Сунил Кумар Палвал Възраст, Нетна Стойност, Дела, Височина, Биография И Още 2022 Г

Вие сте последовател на Sunil Kumar Palwal? Той е достатъчно популярен за младежите по това време. Добавихме подробна биография на този актьор. Ако сте любопитни за Сунил Кумар Палвал, вие сте на правилното място. Тук ще получите подробна информация за Сунил Кумар Палвал нетна стойност възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Да преминем към следващия раздел.

Сунил Кумар Палвал Wiki

Sunil Kumar Palwal Pic
Сунил Кумар Палвал снимка

Истинското име на този актьор е Сунил Кумар Палвал. Прякорът му е Sunil Palwal. Според мястото му на раждане, той е индиец по рождение. родният му град е Катра, Джаму, Индия. Той е последовател на хиндуизма. Образователната квалификация на това лице е Graduate. Нека превъртим таблицата по-долу.

Истинско име/рождено име Сунил Кумар Палвал
Познато име Sunil Palwal
Националност Индийски
Религиозни вярвания Индуизъм

Сунил Кумар Палвал Възраст и друга информация

Знаете ли каква е възрастта на Сунил Кумар Палвал? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са съсредоточени тук. Проверете следната таблица, ще можете да научите информация, свързана с раждането. Дата на раждане Не е известна. Сега той не е известен стар. Той е роден в Катра, Джаму, Индия.

Дата на раждане Не е известно
Възраст Не е известно
Място на раждане Катра, Джаму, Индия
Роден град Катра, Джаму, Индия
Зодия Близнаци

Сунил Кумар Палвал Височина, тегло и друга информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние на знаменитостите, тяхната височина, тегло и т.н. винаги създават нови тенденции. Знаем за нея. Височината на Сунил Кумар Палвал е в сантиметри- 180 см в метри- 1.80 м в метри инчове- 5’11". Теглото е в килограми- 80 кг
в килограми – 176 фунта. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на очите му е черен. Подобно на това, цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри- 180 см
в метри – 1.80 m
в метри инча – 5’11"
Тегло(и) в килограми – 80 кг
в килограми – 176 фунта
Фигура – Гърди: 38 инча
– Талия: 30 инча
– Бицепс: 15 инча
Цвят на очите Black
Цветове на косата Черен

Sunil Kumar Palwal приятелка и семейно положение

Сунил Кумар Палвал женен или неженен? Ако сте любопитни относно личния живот, ще получите данни тук. В този раздел по-долу сме добавили семейно положение и афери, хобита и много други неща. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Проверете таблицата по-долу, за да научите повече за семейния живот на любимата си личност.

Семейно положение Неженен
Връзка Не е известно
Хобита Пътуване, Спортна зала
Любими неща/личности Twinkle Khanna
Членове на семейството Баща – не е известен
Майка – неизвестна
Брат – не е известно
Сестра- Не е известно

Sunil Kumar Palwal Образователна квалификация

Тук ще намерите образователните квалификации на Sunil Kumar Palwal. Много от феновете искат да знаят за образованието му. Някои от феновете обичат да следват любимите си знаменитости и да се вдъхновяват от техните дейности и образование. По-долу сме предоставили подробности за образователните квалификации. Винаги разчитаме на надежден източник, но е трудно да го намерим. Когато не разполагаме с никакви данни, оставяме тези данни празни.

Училище Не е приложимо
Collge Не е сигурно
Образователно ниво Дипломиран

Професионален живот

Тук сме събрали информация за професионалния му живот. Тук предоставяме и името на училището, името на колежа, образователните квалификации и много други. Започва професионалния си живот като кино: Чехра – неизвестната маска (2013)
ТЕЛЕВИЗИЯ: Не е известно. Той печели основно от професията си e.g. Актьор.

Професия Актьор
Известен с Актьор
Вход Филм: Чехра – непознатата маска (2013)
ТЕЛЕВИЗИЯ: Не е известен
Постижения Няма награди
Снимка на Сунил Кумар Палвал
Снимка на Сунил Кумар Палвал

Сунил Кумар Палвал Нетна стойност и доходи

Знаете ли за нетното състояние на Сунил Кумар Палвал? Какъв е основният източник на доходи? Всички знаем, че заплатата и имуществото на човек се променят от време на време. В таблицата по-долу сме предоставили актуална информация за заплатата и имуществото. Противоречията също са добавени в този раздел. Нетното състояние на Сунил Кумар Палвал е ₹60 лакх (към 2004 г.).

Печалба 2-5 млн
Нетна стойност ₹60 lakh (към 2004 г.)
Противоречия: Не е намерен

Често задавани въпроси

 1. Женен ли е Сунил Кумар Палвал?

  Той е неженен.

 2. Къде е родното място на Sunil Kumar Palwal?

  Мястото на раждане на Сунил Кумар Палвал е Катра, Джаму, Индия.

 3. Кой е зодиакалният знак на Сунил Кумар Палвал?

  Според датата на раждане зодиакалният знак е Близнаци.

 4. Какво е религиозното убеждение на Сунил Кумар Палвал?

  Той вярва в индуизма.

 5. Какви са хобитата на Сунил Кумар Палвал?

  Хобита са: Пътуване, спортуване.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Сунил Кумар Палвал. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни понятия за него. Ако сте открили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или като използвате раздела за контакти. Вашето мнение е ценно за нас.