Рафаел Надал Парера Нетна Стойност, Възраст, Височина, Тегло, Биография За 2022 Г

Познавате ли Рафаел Надал Парера? Той е един от популярните тенисисти за много от хората. Обхванахме подробности за тази тенисистка. Ако сте любопитни за Рафаел Надал Парера, вие сте на правилното място. В раздела по-долу ще получите подробна информация за нетното състояние на Рафаел Надал Парера, неговата височина, възраст, афери и много друга информация. Нека проверим.

Рафаел Надал Парера Биография

Рафаел Надал Парера възраст
Възраст на Рафаел Надал Парера

Рожденото име на този тенисист е Рафаел Надал Парера. Хората и роднините му често го наричат Рафа, Краля на глината. Националността му е испанска по рождение. Името на родния му град е Манакор, Майорка, Испания. Нека превъртим таблицата по-долу.

Пълно име Рафаел Надал Парера
Име на Ник Рафа, кралят на глината
Професия Тенисист
Пол Мъж
Религиозни вярвания Роден католик (нарича себе си агонист)
Място на раждане Манакор, Майорка, Испания
Живее в Не се съобщава
Дата на раждане 3-юни-86
Слънчев знак Овен
Възраст през 2022 г 35 години
Племе Испански
Националност Испански
Тип тяло Атлетичен
Височина Шест фута/1.85m
Тегло(и) 85 кг/187 фунта
Цветове на очите Тъмнокафяв цвят
Коса Тъмнокафяв цвят
Образователен статус Европейски университет в Мадрид
Име на бащата Не е известно
Име на майката Неизвестна
Брат и сестра Мария Изабел
Семейно положение Омъжена
Във връзка с Xisca Perello
Хоби Календар, Рафа(книга)
Печелене 40 милиона долара
Нетно богатство 200 милиона долара

На колко години е Рафаел Надал Парера?

Известна ли ви е възрастта на Рафаел Надал Парера? Тук сме отразили датата на раждане и друга свързана с нея информация. Въз основа на нашите проучвания рождената дата е на 3 юни 86 г. Сега той е на 35 години. Според нашите проучвания той е роден в Манакор, Майорка, Испания.

Рафа, Краля на глината Височина, тегло и друга информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние, височината, теглото и т.н. на знаменитостите винаги създават нови тенденции. Известен ни е и този факт. Той е почти Шест фута/1.85m. Той е с тегло приблизително 85 кг/187 фунта. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност.

Рафаел Надал Парера приятелка и семейно положение

Знаете ли дали Рафаел Надал Парера е женен, неженен или се среща с някого? Някои от сведенията за личния му живот са изобразени тук, за да ви накарат да търсите. Опитахме се да ви покажем неговите хобита, семейно положение, връзки и много други лични неща. Тук ще споделим някои информации за любимите му неща и личности. Доколкото ни е известно, той е женен

Информация за нетното състояние и заплатата на Рафаел Надал Парера

Нетно състояние на Рафаел Надал Парера
Нетна стойност на Рафаел Надал Парера

Замисляли ли сте се някога за нетното състояние на Рафаел Надал Парера? Колко е заплатата му? Добре знаете, че ничия заплата и имущество не остават фиксирани за дълъг период от време. Противоречията също са добавени в този раздел. Общата нетна стойност на Рафаел Надал Парера е 200 милиона долара.

Това е всичко за нетното състояние, биографията, височината, теглото и друга информация за Рафаел Надал Парера. Надяваме се, че тази информация ще даде ясни представи за него. Ако намирате нещо погрешно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, уведомете ни чрез коментари или като използвате секцията ни за контакти. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.