Nachattar Gill Възраст, Височина, Дела, Нетна Стойност, Био И Още 2022

Чували ли сте името на Nachattar Gill? Той е един от популярните певици, лирик, продуцент, музикант, музикален директор, модел за много от хората. Ние добавихме подробната биография на тази певица, лирик, продуцент, музикант, музикален директор, модел. Ако се интересувате от Gill Nachattar, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Превъртете надолу по-долу раздел, ще получите Nachattar Gill age, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Да проверим.

Nachattar Gill Wiki

Nachattar Gill Image
Nachattar Gill Image

Пълното име на този певец, лирик, рекорден производител, музикант, музикален директор, модел е Nachattar Gill. Псевдонимът е gill nachattar. Той има индийско гражданство. Родният град на този човек е Гаршанкар, Пенджаб, Индия. Сикхизмът е последван от него. Неговата образователна квалификация не е известна. Нека превъртете таблицата по-долу.

Пълно име / име на раждане Nachattar Gill
Име на етикета Nachattar Gill
Националност Индийски
Религия Сикхизъм

Nachattar Gill възраст и информация за раждане

Любопитно ли сте за Nachattar Gill age? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 15 ноември 1968 година. Настоящата възраст е 53 години. Според нашето изследване той е роден в село Акаланд, близо до Бадерон, Техшил Гаршанкар, Пенджаб, Индия.

Деня на раждане 15 ноември 1968 година
Възраст като през 2022 година 53 години
Местоположение на раждането Село Акаланд, близо до Бадерон, Техшил Гаршанкар, Пенджаб, Индия
Роден град Гаршанкар, Пенджаб, Индия
Знак за зодиака Скорпион

Nachattar Gill височина, тегло и физическа информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си известни личности. Физическото състояние на идола, височина, тегло дори прическата е последвана от феновете. Ние сме загрижени за това. Височината му е в сантиметри – 168 см в метри- 1.68 м в краката инчове – 5 "6". Теглото на този човек е в килограми – 75 кг
в паунда – 165 паунда. Теглото варира от време на време, тук получавате най-новото тегло. Цветът на косата е черен и цветът на очите е тъмно кафяв.

Височина в сантиметри – 168 cm
в метри – 1.68 М
в краката инчове – 5 "6"
Тегло в килограми – 75 кг
в паунда – 165 паунда
Измерване на тялото – гърдите: 41 инча
– Талия: 33 инча
– BICEPS: 12 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Черен

Nachattar Gill Семейно положение и приятелка

Какво мислите за семейното положение на Nachattar Gill? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Не се знае
Афера Не се знае
Хоби Събиране на стари неща и антики
Любимо нещо / човек Певец, китарист
Семейство Баща – не е известен (Kirtani-Hymn Singer в Gurudwaras)
Майка – късно Тарсм Каур
Брат – не е известен
Сестра – не е известен

Образователни квалификации

Тук са образователната квалификация на Нахатския хрил. Повечето от хората искат да знаят за образователните квалификации на любимия си човек. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. В този случай ние го държим заготовки.

Училище Не се знае
Име на университета Не се знае
Образователна квалификация / образователно ниво Не се знае

Професионалният живот и противоречия на Nachattar Gill

В раздела по-долу добавихме подробности за неговия професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Кариерата му започна като дебют на албума: Dass Tere Picche Kyon Mariye (2001)
Дебют на Дебют: Гал Сун Хо Гая (2012). Въпреки че има много друга по-малка фокус професия. Точката на фокусиране е певец, лирик, продуцент, музикант, музикален директор, модел.

Професия Певец, лирик, продуцент, музикант, музикален директор, модел
Известен с Политик
Започнете кариера Дебют на албума: Dass Tere Picche Kyon Mariye (2001)
Дебют на Дебют: Гал Сун Хо Гая (2012)
Признание Все още не
Nachattar gill изображения
Nachattar gill изображения

Информация за Nachattar Gill Net и заплата

Любопитно ли сте за нетната стойност на Nachattar Gill? Колко печели? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Добавихме противоречия в този раздел. Нетната стойност на Nachattar Gill е ₹ не е известна.

Доход 1-5 милиона
Нетната стойност ₹ Не е известен
Противоречия • През 2013 г. Нахатат влезе в противоречията, когато една жена е подала жалба срещу него от изнасилване, издаване на заплахи и правеше нецензурно видео и заради публичния натиск, той бил арестуван от полицията.

ЧЗВ

 1. Е Nachattar Gill да се омъжи?

  Той не е известен.

 2. Къде е родното място на нахатния хрил?

  Родното място на Nachattar Gill е село Акаланд, близо до Бадерон, Техшил Гаршанкар, Пенджаб, Индия.

 3. Какъв е зодиакалният знак на хрила Nachattar?

  Според датата на раждане, зодиакален знак е Скорпион.

 4. Каква е височината на нахатния хрил?

  В сантиметри – 168 cm
  в метри – 1.68 М
  в краката инчове – 5 "6"

 5. Какво е възрастта на нахатния хрийт?

  Гилът на Nachattar е 53 години.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Гил на Nachattar. Надяваме се, че тази информация ще предостави ясни концепции за него. Ако сте намерили нещо нередно, можете да споделите мнението си чрез формуляра за коментари. Ние обичаме да чуваме от вас.