Natalie Delph Възраст, Нетна Стойност, Височина, Уики И Още 2022

Чували ли сте името на Натали делф? Тя е една от популярните бизнесмени на много от хората. В тази част пишем биографията си. Интересувате ли се да знаете за Натали делф? Тук обсъдихме за нея. Тук обсъдихме за Natalie Delph Net, възраст, височина и други подробности. Нека изпратим на следващия раздел.

Натали делф Био

Натали делф
Натали делф

Пълното име на тази бизнес жена е Натали делф. Името на етикета е Натали. Тя има британско гражданство. Нейният роден град е Манчестър Сити, Англия. Тя е последователите на християнството. Тя продължава изучаването си до завършване. В раздела по-долу ще имате повече информация.

Рождено име Натали делф
Познато име Натали
Пол Женски пол
Гражданство Британски
Етническа принадлежност Британски
Религиозно вярване Християнство

Натали делф е възраст и родното място

Знаете ли какво е възрастта на Натали делф? Ще включим по-долу цялата свързана информация за нейното родно място и рожден ден. Като преминавате през следващата таблица, ще получите информация за нейния рожден ден. Можете да чуете, че нейният рожден ден е на 31 март 1990 година. Понастоящем тя е на 31 години (както на 2021 г.). Местоположението на нейното раждане е Манчестър Сити, Англия.

Рожден ден 31 март 1990 година
Възраст като през 2022 година 31 години (както на 2021 г.)
Място на раждане Манчестър Сити, Англия
Роден град Манчестър Сити, Англия
Знак за зодиака Овен

Натали делф височина, тегло и физическа информация

Забелязахме, че хората винаги са неефектирани да знаят за информацията на физическата структура на любимите им личности. Знаменитост може да постави тенденция чрез стила на косата, облекло, грим и дори височина, тегло, цвят на очите. Ние сме наясно с това. Натали делф има височина 168 cm. Теглото на този човек е 60 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на окото й е черен. и цвета на косата е кафяв.

Heights 168 cm
Височина (и) крака 5 фута 6 инча
Височини в метър 1.68 метра
Тегло (и) 60 кг
Тегло (и) в паунд 132 lbs
Фигура 34-27-34
Брест размер 34 инча
Размер на кръста 27 инча
Размер на бедрата 34 инча
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Кафяв

Натали делф дела и семейно положение

Какво мислите за семейното положение на Натали делф? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Любимите й личности и неща са описани тук. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Женен (от 2013 г.)
Дати с В процес на преразглеждане
Момче Фабиан делф (английски футболист)
Съпруг Име Фабиан делф
Интерес Пазаруване и пътуване
Баща Скоро ще го актуализира
Майка Име Скоро ще го актуализира
Брат Не се знае
Сестра Не се знае.
Известни роднини Не се знае
Дъщеря и син Ще актуализира скоро.
Натали делф
Натали делф

Образователни квалификации

Тук ще получите образователната квалификация на Натали делф. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. В този раздел ще получите информация за нейната образователна квалификация. Понякога не е възможно да се намери точната информация. В този случай ние го държим заготовки.

Училище Ще актуализира скоро.
Колеж / университет Не се знае
Образователна квалификация / образователно ниво Завършил

Професионалният живот и противоречия на Натали делф

Този раздел се фокусира върху професионалния си живот и събития. Тук сме актуализирали цялата си професионална информация; любими неща и т.н. Тя основно печели от професията си.Г. Бизнес дама.

Познат като Женен за английската футболна звезда Фабиан Делф (от 2013 г.). Сега двойката очаква детето им през месец юни 2018 г
Професия Бизнес дама
Татуировка присъствие Актуализация скоро
Хоби Пазаруване и пътуване
Любими знаменитости Еди Редмайн

Natalie delph нетна стойност и заплати

Мислили ли сте някога за нетната стойност на Натали делф? Знаете ли колко печели всеки месец или нейната заплата? Знаете добре, че никой не заплаща и активи да останат фиксирани за дълъг период от време. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. В този раздел ще прочетете всичките си контраверси на нея. Общата нетна стойност на Натали делф е £ 300 000 евро (EUR), както и през 2018 година.

Заплата Не се знае
Нетната стойност £ 300 000 евро (EUR), както и през 2018 година
Любим цвят Черен
Любима храна Италианска кухня
Любимо място Актуализация скоро

ЧЗВ

 1. Какво е професията на Натали делф?

  Тя е бизнес жена.

 2. Какъв е зодиакалният знак на Натали делф?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е Овен.

 3. Какво е религиозната вяра на Натали делф?

  Тя вярва в християнството.

 4. Каква е височината на Натали делф?

  168 cm

 5. Каква е нетната стойност на Натали делф?

  Нетната стойност е £ 300 000 евро (EUR), както и през 2018 година.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на letalie delph. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за нея. Смятате ли, че е погрешно във всички тези? Можете да се свържете с нас. Вашите коментари са ценни за нас.