Реймънд Антъни Борг Нетна Стойност, Височина, Биография, Тегло, Възраст 2022 Г

Познавате ли Raymond Anthony Borg? Той е един от най-обещаващите представители на смесените бойни изкуства в момента. Тук сме обхванали неговата биография. Ако искате да научите повече за Реймънд Антъни Борг, имаме добри новини за вас. В долния раздел ще получите подробна информация за нетното състояние, височината, възрастта, делата и още много информация за Реймънд Антъни Борг. Да преминем към следващия раздел.

Биография на Раймонд Антъни Борг

Нетна стойност на Реймънд Антъни Борг
Нетна стойност на Реймънд Антъни Борг

Пълното име на този състезател по смесени бойни изкуства е Реймънд Антъни Борг. Хората и роднините му често го наричат Тазмексиканския дявол. Въз основа на мястото му на раждане, той е американец. Родният град на този човек е Тусон, Аризона, САЩ.S.A. За да получите повече информация, превъртете следната таблица.

Име при раждане Реймънд Антъни Борг
По име Тазмексиканският дявол
Професия Смесени бойни изкуства
Пол Мъж
Религия Не е на разположение
Роден в Тусон, Аризона, САЩ.S.A
В момента живее в Не се съобщава
Дата на раждане 4-август-93
Зодия Лео
Възраст през 2022 г 28 години
Етническа принадлежност Няма данни
Националност Американски
Тип тяло Атлетичен
Височина 54 (1.63 m)
Тегло 125 паунда (57 кг)
Цветове на очите Black
Цвят на косата Black
Образователен статус Не е налична
Име на бащата Не е налично
Име на майката Няма данни
Брат и сестра Джонатан Борг
Семейно положение Да
Съпруг Аманда Борг
Любим Картичка за новобранци с автограф, карта за търговия
Доходи Скоро ще актуализираме заплатата
Нетно богатство $350,000

Тазмексиканският дявол Възраст и място на раждане

Знаете ли на колко години е Реймънд Антъни Борг? Моля, погледнете в долната част, ако се интересувате от фактите, свързани с неговия рожден ден и място на раждане. Рождената му дата е 4 август 1993 г. Понастоящем той е на 28 години. По рождение Той е от Тусон, Аризона, САЩ.S.A.

Тазмексиканският дявол Височина и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние, височината, теглото, дори прическата на идола се следят от феновете. Можем да се чувстваме по този въпрос. Той е почти 54 (1.63 m). Теглото му е приблизително 57 кг (125 фунта). Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност.

Семейно положение и дела на Raymond Anthony Borg

Интересувате ли се от семейния живот на Реймънд Антъни Борг? Хората винаги проявяват жив интерес към личния живот на всяка знаменитост. Опитахме се да ви покажем неговите хобита, семейно положение, връзки и много други лични неща. Писали сме и за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. тук. Семейното му положение е да

Нетна стойност и заплата на Реймънд Антъни Борг

Реймънд Антъни Борг възраст
Реймънд Антъни Борг възраст

Знаете ли за нетното състояние на Реймънд Антъни Борг? Каква е заплатата му? Може да се спомене, че нетното състояние и заплатата се променят с течение на времето. Има много противоречия, които добавяме в този раздел. Нетната стойност на Реймънд Антъни Борг е 350 000 USD.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Реймънд Антъни Борг. Надявам се, че горната информация ще ви помогне да научите повече за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, информирайте ни чрез коментар или използвайте нашите данни за контактОчакваме ви.