Раджендра Чаула Възраст, Дела, Нетна Стойност, Височина, Биография И Още 2022 Г

Чували ли сте името на Раджендра Чаула? Той е една от най-младите знаменитости за много много хора. Добавихме подробна биография на този актьор. Ако се интересувате от Раджендра Чаула, сте на правилното място. Добавихме подробности за нетната стойност на Раджендра Чаула, възраст, височина и други детайли. Да проверим.

Кратка биография на Rajendra Chawla

Раджендра Чаула снимка
Раджендра Чаула снимка

Истинското име на този актьор е Раджендра Чаула. Прякорът е Rajen. Националността му е индийска по рождение. родният му град е Мумбай, Махаращра, Индия. Изповядва хиндуизъм. Образователната му квалификация е бакалавър по търговия. Нека проверим раздела по-долу, за да получим повече информация.

Рожденно име Раджендра Чаула
Име на етикета Rajen
Гражданство Индийски
Религия Индуизъм

Rajendra Chawla Възраст и други данни

Любопитни ли сте за възрастта на Раджендра Чаула? Тук сме отразили датата на раждане и друга свързана с нея информация. Проверете следната таблица, ще можете да научите информация, свързана с раждането му. Въз основа на нашите проучвания рожденият ден е на Не е известно. Сега Той не е известен стар. Роден е в Мумбай, Махаращра, Индия.

Дата на раждане Не е известен
Възраст Не е известен
Място на раждане Мумбай, Махараштра, Индия
Роден град Мумбай, Махаращра, Индия
Зодиакален знак Скорпион

Раджендра Чаула Височина, тегло и друга информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние, височината, теглото, дори прическата на идола се следят от феновете. Ние сме наясно с него. Височината му е в сантиметри- 170 см в метри- 1.70 м в метри инчове – 5′ 7". Теглото на този човек е в килограми- 70 кг
в килограми – 154 фунта. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили последната стойност. Цветът на очите му е тъмнокафяв. и цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри – 170 см
в метри – 1.70 m
в метри инчове – 5′ 7"
Тегло(и) в килограми – 70 кг
в килограми – 154 фунта
Мерки на тялото – Гърди: 41 инча
– Талия: 31 инча
– Бицепс: 13 инча
Цвят на очите Тъмнокафяв
Цвят на косата Black

Приятелка и семейно положение на Rajendra Chawla

Какво мислите за семейното положение на Раджендра Чаула? Ако искате да научите повече за личния живот, този раздел е за вас. Семейно положение, връзки, хобита и друга информация е добавена тук. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Можете да проверите следната таблица, за да научите за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
Афера(и) Име Не е известно
Интерес Гледа и играе крикет
Любими неща/личности Актриса, телевизионна водеща
Членове на семейството Имена, които не са известни

Раджендра Чаула Образователна квалификация

Образователната квалификация на Rajendra Chawla е разгледана тук. Някои от последователите се интересуват от образователните квалификации. Някои от феновете обичат да следват любимите си знаменитости и да се вдъхновяват от техните дейности и образование. По-долу сме предоставили подробности за образователните квалификации. Винаги разчитаме на надежден източник, но е трудно да се намери. В нито една от намерените от нас данни не сме се опитали да разгледаме внимателно това.

Училища Неприложимо
Име на университета Не е намерен
Ниво на образование Бакалавър по търговия

Професионален живот

Тук сме събрали информация за професионалния му живот. Добавихме също името на училището, името на колежа, образователните квалификации. Дебютът му е като телевизионен режисьор: Cincinnati Bubblaboo (1998)
Филм: Сряда! (2008). Въпреки че той има много други професии с по-малък фокус. Фокусната точка е Актьор.

Професия Актьор
Известен с Професионален футболист
Дебют ТЕЛЕВИЗИЯ: Cincinnati Bubblaboo (1998 г.)
Филм: Сряда! (2008)
Постижения Все още не
Раджендра Чаула снимка
Раджендра Чаула снимка

Раджендра Чаула Нетно състояние и заплата

Каква е нетната стойност на Rajendra Chawla? Каква е заплатата му? Може да се спомене, че нетното състояние и заплатата се променят с течение на времето. В таблицата по-долу ще получите актуална информация за заплатата и имуществото. Добавихме противоречия в този раздел. Общата нетна стойност на Раджендра Чаула е 100 000 долара (към 2019 г.) [3]TV Over Mind.

Заплата 1-5 милиона
Нетно състояние 100 000 долара (към 2019 г.) [3]TV Over Mind
Противоречия Не е намерен

Често задавани въпроси на Раджендра Чаула

 1. Каква е професията на Раджендра Чаула?

  Той е актьор.

 2. Женен ли е Rajendra Chawla?

  Той е женен.

 3. Какво е религиозното убеждение на Раджендра Чаула?

  Вярва в хиндуизма.

 4. Какъв е ръстът на Раджендра Чаула?

  В сантиметри – 170 см
  в метри – 1.70 m
  в краката инчове – 5′ 7"

 5. Каква е образователната квалификация на Rajendra Chawla?

  Образователната му квалификация е бакалавър по търговия.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Раджендра Чаула. Надяваме се, че горната информация ще ви помогне да научите повече за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да се свържете с нас чрез формата за коментари. Очакваме ви.