Патрик Майкъл Вендит, Младши. Нетна Стойност, Тегло, Височина, Биография, Възраст 2022

Вие сте последовател на Patrick Michael Venditte, Jr.? Понастоящем той е изгряващ бейзболист. Ще получите пълната биография на Патрик Майкъл Вендит, младши. тук. Ако се интересувате от Patrick Michael Venditte, Jr., можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Тук обсъдихме за Патрик Майкъл Вендит, младши. нетна стойност, възраст, височина и други подробности. Да преминем към следващия раздел.

Патрик Майкъл Вендит, младши. Биография

Патрик Майкъл Вендит, младши
Патрик Майкъл Вендит младши

Рожденото име на този бейзболист е Patrick Michael Venditte, Jr.. Той е известен също като Пат. Той има американско гражданство. Родният град на този човек е Омаха, Небраска, САЩ. За да получите повече информация, превъртете следната таблица.

Истинско име/рождено име Патрик Майкъл Вендит, младши.
Познато име Пат
Професия(и) Бейзболен играч
Пол Мъж
Религия Християнство
Място на раждане Омаха, Небраска, Съединени щати
Живот в Не се разкрива
Ден на раждане 30-юни-85
Слънчев знак Рак
Възраст през 2022 г 36 години
Племе: White
Гражданство Американец
Статус на фигурата Атлетика
Височина 6 фута и 1 инч (185 см)
Тегло 84 кг (185 фунта)
Цвят на очите Тъмнокафяв цвят
Цвят на косата Кафяво
Образование Средно училище Omaha Central University Creighton
Име на бащата Патрик Вендит, старши.
Име на майката Жанет Вендит
Брат и сестра Три
Семейно положение Женен
Съпруг Erin Venditte
Любима Карти с автограф, Бейзболни карти Екип, Карти за новобранци
Заплата $575,000
Нетно състояние 1 милион долара

На колко години е Патрик Майкъл Вендит, младши.?

Сигурно имате представа за Патрик Майкъл Вендит, младши. възраст! Ако не, тогава няма какво да се притеснявате за това. В този раздел сме се фокусирали върху информация, свързана с раждането, като дата на раждане, място на раждане, роден град, настоящо място и др. Въз основа на нашите проучвания рожденият му ден е на 30 юни 85 г. Настоящата му възраст е 36 години. Роден е в Омаха, Небраска, САЩ.

Патрик Майкъл Вендит, младши. Височина и физическа информация

Много от последователите винаги се опитват да научат за физиката на любимите си знаменитости. Физическото състояние, височината, теглото и т.н. на знаменитостите винаги създават нови тенденции. Можем да се чувстваме за това. Що се отнася до височината, Пат е висок 185 см (6 фута и 1 инч). Приблизителното му тегло е 84 kg (185 lbs). Стойността на теглото може да бъде променена по всяко време. Опитваме се да покажем най-новото.

Патрик Майкъл Вендит, младши. Афери и семейно положение

Знаете ли дали Патрик Майкъл Вендит, младши. женен или неженен или се среща с някого? Ако искате да научите повече за личния живот, този раздел е за вас. В този раздел по-долу сме добавили семейно положение и връзки, хобита и много други неща. Нека да обсъдим и любимите му неща като цвят, храна, спорт, места и личности. Доколкото ни е известно, той е женен

Патрик Майкъл Вендит, младши. Нетно състояние и заплата

Патрик Майкъл Вендит, младши
Patrick Michael Venditte, Jr

Каква е нетната стойност на Патрик Майкъл Вендит, младши.? Знаете ли колко печели всеки месец или каква е заплатата му? Трябва да се отбележи, че нетното състояние и заплатата се променят с течение на времето. В този раздел са добавени и противоречия. Общата нетна стойност на Патрик Майкъл Вендит, младши. е 1 милион долара.

Това е всичко за Патрик Майкъл Вендит, младши.’s височина, възраст, тегло и биография. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да научите повече за него. Ако има някаква грешна информация. ни информирайте чрез коментар или използвайте нашите данни за контактНие ви очакваме.