Сарита Бирже Възраст, Височина, Дела, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Познавате ли Сарита Бирже? В момента е дизайнер на нововъзникващ костюм. Добавихме подробна биография на този дизайнер на костюми. Ако сте любопитни за Сарита Бирже, вие сте на правилното място. Превъртете надолу по-долу, ще получите SARITA BIRJE AGE, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Давай напред, за да проверите подробностите.

Сарита Бирже Уики

Сарита Бирже Изображения
Сарита Бирже Изображения

Името на рождението на този дизайнер на костюми е Сарита Бирже. Хората и нейните роднини често го наричат sm. Тя има индийско гражданство. Родният град на този човек е Клагенфурт, Австрия. Тя следва индуизма. Нейната образователна квалификация е завършила. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Истинско име Сарита Бирже
Име на етикета SM
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

SARITA BIRJE Възраст и друга информация

Любопитно ли сте за възрастта на Сарита Бирже? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 14 октомври. Настоящата възраст не е известна. Родена е в Клагенфурт, Австрия.

Рождена дата 14 октомври
Възраст Не се знае
Местоположение на раждането Клагенфурт, Австрия
Роден град Клагенфурт, Австрия
Знак за зодиака Везни

SARITA BIRJEE Височина, тегло и физически детайли

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние сме загрижени за това. Тя е почти в сантиметри – 170 см в метри – 1.70 m в крака и инчове – 5 "7". Теглото е в килограми – 76 кг
в паунда – 167 паунда. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на очите е черен. По същия начин, цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри – 170 cm
в метри – 1.70 м
в крака и инча – 5 "7"
Тегло в килограми – 76 кг
в паунда – 167 паунда
Фигура 34-24-35
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Сарита Бирже Семейно положение и дела

Какво е семейното положение на Сарита Бирже? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
Афера (и) Резюме. Мадхаван
Хоби Пътуване и четене
Любимо нещо / човек Фитнес треньор, строител на тяло
Семейство Баща – не е известно
Майка не е известна

Образователни среди на Сарита Бирже

Тук ще получите образователната квалификация на Сарита Бирже. Много от нейните последователи искат да знаят за образователната квалификация. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Училищни имена Не се знае
Корица Не съм сигурен
Степен на образование Завършвам

Професионалният живот на Сарита Бирдже

В раздела по-долу добавихме подробности за нейния професионален живот. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Тя започна професионалния си живот като неизвестен. Въпреки че има много друга по-малка професия. Точката на фокусиране е дизайнер на костюми.

Професия Дизайнер на костюми
Известен с Да бъдеш съпруга на r. Мадхаван
Дебют Неизвестен
Постижения Все още не
SARITA BIRJE PIC
SARITA BIRJE PIC

SARITA BIRJE NET стойност и печалба

Искате ли да знаете за нетната стойност на Сарита Бирже? Каква е нейната заплата? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. В този раздел се добавят и противоречия. Общата нетна стойност на Сарита Бирже е 95.43 Crores INR (както през 2019 г.) [10] myneta.

Доход 3-5 милиона
Нетната стойност 95.43 Crores INR (както през 2019 г.) [10] myneta
Противоречия Не е приложимо

Общ въпрос на Сарита Бирже

 1. Каква е образователната квалификация на Сарита Бирже?

  Нейната образователна квалификация е завършила.

 2. Каква е професията на Сарита Бирже?

  Тя е дизайнер на костюми.

 3. Къде е родното място на Сарита Бирже?

  Родното място на Сарита Бирже е Клагенфурт, Австрия.

 4. Какъв е зодиакалният знак на Сарита Бирже?

  Според датата на раждане, зодиакалният знак е Везни.

 5. Каква е нетната стойност на Сарита Бирже?

  Нетната стойност е 95.43 Crores INR (както през 2019 г.) [10] myneta.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Сарита Бирдже. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.