Svar Kamble Възраст, Дела, Височина, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Чували ли сте името на Свар Камбъл? В момента е нововъзникващ актьор. Пишем всеки детайл за този актьор. Ако сте любопитни за SVAR Kamble, вие сте на правилното място. Превъртете надолу по раздела по-долу, ще получите възраст на SVAR Kamble, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Да проверим.

Кратка биография на Svar Kamble

SVAR Kamble PIC
SVAR Kamble PIC

Пълното име на този актьор е SVAR Kamble. Псевдонимът е SVAR. Според родното му място той е индийски по рождение. Родният град на този човек е Мумбай, Махаращра, Индия. Той вярва в индуизма. Образователната квалификация на този човек е начално образование. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Истинско име Свар Камбъл
Име на етикета Свар
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

SVAR Kamble Възраст и информация за раждане

Любопитни ли сте за възрастта на Svar Kamble? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Датата на раждане не е известна. Сега той не е познат стар. Според нашите изследвания той е роден в Мумбай, Махаращра, Индия.

Рождена дата Не се знае
Възраст Както и през 2022 година Не се знае
Местоположение на раждането Мумбай, Махаращра, Индия
Растат Мумбай, Махаращра, Индия
Зодиак Не се знае

SVAR KAMBLE Височина, тегло и друга информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние разбираме вашето търсене. Височината му е в сантиметри – 178 см в метри- 1.78 m в краката инчове – 5 "10". Приблизителното тегло е в килограми – 70 кг
в паунда – 159 паунда. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Височина в сантиметри – 178 cm
в метри – 1.78 М
в краката инчове – 5 "10"
Тегло в килограми – 70 кг
в паунда – 159 паунда
Измервания на тялото – гърдите: 41 инча
– Талия: 29 инча
– BICEPS: 14 инча
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Свар Камбъл Семейно положение и приятелка

Знаете ли семейното положение на SVAR Kamble? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афера (и) Не се знае
Интерес Пътуване, воден футбол, крикет и борба, танци
Любимо нещо / човек Паринети Чопра
Семейство Баща – Сантош Камбъл (предприемач)
Майка – Аарти Мер Камбъл
Брат – n / a
Сестра – 1 (по-млада)

Свар Камбъл Образователни среди

В раздела по-долу обсъждахме образователната квалификация на SVAR Kamble. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Име на училище Международно училище Podar, Мумбай
Име на университета N / A
Степен на образование Начално образование

Професионален живот

Тук събрахме информация за своя професионален живот. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Дебютът му беше като филм: готвач (2017). Основната професия е актьор.

Професия Участник в актьор
Отвратителен Участник в актьор
Дебют Филм: готвач (2017)
Постижения N / A
Svar Kamble Image
Svar Kamble Image

Информация за нетната стойност на SVAR Kamble

Каква е нетната стойност на Свар Камбъл? Колко печели? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Също така добавяме противоречията в този раздел. Общата нетна стойност на SVAR Kamble е 400 милиона долара (както през 2017 г.).

Заплата 4-5 милиона
Нетната стойност $ 400 милиона (както през 2017 г.)
Противоречия Не съм сигурен

ЧЗВ

 1. Каква е професията на Свар Камбъл?

  Той е актьор.

 2. Е женен Свар Камбъл?

  Той е неженен.

 3. Каква е нетната стойност на Свар Камбъл?

  Нетната стойност е $ 400 милиона (както през 2017 г.).

 4. Какво е възрастта на Свар Камбъл?

  Възрастта на Свар Камбъл не е известна.

 5. Къде е родното място на Свар Камбъл?

  Родното място на Свар Камбъл е Мумбай, Махаращра, Индия.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Svar Kamble. Надявам се, че горната информация ви помага да знаете за него. Ако сте намерили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.