Прарек Триведи Височина, Нетна Стойност, Дела, Възраст, Био И Още 2022

Интересувате ли се от Прарек Триведи? Той е един от най-малките знаменитости на много хора. Добавихме подробната биография на този журналист. Ако искате да научите повече за Prateek Trivedi, имаме някои добри новини за вас. В раздела по-долу ще получите подробности за височината, възрастта, възрастта, нетните стойности на Prateek Tridesi. Давай напред, за да проверите подробностите.

Prateek trivedi къса био

Prateek Trivedi Изображения
Prateek Trivedi Изображения

Името на раждането на този журналист е Прарек Триведи. Името на маркера е прат. Според родното му място той е индийски по рождение. Името на родния му град е късмет. Той вярва в индуизма. Неговата образователна квалификация не е известна. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Истинско име Прайтк Триведи
По име Прат
Гражданство Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Prateek trividi възраст и друга информация

Знаете ли за възрастта на Прарек Триведи? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 12 август. Сега той не е познат стар. Според нашето изследване той е роден в Лакнау.

Деня на раждане 12 август
Възраст Не се знае
Местоположение на раждането Лакнау
Роден град Лакнау
Знак за зодиака Лео

Височина, тегло и друга информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние сме загрижени за това. Височината му е в сантиметри – 188 см в метри- 1.88 m в крака и инчове – 6 "2". Теглото е в килограми – 78 кг
в паунда – 172 паунда. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на косата е черен и цветът на очите е черен.

Heights в сантиметри – 188 cm
в метри – 1.88 М
в крака и инчове – 6 "2"
Тегло в килограми – 78 кг
в паунда – 172 паунда
Измерване на тялото – гърдите: 44 инча
– Талия: 34 инча
– BICEPS: 15 инча
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен

Prateek Trivedi Семейно положение и приятелка

Какво мислите за семейното положение на Прарек Триведи? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
Афера (и) Име не е известно
Интерес Четене
Любими хора / неща Икономист
Семейство Имена, които не са известни

Образователни квалификации

Тук ще получите образователната квалификация на Прайтк Триведи. Някои от последователите се интересуват от образователни квалификации. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. За тази ситуация преглеждаме тази информация редовно.

Име на училище Не се знае
Колеж / университет Неизвестен
Образователна квалификация / образователно ниво Не се знае

Професионалния живот и противоречия на Прайтк Триведи

Този раздел се фокусира върху неговия професионален живот и събития. Добавихме и име на училище, име на колежа, образователна квалификация. Той започва кариерата си, колкото не е сигурна. Основната професия е журналист.

Основна професия Журналист
Известен за Актьор, производител, сценарист, филантроп
Начало Не съм сигурен
Награда Няма награди
Prateek trividi image
Prateek trividi image

Prateek Trivedi Net и информация за заплатата

Любопитно ли сте за нетната стойност на Прарек Триведи? Какъв е основният източник на доходи? Споменава се, че нетната стойност и заплатата се променят с течение на времето. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. В този раздел се добавят и противоречия. Нетната стойност на Прарек Триведи е 135 милиона долара.

Доход 2-5 милиона
Нетната стойност $ 135 милиона
Противоречия Не се знае

Общ въпрос на Прарек Триведи

 1. Каква е височината на Прайтк Триведи?

  В сантиметри – 188 cm
  в метри – 1.88 М
  в крака и инчове – 6 "2"

 2. Е prateek trivedi женен?

  Той е женен.

 3. Каква е нетната стойност на prateek trividi?

  Нетната стойност е 135 милиона долара.

 4. Каква е образователната квалификация на Прайтк Триведи?

  Неговата образователна квалификация не е известна.

 5. Какъв е зодиакалният знак на Прайтк Триведи?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е лев.

Това е всичко за нетната стойност на Прарек Триведи, Био, височина, тегло и друга информация. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за него. Ако сте намерили нещо нередно, уведомете ни чрез коментари или използваме нашата секция за контакт. Ние обичаме да чуваме от вас.