Нетна Стойност На Прачанда, Възраст, Ръст, Дела, Биография И Още 2022 Г

Интересувате ли се от Прачанда? В момента той е нововъзникващ политик. Пишем всяка подробност за този политик. Ако се интересувате от Прачанда, можем да ви уверим, че ще останете доволни, като посетите тук. В раздела по-долу ще получите подробности за височината, възрастта, делата, нетната стойност на Прачанда и много повече информация. Да преминем към следващия раздел.

Кратка биография на Прачанда

Прачанда Снимка
Прачанда Снимка

Рожденото име на този политик е Прачанда. Хората и близките му често го наричат Прачанда, Свиреп. Той има непалско гражданство. родният му град е окръг Читван, Непал. Той е последователите на индуса. Завършил е бакалавърска степен по земеделие и животновъдство. Нека превъртите таблицата по-долу.

Истинско име Прачанда
Псевдоним Прачанда, Свиреп
Гражданство непалски
религия индуски

Информация за възрастта и раждането на Prachanda

Имате ли интерес към епохата на Прачанда? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са фокусирани тук. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Въз основа на нашето изследване рождената дата е 11 декември 1954 г. Настоящата възраст е 66 години. Той е роден в Dhikur Pokhari, окръг Каски, Непал.

Дата на раждане 11 декември 1954 г
възраст 66 години
Място на раждане Dhikur Pokhari, окръг Каски, Непал
Пораснете в Област Читван, Непал
Зодия Стрелец

Прачанда Височина, тегло и друга информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическия статус на любимите си знаменитости. Красотата на физическата статистика, тяхната височина, тегло, цвят на очите винаги е следвала останалите. Разбираме вашето искане. Височината на Прачанда е в сантиметри- 173 см в метри- 1.73 м във фута инча – 5’ 8”. Теглото е в килограми – 80 кг
в паундове – 176 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на очите му е черен. а цветът на косата е бял.

Височини в сантиметри – 173 см
в метри – 1.73 м
във фута инчове – 5’ 8”
Тегло(и) в килограми – 80 кг
в паундове – 176 lbs
Измервания на тялото – Гръден кош: 46 инча
– Талия: 35 инча
– Бицепс: 18.5 инча
Цвят на очите Черен
Бои за коса Бяла

Приятелка на Прачанда и семейно положение

Какво мислите за семейното положение на Прачанда? Ако имате любопитство към личния живот, ще получите данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобита и други. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Женен
афера(и) N/A
хобита Четене
Любими неща/Лица Актьор, режисьор
Членове на семейството Баща – Муктирам Дахал
Майка – Бхавани Дахал
Братя – не е известно
Сестри – не е известно

образователна квалификация

В долния раздел обсъдихме образователната квалификация на Прачанда. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. феновете обичат да следват любимите си персонажи, за да се вдъхновяват от дейностите им. Образователните квалификации са описани тук. Трябва да се спомене, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В такъв случай го запазваме празни.

Училищни имена Не се знае
Колежи/Университети Институт по земеделие и животновъдство (IAAS), Рампур, Читван
Образователни квалификации / Ниво на образование Бакалавър по земеделие и животновъдство

Професионален живот

В този раздел се фокусирахме върху професионалния му живот. Тук също ще получите име на училище, име на колеж, образователни квалификации и друга свързана информация. Дебютът му беше като Неизвестен. Основната професия е политик.

професия(и) политик
Известен за политик
Начало Не се знае
награди Все още не
Прачанда снимка
Прачанда снимка

Нетна стойност и заплата на Прачанда

Интересувате ли се от нетната стойност на Prachanda? Ами доходите му? Обичайно е, че заплатата и активите се променят с течение на времето. Предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Добавихме противоречия в този раздел. Общата нетна стойност на Prachanda е Rs. 5.67 крори (както през 2019 г.).

доходи 1-5 милиона
Нетни стойности Rs. 5.67 крори (както през 2019 г.)
Противоречия Не е приложимо

ЧЗВ

 1. Женен ли е Прачанда?

  Той е женен.

 2. Къде е родното място на Прачанда?

  Родното място на Прачанда е Дхикур Похари, област Каски, Непал.

 3. Каква е професията на Прачанда?

  Той е Политик.

 4. Какви са хобитата на Прачанда?

  Хобитата са четенето.

 5. Какво е религиозното вярване на Прачанда?

  Той вярва в индусите.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Прачанда. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да разберете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментари. Обичаме да чуваме от вас.