Sacchi Marwah Дела, Възраст, Височина, Нетна Стойност, Био И Повече 2022

Интересувате ли се от Sacchi Marwah? Тя е една от най-младите знаменитости на много хора. Ние обхванахме детайлите на този интериорен дизайнер. Ако се интересувате от Sacchi Marwah, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Превъртете надолу по-долу, ще получите Sacchi Marwah възраст, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Да проверим.

Sacchi Marwah Wiki

Sacchi marwah снимка
Sacchi marwah снимка

Името на раждането на този интериорен дизайнер е Sacchi Marwah. Псевдонимът е sacch. Според нейното родно място, тя е индийска по рождение. Името на родния й град е Ню Делхи, Индия. Тя вярва в индуизма. Нейната образователна квалификация е завършила вътрешно проектиране. Нека превъртете таблицата по-долу.

Пълно име / име на раждане Sacchi marwah
Познато име Скром
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

Sacchi Marwah Възраст и друга информация

Имате ли интерес към епохата на Sacchi Marwah? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Можете да чуете, че нейният рожден ден е на 7 декември 1991 година. Настоящата възраст е 31 години. Тя е родена в Ню Делхи, Индия.

Дата на раждане 7 декември 1991 година
Възраст 31 години
Място на раждане Нов Делхи, Индия
Роден град Нов Делхи, Индия
Зодия Стрелец

Sacchi marwah височина, тегло и физически детайли

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние сме наясно с това. Височината на sacchi marwah е в сантиметри – 160 см в метри- 1.60 м в краката сантиметра – 5 "3". Теглото е в килограми – 55 кг
в паунда – 121 lbs. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на косата е черен и цветът на очите е тъмно кафяв.

Височина в сантиметри – 160 cm
в метри – 1.60 м
в краката сантиметра – 5 "3"
Тегло в килограми – 55 кг
в паунда – 121 lbs
Измерване на тялото 36-23-36
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цветове на косата Черен

Sacchi marwah дела и семейно положение

Какво е семейното положение на Sacchi Marwah? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Ангажиран
Връзка Ниташ Рана
Хоби Четене, пътуване
Любими хора / неща Акшай Кумар
Семейство Баща – не е известно
Майка не е известна

Образователни среди

Тук ще получите образователната квалификация на Sacchi Marwah. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В този случай ние го държим заготовки.

Училище ВВС БАБ Бхарати училище, Ню Делхи
Име на колежа Сусантско училище по изкуство и архитектура, Гуруграм
Образователни квалификации Завършил интериорен дизайн

Професионалният живот и противоречието на Sacchi Marwah

Добавихме широк спектър от информация за нейния професионален живот. Ще получите и име на училище, име на колежа, образователни квалификации и друга свързана информация тук. Тя започна професионалния си живот, както не е известен. Основната професия е интериорен дизайнер.

Професия (и) Интериорен дизайнер
Известен за Да бъдеш годеница на крикет Nitish Rana
Започнете кариера Не се знае
Награди Не всеки
Sacchi marwah изображения
Sacchi marwah изображения

Sacchi Marwah Net и заплати

Знаете ли за нетната стойност на Sacchi Marwah? Какво ще кажете за доходите си? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. Също така добавяме противоречията в този раздел. Нетната стойност на Sacchi Marwah е RS. 38.83 crores (както през 2014 г.) [10] Моят Neta.

Печелене 1-5 милиона
Нетната стойност RS. 38.83 crores (както през 2014 г.) [10] Моят Neta
Противоречия Не съм сигурен

Общ въпрос за Sacchi Marwah

 1. Къде е родното място на Sacchi Marwah?

  Родното място на Sacchi Marwah е Ню Делхи, Индия.

 2. Какъв е зодиакалният знак на Sacchi Marwah?

  Според датата на раждане, зодиакалният знак е Стрелец.

 3. Каква е професията на sacchi marwah?

  Тя е интериорен дизайнер.

 4. Каква е нетната стойност на sacchi marwah?

  Нетната стойност е Rs. 38.83 crores (както през 2014 г.) [10] Моят Neta.

 5. Какво е религиозната вяра на Sacchi Marwah?

  Тя вярва в индуизма.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на водата на Sacchi marwah. Надявам се, че горната информация ви помага да знаете за нея. Ако сте намерили нещо нередно, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Очакваме ви.