Rohit Singh Дела, Височина, Възраст, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Чували ли сте името на Rohit Singh? В момента той е нововъзникващ танцьор. Добавихме подробната биография на този танцьор. Ако се интересувате от Rohit Singh, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Ние добавихме подробности; S на Rohit Singh Net Worth, възраст, височина и други подробности. Давай напред, за да проверите подробностите.

Кратък биография Rohit Singh

Rohit singh image
Rohit singh image

Името на раждането на този танцьор е Rohit Singh. Хората и неговите роднини често го наричат Rohit. Неговата националност е индийска по рождение. Името на родния му град е Depradun, Uttarakhand, Индия. Последва се индузшеството. Неговата образователна квалификация не е приложима. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име / истинско име Rohit Singh
По име Rohit
Националност Индийски
Религия Хиндуизъм

Rohit singh възраст и друга информация

Знаете ли за rohit singh възраст? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Датата на раждане е 5 ноември. Настоящата възраст не е известна. Той е роден в Дехрадун, Утаракханд, Индия.

Рождена дата 5 ноември
Възраст като през 2022 година Не се знае
Местоположение на раждането Dehradun, uttarakhand, Индия
Растат Dehradun, uttarakhand, Индия
Зодиак Скорпион

Rohit Singh височина, тегло и друга информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние сме наясно с това. Височината на Rohit Singh е в сантиметри-170 см в метри-1.70 m в краката инчове-5 ‘7. Теглото е в килограми-65 кг
в паунда-143 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на очите е тъмно кафяв. По същия начин, цветът на косата е черен.

Heights в сантиметри-170 cm
в метри-1.70 м
в краката инчове-5 ‘7 "
Тегло (и) в килограми-65 кг
в паунда-143 lbs
Измервания на тялото – Гърди: 37 инча
– Талия: 33 инча
– BICEPS: 13 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Черен

Rohit Singh Семейно положение и приятелка

Е Rohit Singh женен или единичен? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. Беше добавено семейно положение, дела, хобита и друга информация. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Неженен
Връзка Surbhi panchpal
Интерес Танци, плуване
Любими хора / неща Индийски играч на хокей
Семейство Баща – не е известен
Майка – не е известна
Brother-Naveen Singh
Сестра – Приянка

Rohit singh образователна квалификация

Ето образователната квалификация на Rohit Singh. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Ние винаги зависим от надежден източник, но е трудно да се намери. В никакви данни открихме, ние се опитваме да внимаваме това.

Училище Не се знае
Име на колежа Колеж по професионално обучение, Ню Делхи
Образователна квалификация / образователно ниво Не е приложимо

Професионалният живот и противоречия на Рохит Сингх

Добавихме широк спектър от информация за своя професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Той започна своя професионален живот като телевизия: танцуващата суперзвезда на Индия (2013). Основната професия е танцьорка.

Основна професия Танцьорка
Известен за Американски Sprinter
Започнете кариера Телевизор: Индия танцува суперзвезда (2013)
Признание Няма награди
Рохит Сингх снимка
Рохит Сингх снимка

Rohit singh net и информация за заплатата

Искате ли да знаете за нетната стойност на Rohit Singh? Какъв е основният източник на доходи? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. В този раздел се добавят и противоречия. Общата нетна стойност на Rohit Singh е 4 crore (както през 2011 г.).

Заплата 3-5 милиона
Нетна стойност 4 crore (както през 2011 г.)
Противоречия Не се знае

Общ въпрос за Rohit Singh

 1. Е ромит Сингх женен?

  Той е неженен.

 2. Какво е религиозната вяра на Rohit Singh?

  Той вярва в индуизма.

 3. Какъв е зодиакалният знак на Rohit Singh?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е Скорпион.

 4. Каква е нетната стойност на rohit singh?

  Нетната стойност е 4 crore (както през 2011 г.).

 5. Къде е родното място на Rohit Singh?

  Родното място на Rohit Singh е Dehradun, Uttarakhand, Индия.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на rohit singh. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Очакваме ви.