Scarface Net, Възраст: Тегло, Деца, Био-Уики, Съпруга 2022

Чували ли сте името на Scarface? Той е един от най-младите знаменитости на много хора. Тук ще получите пълната биография на Scarface. Интересувате ли се да знаете за Brad Terrence Jordan? Тук обсъдихме за него. Като следвате тази статия, можете да знаете за Brad Terrence Jordan Net Worth, възраст, височина и други детайли. Да се преместим в следващия раздел.

Скарфейс
Скарфейс

Брад Телност Йордан Биография

Пълното име на този американски рапър и продуцент е Brad Terrence Jordan. Неговото псевдоним е Scarface. Въз основа на родното място, той е американец. Неговият роден град е Хюстън, Тексас, САЩ. В следващата таблица ще получите повече информация.

Истинско име Брад Телност Йордан
По име Скарфейс
Пол Мъжки
Професия Американски рапър и продуцент
Гражданство американски
Роден в Хюстън, Тексас, САЩ
Рожден ден 9-ноември-70
Възраст като през 2022 година 50 години
Височина 1.75 м
Височини в краката 5 фута и 8 инча
Височина (и) cm 175 cm
Тегло 87 кг
Тегло (и) в паунд 191 паунда
Дати с Да се ​​актуализира
Семейно положение Единичен
Съпруг Не
Син дъщеря Не
Печелене
Нетната стойност -$ 100 хиляди

Брад Телност Йордан Възраст и място за раждане

Е възрастта на Брад Телсъс Йордан е загадка за вас? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Неговият рожден ден е на 9-ноември-70. Сега е на 52 години. Според нашите изследвания той е роден в Хюстън, Тексас, САЩ.

Шлифска височина, тегло и физическа информация

Много от последователите винаги се опитват да научат за физиката от любимите си знаменитости. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние сме загрижени за това. Той е почти 1.75 м. Текущото тегло е 87 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност.

Мърсфейс Семейно положение и приятелка

Какво е семейното положение на Брад Терънс Йордания? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. Да дам представа за своето семейно положение, дела, хобита и много други неща, които украсявахме този раздел. Да обсъдим и любимите си неща като цвят, храна, спорт, места и личности. Проверете таблицата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Шлифска височина
Шлифска височина

SCACFACE NET стойност и заплата

Каква е действителната нетна стойност на бедния? Какво ще кажете за доходите му? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. В тази таблица се опитваме да ви дадем представа за своята нетна стойност и заплата. Също така добавяме противоречията в този раздел. Общата нетна стойност на SCRFACE е – $ 100 хиляди.

Честотен въпрос за бедния

 1. Е тъкната жена?

  Той е необвързан.

 2. Какво е възрастта на бедния?

  Възраст на Брад Телсъс Джордан е на 52 години.

 3. Какво е денят на рождения?

  Датата на раждане на SCARFACE е 9-ноември 70.

 4. Къде е родното място на Scarface?

  Родното място на Скарфейс е Хюстън, Тексас, САЩ.

 5. Каква е нетната стойност на бедния?

  Нетната стойност е – $ 100 хиляди.

Това са информацията, която може да търсите за теглото, височината, възрастта и био от Брад Телност Йордания. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за него. Може да има някаква погрешна информация, ако намерите нещо подобно, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Очакваме вашето мнение.