Нетна Стойност На Треа Ванс Търнър, Височина, Възраст, Биография, Тегло 2022 Г

Интересувате ли се от Trea Vance Turner? Той е един от най-популярните бейзболисти (шортстоп) на своето време. В тази част ще напишем неговата биография. Интересувате ли се да научите повече за Trea Vance Turner? Тук сме обсъдили за него. Добавихме детайли за нетната стойност на Trea Vance Turner, възраст, височина и други подробности. Да проверим.

Треа Ванс Търнър Уикипедия

Нетно състояние на Треа Ванс Търнър
Нетна стойност на Trea Vance Turner

Рожденото име на този бейзболист (шортстоп) е Trea Vance Turner. Псевдонимът му е Triple T. Националността му е американска по рождение. Името на родния му град е Boynton Beach, Флорида, Съединени американски щати. Нека превъртим таблицата по-долу.

Пълно име/истинско име Trea Vance Turner
Познато име Triple T
Професия(и) Бейзболист (шортстоп)
Мъжки/женски Мъж
Религия Неизвестен
Място на раждане Бойнтън Бийч, Флорида, Съединени американски щати
Местожителство Не се съобщава
Рожден ден 30-юни-93
Рожден знак Рак
Възраст през 2022 г 28 години
Етническа принадлежност Бял
Националност Американец
Тип на фигурата Атлетик
Височина 6 фута (1.85m)
Тегло 84 кг
Цветове на очите Браун
Цвят на косата Чернокож
Образование Общинско училище Park Vista Държавен университет на Северна Каролина
Име на бащата Марк Търнър
Майка Дона Търнър
Брат и сестра по-голяма сестра на име Тил
Семейно положение Неизвестен
Във връзка с Кристен Харабедян
Хоби Бейзболна карта с автограф от игра, модел на бухалка, морска фланелка, карта на новобранец
Доходи $13,000,000
Нетни богатства 4 млн. долара

Информация за възрастта и раждането на Треа Ванс Търнър

Известна ли ви е възрастта на Trea Vance Turner? По-долу ще включим цялата свързана с него информация за мястото на раждане и рождения му ден. Рождената дата е 30 юни 1993 г. Сега той е на 28 години. Роден е в Бойнтън Бийч, Флорида, Съединени американски щати.

Triple T Височина, тегло и друга информация

Физическа красота изразява доколко любимите ви знаменитости се грижат за красотата и физическата си форма. Обичаме да следваме и да подражаваме на нашите знаменитости височина, тегло, прическа, цвят на очите, облекло и почти всичко. Ние разбираме вашето търсене. Височината на Triple T е 6 фута (1.85m). Теглото му е приблизително 84 kg. Теглото е постоянно променяща се стойност. Сега преминавате през последната стойност на теглото му.

Семейно положение и афери на Треа Ванс Търнър

Знаете ли семейното положение на Trea Vance Turner? Ако сте любопитни за личния живот, ще получите данни тук. В таблицата по-горе сме написали неговото семейно положение, съпруга, актуални дела, хобита и още много лична информация накратко. В този раздел сме добавили всички негови любими личности, неща и друга информация, свързана с него. Според нашите проучвания и данни неговото е неизвестно

Нетна стойност и заплати на Треа Ванс Търнър

Треа Ванс Търнър тегло
Тегло на Trea Vance Turner

Интересувате ли се от нетната стойност на Trea Vance Turner? Какви са доходите му? Може да се спомене, че нетното състояние и заплатата се променят с течение на времето. Открити са някои противоречия за него, които също са добавени по-долу. Общото нетно състояние на Трея Ванс Търнър е 4 млн. долара.

Тук е всичко за нетната стойност на Trea Vance Turner, биография, височина, тегло и друга информация. Чрез цялата тази информация можете ясно да разберете за този човек. Вярна ли е цялата информация? можете да споделите мнението си чрез формата за коментари. Вашето мнение е ценно за нас.