Роми Саха Дела, Възраст, Нетна Стойност, Височина, Биография И Още 2022 Г

Последовател ли сте на Romi Saha? Понастоящем тя е развиващ се ресторантьор. Добавихме подробната биография на този ресторантьор. Ако искате да научите повече за Роми Саха, имаме добри новини за вас. Тук ще получите подробна информация за Роми Саха нетна стойност възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Продължете напред, за да проверите подробностите.

Romi Saha Кратка биография

Romi Saha
Роми Саха

Пълното име на този ресторантьор е Romi Saha. Хората и нейните роднини често го наричат Роми Саха. Според мястото ѝ на раждане, Тя е индийка по рождение. Името на родния ѝ град е Калкута, Индия. Тя следва хиндуизъм. Образователната квалификация на това лице е Неизвестна. Нека разгледаме раздела по-долу, за да получим повече информация.

Пълно име/истинско име Romi Saha
Познато име Romi Saha
Националност Индийски
Религия Индуизъм

Роми Саха Възраст и други данни

Любопитни ли сте за възрастта на Romi Saha? Тук сме отразили датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждането. Дата на раждане Не е известна. Сега тя не е известна възраст. Родена е в Калкута, Индия.

Ден на раждане Не е известно
Възраст през 2022 г Не е известно
Място на раждане Колката, Индия
Израства в Калкута, Индия
Зодия Водолей

Роми Саха Височина, тегло и друга информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Красотата на физическите данни, височината, теглото, цвета на очите винаги е следвала останалите. Разбираме вашето искане. Височината на Romi Saha е в сантиметри- 163 см в метри- 1.63 м в метри инчове- 5′ 4". Приблизителното тегло е в килограми – 70 кг
в килограми – 154 паунда. Тъй като теглото се променя редовно, поставяме текущата стойност. Цветът на очите ѝ е черен. и цвят на косата е черен.

Височина в сантиметри – 163 см
в метри- 1.63 m
в метри инчове – 5′ 4"
Тегло (и) в килограми- 70 кг
в килограми – 154 фунта
Цифри 38-36-39
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Black

Romi Saha Семейно положение и гадже

Омъжена или неомъжена е Romi Saha? Ако искате да научите повече за личния си живот, този раздел е за вас. Семейно положение, връзки, хобита и друга информация е добавена тук. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Проверете таблицата по-долу, за да разберете за семейния живот на любимата си личност.

Семейно положение Женен
Афери(и) Wriddhiman Saha (състезател по крикет, 2007-2011 г.)
Хобита Пътуване, Прекарване на време със семейството
Любими неща/личности Prabhas
Семейство Имена, които не са известни

Образователен фон

В раздела по-долу сме обсъдили образователната квалификация на Роми Саха. Много от последователите ѝ искат да знаят за образователната квалификация. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за техните дейности, образование и т.н. В таблицата по-долу е представена образователната квалификация. Трябва да се отбележи, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. Когато не разполагаме с никакви данни, оставяме тези данни празни.

Име на училището Училище South Point, Калкута, Западен Бенгал, Индия
Колеж/университет Не е сигурно
Образователна квалификация Неизвестен

Професионален живот и противоречия на Romi Saha

В раздела по-долу сме добавили подробности за професионалния ѝ живот. Тук ще получите и име на училище, име на колеж, образователни квалификации и друга свързана информация. Тя започва професионалния си живот като Не е намерена. Въпреки че Тя има много други професии с по-малък фокус. Фокусната точка е Ресторант.

Професия Ресторантьор
Изтъкнат за Ресторантьор
Вход Не е намерен
Награда Без награди
Снимка на Роми Саха
Romi Saha снимка

Роми Саха Нетно състояние и заплата

Каква е нетната стойност на Romi Saha? Какви са нейните доходи? Обичайно е заплатата и имуществото да се променят с течение на времето. В таблицата по-долу ще получите актуална информация за заплатата и активите. В този раздел добавяме и противоречията. Нетното състояние на Romi Saha е ₹72 crore.

Печели 3-5 милиона
Нетно богатство ₹72 crore
Противоречия Не съм сигурен

Често задавани въпроси

 1. Какъв е ръстът на Romi Saha?

  В сантиметри – 163 см
  в метри- 1.63 m
  в метри инчове- 5′ 4"

 2. Каква е нетната стойност на Роми Саха?

  Нетната стойност на имуществото му е ₹72 crore.

 3. Какъв е зодиакалният знак на Роми Саха?

  Според датата на раждане зодиакалният знак е Водолей.

 4. Каква е възрастта на Romi Saha?

  Възрастта на Romi Saha не е известна.

 5. Каква е образователната квалификация на Romi Saha?

  Образователната ѝ квалификация е неизвестна.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Роми Саха. Надяваме се, че тази информация ще ви даде ясна представа за нея. Ако сте открили нещо нередно, можете да се свържете с нас чрез формата за коментари. Обичаме да чуваме от вас.