече информация. Да проверим.

Tanmanjeet Singh Dhesi Wiki

Изображение на Танманджит Сингх Деси
Изображение на Танманджит Сингх Деси

Истинското име на този британски политик е Танманджит Сингх Деси. Името на етикета е Tan. Според родното му място той е британец по рождение. родният му град е Слау, Бъркшир, Англия. Сикхизмът е последван от него. Постигна бакалавърска степен по математика
магистърска степен по философия. Вижте следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име/име по рождение Танманджит Сингх Деси
Познато име тен
Гражданство британски
Религиозно вярване сикхизъм

Информация за възрастта и раждането на Tanmanjeet Singh Dhesi

Любопитни ли сте за епохата на Танманджит Сингх Деси? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са фокусирани тук. От таблицата по-долу ще получите различната информация, свързана с раждането. Въз основа на нашето проучване рождената дата е 17 август 1978 г. Настоящата възраст е 44 години. Мястото на раждането му е Слау, Бъркшир, Англия.

Дата на раждане 17 август 1978 г
възраст 44 години
Местоположение на раждане Слау, Бъркшир, Англия
Пораснете в Слау, Бъркшир, Англия
Зодия Лео

Tanmanjeet singh despi височина, тегло и друга информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние разбираме вашето търсене. Височината на tanmanjeet singh despi е в сантиметри – 180 см в метри- 1.80 m в краката сантиметра – 5 "11". Приблизителното тегло е в килограми – 70 кг
в паунда – 154 паунда. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на очите е черен. По същия начин, цветът на косата е черен.

Heights в сантиметри – 180 cm
в метри – 1.80 м
в краката инчове – 5 "11"
Тегло (и) в килограми – 70 кг
в паунда – 154 паунда
Фигура – гърдите: 40 инча
– Талия: 34 инча
– BICEPS: 12 инча
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Tanmanjeet singh despi Семейно положение и приятелка

Какво мислите за семейното положение на Tanmanjeet Singh Dhesi? Ако имате любопитство към личния живот, ще получите данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобита и други. Тук също сме писали за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. Нека проверите таблицата по-долу, за да научите за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
Връзка Не се знае
Интерес Пътуване, слушане на музика, четене
Любими неща/Лица Актриса, модел
Членове на семейството Баща – Джаспал Сингх Деси (бизнесмен)
Майка – Dalwinder Kaur Dhesi
Брат – не е известен
Сестра – не се знае

Образователни основи

Тук ще получите образователната квалификация на Tanmanjeet Singh Dhesi. Много от феновете искат да знаят за образованието. феновете обичат да следват любимите си персонажи, за да се вдъхновяват от дейностите им. Таблицата по-долу е за образователните квалификации. Понякога не е възможно да се намери точната информация. В никакви данни, които не открихме, ние се опитваме да следим отблизо това.

Училищни имена Не се знае
Колеж/университет Университетски колеж в Лондон, Лондон, Англия
Keble College, Оксфорд
Fitzwilliam College, Кеймбридж, Англия
Степен на образование Бакалавър по математика
Магистър по философия

Професионалният живот и противоречия на Танманджит Сингх Деси

Тук сме събрали информация за неговия професионален живот. Тук също ще получите име на училище, име на колеж, образователни квалификации и друга свързана информация. Започва професионалния си живот като Not Found. Основната професия е британски политик.

Професия Британски политик
Познат като актриса
Начало Не е намерен
награди Все още не
Снимка на Танманджит Сингх Деси
Снимка на Танманджит Сингх Деси

Нетна стойност и заплата на Танманджит Сингх Деси

Интересувате ли се от нетната стойност на Tanmanjeet Singh Dhesi? Ами доходите му? Трябва да се спомене, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. Предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. В този раздел се добавят и спорове. Нетната стойност на Tanmanjeet Singh Dhesi е ₹44 крора.

доходи 4-5 милиона
Нетна стойност ₹44 крона
Противоречия Фиона Мактагарт, бивш депутат от Слау, която се пенсионира през май 2017 г., обвини шефа на лейбъристите в нарушаване на законите на партията, когато избраха Деси пред всяка друга жена, претендентка за изборите през 2017 г. Фиона заплаши, че ще съди партията си за решението, тъй като законът казва, че една жена трябва да наследи друга, когато последният се оттегли.

Често задаван въпрос на Tanmanjeet Singh Dhesi

 1. Какво е религиозното вярване на Tanmanjeet Singh Dhesi?

  Той вярва в сикхизма.

 2. Каква е професията на Tanmanjeet Singh Dhesi?

  Той е британски политик.

 3. На каква възраст е Танманджит Сингх Деси?

  Възрастта на Танманджит Сингх Деси е 42 години.

 4. Каква е височината на Tanmanjeet Singh Dhesi?

  В сантиметри – 180 см
  в метри – 1.80 м
  във фута инча – 5’ 11”

 5. Какви са хобитата на Tanmanjeet Singh Dhesi?

  Хобитата са пътувания, слушане на музика, четене.

Това е всичко за нетната стойност, биография, височина, тегло и друга информация на Tanmanjeet Singh Dhesi. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да разберете за него. Ако сте открили нещо нередно, можете да споделите мнението си чрез формата за коментари. Вашето мнение е ценно за нас.