Roshmitha Harimurthy Възраст, Дела, Нетна Стойност, Височина, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Roshmitha Harimurthy? Тя е един от популярните модели на много от хората. Обхванахме детайлите на този модел. Ако се интересувате от Roshmitha Harimurthy, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Добавихме подробности; S на Roshmitha Harimurthy Net, възраст, височина и други детайли. Да се преместим в следващия раздел.

Roshmitha Harimurthy къса биография

Roshmitha Harimurthy PIC
Roshmitha Harimurthy PIC

Истинското име на този модел е Roshmitha Harimurthy. Псевдонимът е рошмита. Нейната националност е индийска по рождение. Начало на този човек е Бангалор, Карнатака,
Индия. Тя е последователите на индуизма. Тя постигна господари в международната бизнес степен. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име / име на раждане Roshmitha Harimurthy
Име на етикета Рошмита
Националност Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Roshmitha Harimurthy Възраст и информация за раждане

Знаете ли за възрастта на Рошмита Харимюр? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 13 август 1994 година. Настоящата възраст е 28 години. Местоположението на нейното раждане е Бангалор, Карнатака,
Индия.

Деня на раждане 13 август 1994 година
Възраст 28 години
Място на раждане Бангалор, Карнатака,
Индия
Роден град Бангалор, Карнатака,
Индия
Зодиак Лео

Roshmitha Harimurthy Височина, тегло и друга информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние знаем за това. Тя е почти в сантиметри – 175 см в метри – 1.75 m в краката инчове – 5 "9". Теглото е в килограми – 51 кг
в паунда – 112 lbs. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на очите е тъмно кафяв. По същия начин, цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри – 175 cm
в метри – 1.75 м
в крака инчове – 5 "9"
Тегло (и) в килограми – 51 кг
в паунда – 112 lbs
Фигура 34-25-34
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цветове на косата Черен

Roshmitha Harimurthy гадже и семейно положение

Знаете ли семейното положение на Roshmitha Harimurthy? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афера (и) Не се знае
Хоби Танци и четене
Любими неща / лица Анджелина Джоли, Aishwarya Rai, Priyanka Chopra
Семейство Баща – не е известен
Майка – не е известна
Сестра Ракшита Хармария (Красота Pageant Tentizeer)
Брат – не е известен

Roshmitha Harimurthy образователни среди

В раздела по-долу обсъдихме образователната квалификация на Roshmitha Harimurthy. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Понякога не е възможно да се намери точната информация. Когато нямаме данни, запазваме тези данни празни.

Училищни имена Света София, Бенгалуру, Индия
Корица Mount Carmel College, Bengaluru, Индия
образователна квалификация Майстори в международен бизнес

Професионалният живот на Roshmitha Harimurthy

В този раздел се фокусирахме върху професионалния си живот. Ще получите и име на училище, име на колежа, образователни квалификации и друга свързана информация тук. Тя започна професионалния си живот като неизвестен. Тя основно печели от професията си.Г. Модел.

Основна професия Модел
Известен за Модел
Начало Неизвестен
Постижения Няма намерени награда
Roshmitha Harimurthy снимка
Roshmitha Harimurthy снимка

Roshmitha Harimurthy нетна стойност и печалба

Любопитно ли сте за нетната стойност на Roshmitha Harimurthy? Какъв е основният източник на доходи? Често е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. Добавихме противоречия в този раздел. Общата нетна стойност на Roshmitha Harimurthy е Rs. 4.61 crore (както през 2019 г.).

Доход 2-5 милиона
Нетна стойност RS. 4.61 crore (както през 2019 г.)
Противоречия Не е приложимо

ЧЗВ

 1. Какви са хобитата на Roshmitha Harimurthy?

  Хобитата танцуват и четеха.

 2. Къде е родното място на Рошмита Хармария?

  Родното място на Рошмита Хармархи е Бангалор, Карнатака,
  Индия.

 3. Каква е образователната квалификация на Roshmitha Harimurthy?

  Нейната образователна квалификация е майстори в международния бизнес.

 4. Roshmitha Harimurthy женен?

  Тя е неженена.

 5. Какъв е зодиакалният знак на Рошмита Хармария?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е лев.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Harimurthy на Рошмита. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Вашето мнение е ценно за нас.