Shubham Kumar Net Стойност, Възраст, Дела, Височина, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Shubham Kumar? Той е достатъчно популярен за младежите по това време. Ние обхванахме детайлите на този танцьор. Ако се интересувате от Shubham Kumar, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Допълнихме детайли; S на Shubham Kumar Net Worth, възраст, височина и други детайли. Давай напред, за да проверите подробностите.

Shubham Kumar Bio

Shubham Kumar Picture
Shubham Kumar Picture

Името на раждането на този танцьор е Shubham Kumar. Името на етикета е Shubham. Според родното му място той е индийски по рождение. Начало на този човек е Гажабад, Утар Прадеш. Той вярва в индуизма. Неговата образователна квалификация е завършила. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име / истинско име Шубрам Кумар
По име Шубхам
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

Shubham Kumar Възраст и информация за раждане

Любопитни ли сте за възрастта на Шубхам Кумар? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 1998 година. Настоящата възраст е 22 години. Според нашето изследване той е роден в Газиабад, Утар Прадеш.

Деня на раждане 1998 година
Възраст като през 2022 година 22 години
Място на раждане Ghaziabad, Uttar Pradesh
Роден град Ghaziabad, Uttar Pradesh
Настоящ адрес Мумбай, Махаращра

Shubham kumar височина, тегло и физическа информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние сме загрижени за това. Височината на shubham kumar е 5 ’10 "фута. Теглото на този човек е 68 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Височина 5 ’10 "фута
Тегло (и) 68 кг
Измерване на тялото Гърди: 40 инча
Талия: 32 инча
Бицепс: 12 инча
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен
Shubham Kumar Image
Shubham Kumar Image

Shubham Kumar Работа и семейно положение

Какво е семейното положение на Shubham Kumar? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Единичен
Връзка Няма намерени данни
Хоби Пътуване, танци
Семейство Майка: Каушалия
Баща: Bhup Singh
Брат: 3 по-големи брат

Shubham Kumar Образователни квалификации

Тук ще получите образователната квалификация на Shubham Kumar. Много от неговите последователи искат да знаят за образователната квалификация. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Ние винаги зависим от надежден източник, но е трудно да се намери. В този случай ние го държим заготовки.

Училища Няма намерени данни
Колеж / университет Няма намерени данни
образователна квалификация Завършвам

Професионалният живот и противоречия на Шубъм Кумар

В раздела по-долу добавихме подробности за неговия професионален живот. Ще получите и име на училище, име на колежа, образователни квалификации и друга свързана информация тук. Дебютът му беше като телевизия: най-добрата танцьорка на Индия (2020). Той получава предимно от професията си.Г. Танцьорка.

Основна професия Танцьорка
Вход Телевизия: най-добрата танцьорка на Индия (2020)
Признание Все още не
Shubham kumar pic изтегляне
Shubham kumar pic изтегляне

Shubham Kumar Net и информация за заплатата

Каква е нетната стойност на shubham kumar? Какво ще кажете за доходите му? Често е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Също така добавяме противоречията в този раздел. Нетната стойност на Shubham Kumar е RS. 5lakh- 12lakh (около).

Доход RS.20-30 хиляди на шоу (около)
Нетна стойност RS. 5lakh- 12lakh (около)
Противоречия Нито един

Shubham Kumar социални медии присъствие

Facebook ID #
Instagram ID https: // www.Instagram.com / subhamkumarsdh /
Twitter ID #
Wikipedia връзка #

Често задайте въпроси

 1. Какъв е адресът на shubham kumar?

  Според нашата база данни адресът е Мумбай, Махаращра.

 2. Каква е образователната квалификация на Shubham Kumar?

  Неговата образователна квалификация е завършила.

 3. Каква е професията на shubham kumar?

  Той е танцьор.

 4. Е shubham kumar женен?

  Той е необвързан.

 5. Къде е родното място на Шумхам Кумар?

  Родното място на Шумхам Кумар е Газиабад, Утар Прадеш.

Това е всичко за нетната стойност на Shubham Kumar, Био, височина, тегло и друга информация. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за него. Ако сте намерили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Очакваме вашето мнение.