Нетна Стойност На Райън Гецлаф, Възраст, Тегло, Височина, Биография 2022

Интересувате ли се да знаете Райън Гецлаф? Понастоящем той е изгряващ играч на хокей на лед. Тук сме обхванали неговата биография. Ако сте любопитни за Райън Гецлаф, сте на правилното място. Превъртете надолу в раздела по-долу, ще получите информация за нетното състояние на Райън Гецлаф, възраст, височина, дела, образование и много други. Да преминем към следващия раздел.

Райън Гецлаф Уикипедия

Нетна стойност на Райън Гецлаф
Нетна стойност на Райън Гецлаф

Пълното име на този хокеист е Райън Гецлаф. Псевдонимът му е Близнаците (със съотборника му Пери). Въз основа на мястото му на раждане, той е канадец. Родният му град е Реджина, Саскачеван, Канада. Нека проверим раздела по-долу, за да получим повече информация.

Истинско име/родно име Райън Гецлаф
Име на сцената Близнаци (със съотборника си Пери)
Професия Играч на хокей на лед
Мъжки/женски Мъж
Религиозни вярвания Християнство
Място на раждане Реджина, Саскачеван, Канада
Местожителство Не се съобщава
Ден на раждане 10 май 85 г
Рожден знак Риби
Възраст 35 години
Състав Бял
Гражданство Канадец
Тип на фигурата Атлетик
Височини 6 фута и 3 инча (191 см)
Тегло 220 фунта (100 кг)
Очи Черен
Цвят на косата Черен
Образователен статус Робърт Ашър Колеж
Име на бащата Стив Гецлаф
Име на майката Сюзън Гецлаф
Брат и сестра По-голям брат, Крис Гецлаф
Семейно положение Женен
Във връзка с Пейдж Гецлаф
Хоби Джърси, артикули с автограф
Печалба Скоро ще актуализираме заплатата
Нетно състояние 70 милиона долара

На колко години е Райън Гецлаф?

Трябва да имате представа за възрастта на Райън Гецлаф! Ако не, тогава няма какво да се притеснявате за това. Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са съсредоточени тук. Рожденият му ден е на 10 май 85 г. Настоящата възраст е 35 години. По рождение Той е от Реджина, Саскачеван, Канада.

Близнаците (със съотборника си Пери) Височина, тегло и физически данни

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Красотата на физическите данни, тяхната височина, тегло, цвят на очите винаги е следвала останалите. Ние сме загрижени за това. Що се отнася до височината, Близнаците (заедно със съотборника си Пери) е висок 191 см. Приблизително тегло 220 фунта (100 кг). Тук сме поставили последната стойност на теглото му, въпреки че тя може да се промени по всяко време.

Приятелка и семейно положение на Ryan Getzlaf

Омъжен ли е Райън Гецлаф или е свободен? Някои от информацията за личния му живот са изобразени тук, за да ви накарат да търсите. В този раздел ще получите информация за семейното му положение, афери, хобита и много други неща. Опитахме се да обхванем любимите им неща и личности тук. Според нашите проучвания и данни той е женен

Нетна стойност и заплата на Райън Гецлаф

Височина на Ryan Getzlaf
Височина на Райън Гецлаф

Каква е нетната стойност на Ryan Getzlaf? Каква е заплатата му? Всички знаем, че заплатата и активите на даден човек се променят от време на време. В този раздел сме добавили противоречия. Нетната стойност на Райън Гецлаф е 70 млн. долара.

Това е информацията, която може би търсите за теглото, височината, възрастта и биографията на Райън Гецлаф. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да научите повече за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, информирайте ни чрез коментар или използвайте нашите данни за контактНадяваме се да ви чуем.