Оливия Харлан Декър Нетно Тегло, Тегло, Височина, Възраст, Био 2022

Вие сте последовател на Olivia Harlan Dekker? Той е един от популярните спортни водещи, страничен репортер за много от хората. Добавихме подробна биография на този спортен водещ, страничен репортер. Ако искате да научите повече за Оливия Харлан Декър, имаме добри новини за вас. Добавихме подробна информация за нетното състояние, възрастта, височината и други детайли на Olivia Harlan Dekker. Да проверим.

Оливия Харлан Декер Уикипедия

Нетна стойност на Оливия Харлан Декер
Оливия Харлан Декер нетна стойност

Оливия Харлан Деккер е истинското му име. Той има и псевдоним и той е Оли. Въз основа на мястото му на раждане, той е американец. Родният град на този човек е Канзас Сити, Мисури, САЩ.S.. Нека превъртим таблицата по-долу.

Пълно име/рождено име Оливия Харлан Декър
Мононим (псевдоним) Oli
Основна професия Спортна водеща, репортерка
Мъжка/женска Мъж
Религия Неопределено
Място на раждане Канзас Сити, Мисури, САЩ.S.
В момента живее в Не се съобщава
Рожден ден 8-април-93
Слънчев знак Овен
Възраст през 2022 г 28 години
Каст Уайт
Гражданство Американец
Тип тяло Атлетик
Височина 58 (1.77 m)
Тегло В процес на разглеждане
Цвят на очите Блу
Цвят на косата Блондинка
Образователна квалификация Университет на Джорджия
Име на бащата Кевин Харлан
Майка Ann Harlan
Брат и сестра Роб и Абигейл Харлан, и Хейли Харлан Манкузо
Семейно положение Да
Съпруг Сам Декер
Хоби Карти
Доходи Скоро ще актуализираме заплатата
Нетни богатства 1 милион долара

Информация за възрастта и раждането на Olivia Harlan Dekker

Имате ли представа за възрастта на Olivia Harlan Dekker? Тук сме изобразили неговия рожден ден, място на раждане и други свързани с него неща. Може да чуете, че рожденият му ден е на 8 април 1993 г. Сега възрастта му е 28 години. Според нашите проучвания той е роден в Канзас Сити, Мисури, САЩ.S..

Оливия Харлан Декер Височина, тегло и физическа информация

Физическата красота изразява доколко любимите ви знаменитости се грижат за своята красота и физическа форма. Последователите на феновете винаги са увлечени по физическата структура като височина, тегло, цвят на очите, форма на тялото и т.н. Ние сме наясно с това. Оли има височина от 58 (1.77 m). Теглото е в процес на разглеждане. Теглото е постоянно променяща се величина. Сега преминавате през последната стойност на теглото му.

Olivia Harlan Dekker Съпружеско положение и дела

Какво мислите за семейното положение на Оливия Харлан Декър? Ако сте любопитни за личния си живот, ще получите данни тук. В този раздел ще получите информация за семейното му положение, афери, хобита и много други неща. Тази част се отнася до любимите му неща, като например любима личност, дейност и т.н. Доколкото ни е известно, неговата е да

Оливия Харлан Декър Нетна стойност и заплата

Оливия Харлан Декер височина
Височина на Оливия Харлан Декер

Интересува ли ви нетната стойност на Оливия Харлан Декър? Каква сума за хонорар получава той? Обичайно е, че, заплатата и активите се променят с течение на времето. Има много противоречия, които добавяме в този раздел. Нетното състояние на Оливия Харлан Декър е 1 млн. долара.

Това е информацията, която може би търсите за теглото, височината, възрастта и биографията на Оливия Харлан Декер. Цялата тази информация ще ви помогне да научите повече за лицето. Възможно е да има грешна информация, ако откриете нещо подобно, уведомете ни чрез коментари или като използвате нашия раздел за контакти. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.