Swami Omji Височина, Възраст, Дела, Нетна Стойност, Био И Повече 2022

Вие сте последовател на Swami Omji? Той е един от популярните окултисти, политик на много от хората. Пишем всеки детайл за този окултист, политик. Ако сте любопитни за Swami Omji, вие сте на правилното място. Добавихме подробности; S на Swami Omji Net Worth, възраст, височина и други детайли. Давай напред, за да проверите подробностите.

Свами Омжи Уики

Свами Омжи Изображения
Свами Омжи Изображения

Истинското име на този окултист, политик е swami omji. Името на маркера е Omji. Според родното му място той е индийски по рождение. Родният град на този човек е Делхи, Индия. Той е последователи на индуизма. Образователната квалификация на това лице не е сигурна. Нека превъртите таблицата по-долу.

Пълно име Свами Омджи
Име на етикет Омджи
Националност индийски
Религиозно вярване индуизъм

Информация за възрастта и раждането на Свами Омджи

Имате ли интерес към епохата на Свами Омджи? Тук сме разгледали датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различната информация, свързана с раждането. Може да чуете, че рожденият му ден е на 24 декември 1957 г. Настоящата възраст е 65 години. Той е роден в Делхи, Индия.

Дата на раждане 24 декември 1957 г
Възраст като през 2022 г 65 години
Място на раждане Делхи, Индия
Роден град Делхи, Индия
Зодия Козирог

Свами Омджи Височина, тегло и физически данни

Някои от феновете обичат да знаят за физическия статус на любимите си знаменитости. Физическото състояние, височината, теглото и т.н. на знаменитостите винаги създават нови тенденции. Ние знаем за това. Свами Омджихейт е в сантиметри- 180 см в метри- 1.80 м във фута инча – 5’ 11”. Теглото е в килограми – 75 кг
в паундове – 165 паунда. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на очите му е тъмнокафяв. а цветът на косата е Сол и пипер.

Височина в сантиметри – 180см
в метри – 1.80 м
във фута инчове – 5’ 11”
Тегло(и) в килограми – 75 кг
в паундове – 165 паунда
Фигури – Гръден кош: 40 инча
– Талия: 38 инча
– Бицепс: 14 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Бои за коса Сол пипер

Приятелка на Свами Омджи и семейно положение

Свами Омджи женен ли е или необвързан? Ако се интересувате достатъчно от личния живот, можете да получите цялата лична информация тук. Семейно положение, афери, хобита и друга информация е добавена тук. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Нека проверите таблицата по-долу, за да научите за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Връзка Не се знае
хобита Не вегетарианец
Любими хора/неща Фризьор
Членове на семейството Баща – Видя Чанд
Майка – не се знае
Брат – Прамод Джа
Сестра – не се знае

Образователни квалификации

В долния раздел обсъдихме образователната квалификация на Свами Омджи. Много от феновете искат да знаят за образованието. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за техните дейности, образование и така нататък. Таблицата по-долу е за образователните квалификации. Трябва да се спомене, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В никакви данни, които не открихме, ние се опитваме да следим отблизо това.

Име на училище Не се знае
Колеж Не се знае
Степен на образование Не съм сигурен

Професионалният живот на Свами Омджи

В раздела по-долу сме добавили подробности за професионалния му живот. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Започва кариерата си като телевизионен дебют: Bigg Boss-10. Печели основно от професията си e.ж. Окултист, политик.

професия(и) Окултист, политик
Известен с Моден стилист
Начало Телевизионен дебют: Bigg Boss-10
Постижения Все още няма награда
Снимка на Свами Омджи
Снимка на Свами Омджи

Нетна стойност и печалби на Свами Омджи

Искате ли да знаете за нетната стойност на Свами Омджи? Кой е основният източник на доходи? Всички знаем, че заплатата и активите на човек се променят от време на време. В долния раздел се фокусирахме върху нетната стойност и заплатата. Добавяме и противоречията в този раздел. Общата нетна стойност на Свами Омджи е $21.5 милиона.

доходи 4-5 милиона
Нетна стойност $21.5 милиона
Противоречия Не се знае

ЧЗВ

 1. Какво е религиозното вярване на Свами Омджи?

  Той вярва в индуизма.

 2. Каква е образователната квалификация на Свами Омджи?

  Образователната му квалификация не е сигурна.

 3. Каква е професията на Свами Омджи?

  Той е окултист, политик.

 4. Свами Омджи женен ли е?

  Той е неженен.

 5. Къде е родното място на Свами Омджи?

  Родното място на Свами Омджи е Делхи, Индия.

Това е всичко за нетната стойност на Свами Омджи, биографията, височината, теглото и друга информация. Надяваме се, че тази информация ще даде ясни понятия за него. Ако сте открили нещо нередно, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментари. Вашите коментари са ценни за нас.