Шивджоот Височина, Възраст, Дела, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Знаете ли shivjot? Той е един от най-малките знаменитости на много хора. Добавихме подробната биография на този лиризъм, певец, музикален композитор. Ако сте любопитни за Шивьот, вие сте на правилното място. Превъртете надолу по-долу секцията, ще получите shivjot възраст, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Давай напред, за да проверите подробностите.

Шивйот Уики

Shivjot снимка
Shivjot снимка

Пълното име на този лиризъм, певец, музикален композитор е shivjot. Хората и роднините му често го наричат JOT, Shivi, Shivu. Според родното му място той е индийски по рождение. Неговият роден град е Ханумангарх, Раджастан, Индия. Той следва сикхизма. Той постигна диплома. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Истинско име / Име на раждането Shivjot
Познато име Jot, shivi, shivu
Гражданство Индийски
Религиозно вярване Сикхизъм

Shivjot Възраст и информация за раждане

Знаете ли за възрастта на Шивжо? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Можете да чуете, че неговият рожден ден е на 21 август 1993 година. Сега той е на 28 години. Според нашето изследване той е роден в Ханумангар, Раджастан, Индия.

Дата на раждане 21 август 1993 година
Възраст Както и през 2022 година 28 години
Местоположение на раждането Hanumangarh, Rajasthan, Индия
Роден град Hanumangarh, Rajasthan, Индия
Зодиак Лео

Височина на Шивет и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние сме наясно с това. Височината на Шивжо в краката инчове – 6 ‘ в сантиметри – 183 см в метри- 1.83 М. Теглото е в килограми-80 кг
в паунда-176 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на очите е черен. По същия начин, цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри – 183 cm
в метри – 1.83 М
в краката инчове – 6 ‘
Тегло в килограми-80 кг
в паунда-176 lbs
Фигура – Гърди: 52 инча
– Талия: 38 инча
– BICEPS: 22 инча
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен

Шиват приятелка и семейно положение

Е женен или сингъл? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Неженен
Афера (и) Не се знае
Хоби Gymming, пътуване, правене на фотография
Любимо нещо / човек Изменение
Семейство Имена, които не са известни

Shivjot Образователна квалификация

Тук е обсъждана образователна квалификация на Шивьо. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. феновете обичат да следват любимите си личности, за да бъдат вдъхновени от техните дейности. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В този случай ние го държим заготовки.

Училища Неизвестен
Колежи / университети Чандигарска група колежи, Landran, Мохали, Пенджаб
образователна квалификация Завършвам

Професионален живот

В раздела по-долу добавихме подробности за неговия професионален живот. Ще получите и име на училище, име на колежа, образователни квалификации и друга свързана информация тук. Дебютът му беше като лирик: Gerhi Sherhi (2014)
Като певец: Ford V / S Ford (2014). Основната професия е лирич, певец, музикален композитор.

Основна професия Лирик, певец, музикален композитор
Отвратителен Пеене "Palazzo"
Дебют Като лирик: Gerhi Sherhi (2014)
Като певец: Ford V / S Ford (2014)
Постижения N / A
Shivjot pic
Shivjot pic

Shivjot нетна стойност и заплата

Искате ли да знаете за нетната стойност на shivjot? Какъв е основният източник на доходи? Често е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Добавихме противоречия в този раздел. Нетната стойност на shivjot е Rs. 8.30 крора (както през 2019 г.).

Печелене 1-5 милиона
Нетна стойност RS. 8.30 крора (както през 2019 г.)
Противоречия Не съм сигурен

Често задайте въпроси

 1. Какво е религиозната вяра на Шивьот?

  Той вярва в сикхизма.

 2. Къде е родното място на Шивжо?

  Родното място на Шивьот е Ханумангар, Раджастан, Индия.

 3. Дали Шивьо е женен?

  Той е неженен.

 4. Каква е височината на shivjot?

  В сантиметри – 183 cm
  в метри – 1.83 М
  в краката инчове – 6 ‘

 5. Какви са хобитата на Шивьот?

  Хобитата са гимназии, пътуващи, правят фотография.

Това е всичко за нетната стойност на Шивжо, био, височина, тегло и друга информация. Надявам се, че горната информация ви помага да знаете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Вашето мнение е ценно за нас.