Нетна Стойност На Чад Стивън Хене, Възраст, Височина, Тегло, Био 2022

Последовател ли сте на Чад Стивън Хене? Той е един от популярните професионални играчи от NFL за много от хората. В тази част ще напишем неговата биография. Ако сте любопитни за Чад Стивън Хене, вие сте на правилното място. Добавихме подробности за нетната стойност на Чад Стивън Хене, възраст, височина и други детайли. Да преминем към следващия раздел.

Чад Стивън Хене Уикипедия

Височина на Чад Стивън Хене
Височина на Чад Стивън Хене

Пълното име на този професионален играч от NFL е Chad Steven Henne. Името на етикета е Chad Henne. Въз основа на мястото му на раждане, той е американец. Родният му град е Уайомисинг, Пенсилвания, САЩ. За да получите повече информация, проверете раздела с таблицата по-долу.

Пълно име/истинско име Чад Стивън Хене
Име на етикета Чад Хене
Основна професия Професионален играч от NFL
Мъж/жена Мъж
Религиозни вярвания Неизвестен
Място на раждане Уайомисинг, Пенсилвания, САЩ
Местожителство Не се съобщава
Ден на раждане 2-юл-85
Звезден знак Рак
Възраст 36 години
Племе White
Националност Американски
Тип тяло Атлетичен
Височина 6 фута и 3 инча (191 см)
Тегло 101 кг (222 фунта)
Цветове на очите Тъмнокафяв цвят
Коса Златисто кафяво
Образователна квалификация Университет Мичиган
Баща Шелдън Хене
Име на майката Сюзън Хене
Брат и сестра Неизвестен
Семейно положение Женен
Съпруг Британи Хартман
Хоби Футболни карти, подписана фланелка
Печалба Скоро ще актуализираме заплатата
Нетно богатство 7 милиона долара

Chad Henne Възраст и място на раждане

Любопитни ли сте за възрастта на Чад Стивън Хене? Моля, погледнете в долната част, ако се интересувате от факти, свързани с неговия рожден ден и място на раждане. Може да чуете, че рожденият му ден е на 2 юли 85 г. Сега той е на 36 години. По рождение Той е от Уайомисинг, Пенсилвания, САЩ.

Чад Стивън Хене Височина, тегло и физически данни

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Последователите на феновете винаги са увлечени по физическата структура като височина, тегло, цветове на очите, форма на тялото и т.н. Наясно сме с него. Той е почти 6 фута и 3 инча (191 см). Теглото му е 101 кг (222 фунта). Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност.

Чад Стивън Хене Семейно положение и афери

Женен или неженен е Чад Стивън Хене? Хората винаги проявяват жив интерес към личния живот на всяка знаменитост. В този раздел по-долу сме добавили семейно положение и афери, хобита и много други неща. Ще можете да научите за любимите му неща и перноалности в тази част. Семейното му положение е женен

Информация за нетното състояние и заплатата на Чад Стивън Хене

Възраст на Чад Стивън Хене
Възраст на Чад Стивън Хене

Знаете ли за нетното състояние на Чад Стивън Хене? Колко му плащат на месец? Добре знаете, че ничия заплата и активи не остават фиксирани за дълъг период от време. В този раздел ще прочетете всички противоречия на неговия. Общата нетна стойност на Чад Стивън Хене е 7 милиона долара.

Ето всичко за нетното състояние, биографията, височината, теглото и друга информация за Чад Стивън Хене. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да научите повече за него. Възможно е да има някаква грешна информация, ако откриете нещо подобно, информирайте ни чрез коментар или използвайте нашите данни за контактНие ви очакваме.