Rahul Kanwal Височина, Нетна Стойност, Дела, Възраст, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Rahul Kanwal? Той е един от най-малките знаменитости на много хора. Обхванахме детайлите на този журналист. Ако се интересувате от Rahul Kanwal, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. В раздела по-долу ще получите подробности за височината на Рахо Канул, възраст, дела, нетната стойност и много повече информация. Да проверим.

Rahul Kanwal къса биография

Рахул Кануал
Рахул Кануал

Името на раждането на този журналист е Рахул Канул. Псевдонимът е Рахул. Неговата националност е индийска по рождение. Името на родния му град е Патна, Бихар. Последва се индузшеството. Неговата образователна квалификация е степента на масова комуникация. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Истинско име Рахул Кануал
Име на етикета Рах
Гражданство Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Рахул Канвал Възраст и информация за раждане

Имате ли интерес към възрастта на Рахул Канвал? Тук са фокусирани рожден ден и информация като родното място, дома и т.н. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Датата на раждане е 14 септември 1980 година. Сега той е на 40 години. Роден е в Патна, Бихар, Индия.

Деня на раждане 14 септември 1980 година
Възраст 40 години
Местоположение на раждането Патна, Бихар, Индия
Роден град Патна, Бихар
Знак за зодиака зодия Дева

Рахул Канвал Височина и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние знаем за това. Височината му е в сантиметри – 167 см в метри- 1.67 m в краката инчове – 5 "6". Теглото на този човек е в килограми – 65 кг
в паунда – 143 паунда. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Височина в сантиметри – 167 cm
в метри – 1.67 М
в краката инчове – 5 "6"
Тегло в килограми – 65 кг
в паунда – 143 паунда
Фигури – гърдите: 38 инча
– Талия: 34 инча
– BICEPS: 13 инча
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен

Семейно положение на Рахул Канвал

Какво мислите за семейното положение на Rahul Kanwal? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афера (и) Не се знае
Хоби Гледане на филми, пътуване
Любими неща / лица Актриса
Семейство Баща – не е известен
Майка – не е известна
Брат – не е известен
Сестра – не е известна

Rahul Kanwal образователни среди

Тук е обсъждана образователната квалификация на Рахул Кануал. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. Тук са описани образователни квалификации. Понякога не е възможно да се намери точната информация. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Име на училище Армия държавно училище, Дхала Куан, Ню Делхи
Корица Не се знае
образователна квалификация Степен по масова комуникация

Професионален живот

В раздела по-долу добавихме подробности за неговия професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Дебютът му не е известен. Той получава предимно от професията си.Г. Журналист.

Основна професия Журналист
Известен с Журналист
Дебют Не се знае
Награди Все още не
Rahul Kanwal Pic
Rahul Kanwal Pic

Rahul Kanwal Net и заплати

Искате ли да знаете за нетната стойност на Rahul Kanwal? Какъв е основният източник на доходи? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. Също така добавяме противоречията в този раздел. Нетната стойност на Rahul Kanwal е 10 000 crore.

Печелене 4-5 милиона
Нетната стойност ₹ 10,000 crore
Противоречия Неизвестен

ЧЗВ

 1. Каква е височината на Рахул Канул?

  В сантиметри – 167 cm
  в метри – 1.67 М
  в краката инчове – 5 "6"

 2. Каква е образователната квалификация на Rahul Kanwal?

  Неговата образователна квалификация е степента на масова комуникация.

 3. Каква е професията на Рахул Канул?

  Той е журналист.

 4. Какво е възрастта на Рахул Канул?

  Възрастта на Рахул Кануал е 37 години.

 5. Е rahul kanwal женен?

  Той е неженен.

Това е всичко за нетната стойност на Rahul Kanwal, Био, височина, тегло и друга информация. Надявам се, че горната информация ви помага да знаете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Вашите коментари са ценни за нас.