Рамчандра Сирас Височина, Възраст, Афери, Нетна Стойност, Биография И Още 2022 Г

Интересувате ли се от Ramchandra Siras? Той е достатъчно популярен за младежите по това време. Добавихме подробна биография на този професор, автор, лингвист. Ако сте любопитни за Рамчандра Сирас, сте на правилното място. Добавихме подробности за нетното състояние на Рамчандра Сирас, възраст, височина и други подробности. Отидете напред, за да проверите подробностите.

Биография на Рамчандра Сирас

Рамчандра Сирас
Рамчандра Сирас

Рождено име на този – професор
– Автор
– Лингвист е Ramchandra Siras. Името на етикета е Ramch. Според мястото на раждане той е индиец по рождение. Името на родния му град е Nagpur, Maharashtra. Вярва в хиндуизма. Постигнал е неизвестна степен. Нека разгледаме раздела по-долу, за да получим повече информация.

Рождено име Рамчандра Сирас
Познато име Ramch
Националност Индийски
Религия Индуизъм

Възраст и други данни за Рамчандра Сирас

Известна ли ви е възрастта на Рамчандра Сирас? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са съсредоточени тук. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждането. Може да чуете, че рожденият му ден е на 1948 г. Сега той е на 62 години (когато умира). Мястото на раждане е Nagpur, Maharashtra. Той умира на 7 април 2010 г.

Ден на раждане 1948 г
Възраст 62 години (когато умира)
Смъртта 7 април 2010 г
Място на раждане Нагпур, Махаращра
Да порасне в Нагпур, Махаращра
Зодиакален знак Лео

Рамчандра Сирас Височина, тегло и други данни

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние на знаменитостите, височината, теглото и т.н. винаги създават нови тенденции. Ние сме загрижени за него. Височина на Ramchandra Siras е в сантиметри- 173 см в метри- 1.73 м в метри инчове – 5′ 8". Теглото е в килограми – 75 кг
в килограми- 165 паунда. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на очите му е светлокафяв. а цветът на косата му е син.

Височина в сантиметри – 173 см
в метри – 1.73 m
в метри в инчове – 5′ 8"
Тегло в килограми- 75 кг
в килограми – 165 фунта
Фигура – Гърди: 40 инча
– Талия: 29 инча
– Бицепс: 14 инча
Цвят на очите Светлокафяв
Цвят на косата Blue

Семейно положение и приятелка на Ramchandra Siras

Какво е семейното положение на Ramchandra Siras? Ако искате да научите повече за личния живот, този раздел е за вас. В този раздел по-долу сме добавили семейно положение и афери, хобита и много други неща. Тук сме писали и за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да разгледате следната таблица, за да научите за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Връзка Името не е известно
Лихви Слушане на хинди музика, готвене
Любими неща/личности Радж Капур
Членове на семейството #REF!

Образователна биография на Рамчандра Сирас

Образователната квалификация на Рамчандра Сирас е разгледана тук. Повечето хора искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Някои от феновете обичат да следват любимите си знаменитости и да се вдъхновяват от техните дейности и образование. По-долу сме предоставили подробности за образователните квалификации. Трябва да се отбележи, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. Когато не разполагаме с никакви данни, ги оставяме празни.

Имена на училища Учи в Nagpur. [2]Rediff
Име на университета – Hislop College, Nagpur
– Университет в Нагпур
– Централен институт по психиатрия, Ранчи
Ниво на образование Неизвестен

Професионален живот

В този раздел сме се съсредоточили върху професионалния му живот. Добавили сме също така името на училището, името на колежа, образователните квалификации. Дебютът му е като Не е приложимо. Въпреки че има много други професии с по-малък фокус. Фокусът е – професор
– Автор
– Лингвист.

Професия – Професор
– Автор
– Лингвист
Известен като Биографичният му филм "Aligarh" (2015 г.)
Начало на кариерата Не е приложимо
Признание N/A
Образ на Рамчандра Сирас
Рамчандра Сирас Изображение

Нетна стойност и заплати на Рамчандра Сирас

Любопитно ли ви е нетното състояние на Ramchandra Siras? Какъв е основният източник на доходи? Обичайно е заплатата и активите да се променят с течение на времето. В таблицата по-долу сме предоставили актуална информация за заплатата и имуществото. Добавихме противоречия в този раздел. Нетното състояние на Рамчандра Сирас е 175 млн. долара.

Доходи 2-5 милиона
Нетно състояние 175 милиона долара
Противоречия На 9 февруари 2010 г. той е отстранен от Мюсюлманския университет в Алигарх (AMU) като професор за "грубо нарушение", след като е открит да прави секс с дърпач на рикша в апартамента си в AMU. По-късно Върховният съд на Аллахабад се произнася в негова полза и той си връща работата в АМУ. [5]The Times of India

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 1. Къде е родното място на Рамчандра Сирас?

  Мястото на раждане на Рамчандра Сирас е Нагпур, Махаращра.

 2. Какво е религиозното убеждение на Рамчандра Сирас?

  Вярва в хиндуизма.

 3. Какви са хобитата на Рамчандра Сирас?

  Хобита са Слушане на хинди музика, готвене.

 4. Женен ли е Рамчандра Сирас?

  Той е неженен.

 5. Какъв е ръстът на Рамчандра Сирас?

  В сантиметри- 173 см
  в метри – 1.73 m
  в метри инчове – 5′ 8"

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Рамчандра Сирас. Надяваме се, че тази информация ще ви даде ясна представа за него. Ако намирате нещо погрешно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да се свържете с нас чрез формата за коментари. Вашето мнение е ценно за нас.