Свами Агнивни Дела, Възраст, Височина, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Вие сте последовател на Swami Agniveh? В момента е възникващ политик. Обхванахме детайлите на този политик. Ако искате да научите повече за Swami Agniveh, имаме някои добри новини за вас. Ние добавихме подробности; S на Swami Agniveh Net, възраст, височина и други детайли. Да се преместим в следващия раздел.

Свами Агниви Био

Свами Агнивия
Свами Агнивия

Името на раждането на този политик е Свами Агнивия. Хората и роднините му често го наричат swami ji. Според родното му място той е индийски по рождение. родният му град е Шрикакулам, Андра Прадеш. Последва се индузшеството. Постигна диплома по право и търговско образование. Нека превъртете таблицата по-долу.

Пълно име / истинско име Свами Агнивия
Познато име Swami ji
Националност Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Свами агнивет

Наясно ли сте с епохата на Свами Агнивеш? Тук сме разгледали датата на раждане и друга свързана информация. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Датата на раждане е 21 септември 1939 г. Сега е на 80 години (когато почина). Той е роден в Шрикакулам, Андхра Прадеш, Индия. Свами Агнивеш почина на 11 септември 2020 г.

Рождена дата На 21 септември 1939 г
Възраст като през 2022 г 80 години (когато умря)
смърт 11 септември 2020 г
Място на раждане Шрикакулам, Андхра Прадеш, Индия
Роден град Шрикакулам, Андхра Прадеш
Знак на зодиака зодия Дева

Височина на Свами Агнивеш и физическа информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Красотата на физическата статистика, тяхната височина, тегло, цвят на очите винаги е следвала останалите. Ние сме наясно с това. Височината на Свами Агнивеш е в сантиметри- 170 см в метри- 1.70 м във фута инча – 5’ 7”. Теглото е в килограми – 70 кг
в паундове – 154 паунда. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на очите му е черен. и цветът на косата е сив (полуплешив).

Височини в сантиметри – 170 см
в метри – 1.70 м
във фута инча – 5’ 7”
Тегло(и) в килограми – 70 кг
в паундове – 154 паунда
Фигури – Гръден кош: 42 инча
– Талия: 36 инча
– Бицепс: 12 инча
Цвят на очите Черен
Бои за коса Сив (полуплешив)

Свами Агнивеш Семейно положение и приятелка

Какво мислите за семейното положение на Свами Агнивеш? Ако се интересувате достатъчно от личния живот, можете да получите цялата лична информация тук. Семейно положение, афери, хобита и друга информация е добавена тук. Опитахме се да покрием любимите им неща и личности тук. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен (целибат)
Връзка N/A
хобита Не се знае
Любими неща / лица Бивш пакистански състезател по крикет (бърз боулър), треньор
Семейство Неизвестни имена

Образователни основи

Тук ще получите образователната квалификация на Свами Агнивеш. Много от неговите последователи искат да знаят за образователния ценз. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за техните дейности, образование и така нататък. По-долу сме предоставили подробности за образователните квалификации. Трябва да се спомене, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. Когато нямаме никакви данни, запазваме тези данни празни.

Име на училище Не е намерен
Колеж Колеж Сейнт Ксавиер, Колката
Образователни квалификации / Ниво на образование Завършила право и търговия

Професионален живот и противоречия

Тук сме събрали информация за неговия професионален живот. Добавихме също име на училище, име на колеж, образователни квалификации. Дебютът му е през 1977 г. Основната професия е политик.

професия(и) политик
Известен с Кампания срещу подвързания труд чрез неговата фондация „Bandhua Mukti Morcha“ (Фронт за освобождение на подвързания труд)
Вход 1977 г
Признание Национална награда на Садбхавана Раджив Ганди – Делхи (2004)
Награда за правилен поминък – Швеция (2004)
М.А. Национална награда за права Томас – Бангалор (2006)
Изображения на Свами Агнивеш
Изображения на Свами Агнивеш

Нетна стойност и печалби на Свами Агнивеш

Каква е нетната стойност на Свами Агнивеш? Ами доходите му? Обичайно е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. Предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Добавихме противоречия в този раздел. Нетната стойност на Свами Агнивеш е женен.

доходи Не е намерен
Нетна стойност Не е намерен
Противоречия Не е намерен

ЧЗВ

 1. Каква е височината на Свами Агнивеш?

  В сантиметри – 170 см
  в метри – 1.70 м
  във фута инча – 5’ 7”

 2. Каква е професията на Свами Агнивия?

  Той е Политик.

 3. Какво е религиозното вярване на Свами Агнивеш?

  Той вярва в индуизма.

 4. Женен ли е Свами Агнивеш?

  Той е неженен (целибат).

 5. Къде е родното място на Свами Агнивеш?

  Родното място на Свами Агнивеш е Шрикакулам, Андхра Прадеш, Индия.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Свами Агнивеш. Надяваме се горната информация да ви помогне да разберете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментари. Обичаме да чуваме от вас.