Shivani Raghuvanshi Net, Възраст, Дела, Височина, Био И Повече 2022

Вие сте последовател на Шивани Рагхуванхи? В момента тя е нововъзникваща актриса. Пишаме всеки детайл за тази актриса. Ако се интересувате от Shivani Raghuvanshi, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Ние добавихме подробности; S на Shivani Raghuvanshi Net, възраст, височина и други детайли. Да проверим.

Шивани Raghuvanshi Bio

Shivani raghuvanshi изображения
Shivani raghuvanshi изображения

Името на раждането на тази актриса е Шивани Рагхуванси. Името на етикета е шива. Според нейното родно място, тя е индийска по рождение. нейният роден град е Делхи, Индия. Хиндуизмът е последван от нея. Нейната образователна квалификация е завършила в ботани. Нека превъртете таблицата по-долу.

Пълно име / име на раждане Шивани Рагхуванши
По име Шива
Гражданство Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Shivani raghuvanshi възраст и друга информация

Знаете ли за Shivani Raghuvanshi age? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Можете да чуете, че нейният рожден ден е на 19 юни 1991 година. Сега тя е на 31 години. Тя е родена в Делхи, Индия.

Рождена дата 19 юни 1991 година
Възраст като през 2022 година 31 години
Място на раждане Делхи, Индия
Растат Делхи, Индия
Зодиак зодия Близнаци

Шивани Raghuvanshi Височина, тегло и друга информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние сме загрижени за това. Височината й е в сантиметри – 165 см в метри- 1.65 m в краката инчове – 5 "5". Теглото на този човек е в килограми – 55 кг
в паунда – 121 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на окото й е черен. и цвета на косата е кафяв.

Височина в сантиметри – 165 cm
в метри – 1.65 М
в краката инчове – 5 "5"
Тегло в килограми – 55 кг
в паунда – 121 lbs
Фигура 34-25-34
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Кафяв

Шивани Рагхуванхи и семейно положение

Е шивани raghuvanshi женен или единичен? Ако имате любопитство за личния живот, ще получите данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афера Не се знае
Хоби Четене на книги, готвене
Любимо нещо / човек Deepika Padukone
Семейство Баща – не е известно
Майка не е известна

Образователни среди

В раздела по-долу обсъдихме образователната квалификация на Шивани Рагхуванхи. Някои от последователите се интересуват от образователни квалификации. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В този случай ние го държим заготовки.

Училища Не се знае
Име на колежа Делхи Университет
Степен на образование Завършил ботани

Професионалният живот на Шивани Рагхуванши

Тук сме събрали информация за нейния професионален живот. Ще получите и име на училище, име на колежа, образователни квалификации и друга свързана информация тук. Дебютът й беше като филм: Titli (2014). Основната професия е актриса.

Професия Актриса
Отвратителен Jaspreet, известен още като джаз в уеб серията на Amazon Prime "Направен на небето"
Вход Филм: Titli (2014)
Награди Не всеки
Шивани Raghuvanshi PIC
Шивани Raghuvanshi PIC

Shivani Raghuvanshi Net и заплата

Любопитно ли сте за нетната стойност на Шивани Рагхуванхи? Какво ще кажете за доходите си? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. В този раздел се добавят и противоречия. Нетната стойност на Shivani Raghuvanshi е 10 милиона долара (както през 2016 г.).

Печелене 1-5 милиона
Нетна стойност 10 милиона долара (както през 2016 г.)
Противоречия Неизвестен

Общ въпрос за Шивани Рагхуванши

 1. Какви са хобитата на Шивани Рагхуванхи?

  Хобитата четат книги, готвене.

 2. Какъв е зодиакалният знак на Шивани Рагхуванши?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е Близнаци.

 3. Какво е религиозната вяра на Шивани Рагхувански?

  Тя вярва в индуизма.

 4. Какво е възрастта на Шивани Рагхуванши?

  Възраст на Шивани Рагхуванши е на 31 години.

 5. Каква е образователната квалификация на Шивани Рагхуванхи?

  Нейната образователна квалификация е завършила в ботани.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Shivani Raghuvanshi. Надявам се, че горната информация ви помага да знаете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Вашите коментари са ценни за нас.