Shubh Kalra Net, Възраст, Дела, Височина, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Shubh Kalra? Той е нововъзникващ детски актьор, модел в момента. Пишаме всеки детайл за този детски актьор, модел. Ако искате да научите повече за Shubh Kalra, имаме някои добри новини за вас. Добавихме подробности; S Shubh Kalra Net Worth, възраст, височина и други детайли. Да проверим.

Shubh kalra къса био

Shubh kalra image
Shubh kalra image

Името на раждането на този детски актьор, моделът е shubh kalra. Името на маркера е shubh. Според родното му място той е индийски по рождение. Името на родния му град е Meerut, Утар Прадеш. Той вярва в индуизма. Образователната квалификация на този човек е начално образование. Нека превъртете таблицата по-долу.

Пълно име Шуб Кара
Ник име Шуб
Националност Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Shubh Kalra Възраст и друга информация

Любопитно ли сте за възрастта на Shubh Kalra? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Можете да чуете, че неговият рожден ден е на 14 октомври. Сега той не е известен стар. Местоположението на рождението му е Meerut, Утар Прадеш.

Деня на раждане 14 октомври
Възраст като през 2022 година Не се знае
Местоположение на раждането Meerut, Утар Прадеш
Роден град Meerut, Утар Прадеш
Зодиак Везни

Shubh Kalra Височина и физическо описание

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние сме наясно с това. Той е почти в сантиметри – 168 см в метри- 1.68 м в краката инчове – 5 "6". Приблизителното тегло е в килограми-45 кг
в паунда-99 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на окото му е тъмно кафяв. и цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри – 168 cm
в метри – 1.68 М
в краката инчове – 5 "6"
Тегло в килограми-45 кг
в паунда-99 lbs
Измерване на тялото – гърдите: 41 инча
– Талия: 34 инча
– BICEPS: 13 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Черен

Shubh kalra дела и семейно положение

Е shubh kalra женен или единичен? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Опитахме се да покрием любимите си неща и личности тук. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Връзка
Хоби Възпроизвеждане на видео игри, футбол, пътуване
Любими хора / неща Певец, модел
Семейство Баща – Ашван Кара
Майка-Менакши Кара
Брат – няма
Сестра – няма

Образователни среди

В раздела по-долу обсъдихме образователната квалификация на Shubh Kalra. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Ние винаги зависим от надежден източник, но е трудно да се намери. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Училищни имена Международно училище Райън, Мумбай
Име на колежа N / A
образователна квалификация Начално образование

Професионалния живот и противоречия на Шуч Карара

Тук събрахме информация за своя професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Той започна своя професионален живот като филм: не е известен
Телевизор: Maan Na Maan Main Tera Mehmaan (2015). Въпреки че има много друга по-малка фокус професия. Точката на фокус е детски актьор, модел.

Основна професия Детски актьор, модел
Известен с Модел, актриса, певец, лирик, предприемач и филантроп
Вход Филм: Не е известен
Телевизор: Maan Na Maan Main Tera Mehmaan (2015)
Постижения Не всеки
Shubh kalra изображения
Shubh kalra изображения

Shubh Kalra Net и заплати

Знаете ли за нетната стойност на Shubh Kalra? Какво ще кажете за доходите му? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Също така добавяме противоречията в този раздел. Общата нетна стойност на Shubh Kalra е $ 1.76 милиарда (11 000 crore).

Доход 4-5 милиона
Нетна стойност $ 1.76 милиарда (11 000 crore)
Противоречия Неизвестен

Често задайте въпроси

 1. Какъв е зодиакалният знак на Shubh Kalra?

  Според датата на раждане, зодиакалният знак е Везни.

 2. Е shubh kalra женен?

  Той е неженен.

 3. Каква е височината на shubh kalra?

  В сантиметри – 168 cm
  в метри – 1.68 М
  в краката инчове – 5 "6"

 4. Каква е образователната квалификация на Shubh Kalra?

  Неговата образователна квалификация е начално образование.

 5. Каква е нетната стойност на shubh kalra?

  Нетната стойност е $ 1.76 милиарда (11 000 crore).

Това е всичко за нетната стойност на Shubh Kalra, Био, височина, тегло и друга информация. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Очакваме вашето мнение.