Нетна Стойност, Възраст, Биография, Височина, Тегло 2022 Г. На Кори Скот Клубер

Интересувате ли се да научите Corey Scott Kluber? Той е един от най-обещаващите професионални бейзболни питчери на това време. В тази част ще напишем неговата биография. Ако искате да научите повече за Кори Скот Клубер, имаме добри новини за вас. В раздела по-долу ще получите подробна информация за нетното състояние на Кори Скот Клубер, неговата височина, възраст, афери и много друга информация. Нека преминем към следващия раздел.

Биографични данни за Кори Скот Клубер

Кори Скот Клубер тегло
Кори Скот Клубер тегло

Corey Scott Kluber е истинското му име. Прякорът му е Klubot. Според мястото му на раждане, той е американец по рождение. Родният му град е Бирмингам, Алабама, САЩ. За да получите повече информация, разгледайте раздела с таблицата по-долу.

Истинско име/рождено име Кори Скот Клубер
Име на етикета Клуб
Професия Професионален бейзболен питчер
Мъж/жена Мъж
Религия Християнство
Роден град Бирмингам, Алабама, Съединени щати
Местожителство Не се съобщава
Дата на раждане 10 април 86 г
Зодия Овен
Възраст през 2022 г 35 години
Етническа принадлежност Бяла
Националност Американски
Тип фигура Атлетичен
Височина 6 фута. 4 инча (1.93m)
Тегло(и) 98 кг
Цветове на очите Светлокафяв
Цвят на косата Кафяв
Образователен статус Гимназия Coppell Университет Stetson
Баща Джим Клубер
Име на майката Ellen Kluber
Брат и сестра Неизвестно
Семейно положение Омъжена
Във връзка с Не е на разположение
Хоби Джърси, предмети с автограф
Заплата Скоро ще актуализираме заплатата
Нетно състояние 10 милиона долара

Кори Скот Клубер Възраст и място на раждане

Загадка ли е за вас възрастта на Кори Скот Клубер? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са съсредоточени тук. Въз основа на нашите проучвания рождената дата е на 10 април 86 г. Сега възрастта му е 35 години. Мястото на раждането му е Бирмингам, Алабама, Съединени щати.

Клубот Височина, тегло и физически данни

Много от последователите винаги се опитват да научат за физиката на любимите си знаменитости. Красотата на физическите данни, височината, теглото, цвета на очите винаги е следвала останалите. Ние също така знаем този факт. Височината на Клубот е 6 фута. 4 инча (1.93m). Теглото му е 98 кг. Стойността на теглото може да бъде променена по всяко време. Опитваме се да покажем най-новата.

Афери и семейно положение на Кори Скот Клубер

Интересувате ли се от семейния живот на Кори Скот Клубер? Хората винаги проявяват жив интерес към личния живот на всяка знаменитост. За да получите представа за семейното му положение, афери, хобита и много други неща, ние украсихме този раздел. В този раздел сме добавили всички негови любими личности, неща и друга информация, свързана с него. Според нашите проучвания и данни той е женен

Нетно състояние и заплати на Кори Скот Клубер

Нетна стойност на Кори Скот Клубер
Нетна стойност на Кори Скот Клубер

Замисляли ли сте се някога за нетната стойност на Кори Скот Клубер? Какъв е основният източник на доходи? Заплатата и нетното състояние са такива стойности, които винаги се променят с времето. Добавихме противоречия в този раздел. Нетното състояние на Кори Скот Клубер е 10 милиона долара.

Тук сме се постарали да обхванем цялата информация за нетното състояние, височината, теглото и биографията на Кори Скот Клубер. По цялата тази информация можете ясно да разберете за този човек. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, уведомете ни чрез коментари или като използвате секцията за контакти. Вашите коментари са ценни за нас.