Monark Trivedi Нетна Стойност, Дела, Възраст, Височина, Био И Още 2022

Познавате ли Monark Trivedi? Той е един от популярните танцьори на много от хората. Добавихме подробната биография на този танцьор. Ако сте любопитни за Monark Trivedi, вие сте на правилното място. Превъртете надолу по-долу раздел, ще получите възрастта на Monark Trivedi, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Давай напред, за да проверите подробностите.

Monark Trivedi Wiki

Снимка на Monark Trivedi
Снимка на Monark Trivedi

Пълното име на тази танцьорка е Monark Trivedi. Хората и неговите роднини често го наричат Monark. Той има индийско гражданство. неговият роден град е Junagadh, Гуджарат. Той вярва в индуизма. Образователната квалификация на този човек не е намерена. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Име Monark Trividi
Име на етикета Монарк
Гражданство Индийски
Религия Хиндуизъм

Monark Trividi Възраст и информация за раждане

Знаете ли за възрастта на Monark Trivedi? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Въз основа на нашите изследвания рожденият ден е на 1999 година. Сега е на 21 години. Местоположението на неговото раждане е Junagadh, Gujarat.

Дата на раждане 1999
Възраст 21 години
Място на раждане Юнагад, Гуджарат
Роден град Юнагад, Гуджарат
Настоящ адрес Мумбай, Махаращра

Монарк Триведи Височина, Тегло и физически детайли

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние сме загрижени за това. Monark TrivediHeight е 4’1 "крака. Приблизителното тегло е 41 кг. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на окото му е черен. и цветът на косата е черен.

Heights 4’1 "крака
Тегло 41 кг
Измерване на тялото Гърди: 36 инча
Талия: 32 инча
Бицепс: 12 инча
Цвят на очите Черен
Цвят на косата Черен
Monark Trividi Image
Monark Trividi Image

Monark Trividi и семейно положение

Е Monark Trivedi женен или единичен? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Единичен
Афера Няма намерени данни
Хоби Пътуване, танци
Членове на семейството Няма намерени данни

Образователни среди

Ето образователната квалификация на Monark Trivedi. Някои от последователите се интересуват от образователни квалификации. Някои фенове обичат да следват своите възхитителни знаменитости, за да знаят за своите дейности, образование и т.н. По-долу сме предоставили подробности за образователната квалификация. Понякога не е възможно да се намери точната информация. В никакви данни открихме, ние се опитваме да внимаваме това.

Име на училище Няма намерени данни
Колеж / университет Няма намерени данни
образователна квалификация Не е намерено

Професионален живот

В този раздел се фокусирахме върху професионалния му живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Той започва кариерата си като телевизия: танц в Индия танц Li’l Masters Сезон 3 (2014). Въпреки че има много друга по-малка фокус професия. Точката на фокусиране е танцьорка.

Основна професия Танцьорка
Вход Телевизия: Dance India Dance Li’l Masters Сезон 3 (2014) \ t
Постижения Все още не
Monark Trivedi PIC Изтеглете
Monark Trivedi PIC Изтеглете

Monark Trivedi нетна стойност и заплати

Любопитно ли сте за нетната стойност на Monark Trivedi? Колко печели? Въпреки че е невъзможно да се получи точната информация за заплатите и активите. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. Също така добавяме противоречията в този раздел. Общата нетна стойност на Monark Trivedi е RS- 2.5lakh – 19lakh (около).

Печелене RS. 20-30 хиляди на шоу (около)
Нетна стойност RS- 2.5lakh – 19lakh (около)
Противоречия Нито един

Социални сметки на Monark Trivedi

Facebook https: // www.Facebook.Com / Monark.Trividi.3
Instagram ID https: // www.Instagram.com / monark_triedi /
Профил на Twitter #
Wikipedia връзка #

ЧЗВ

 1. Какво е професията на Monark Trivedi?

  Той е танцьор.

 2. Е Monark Trivedi женен?

  Той е необвързан.

 3. Каква е образователната квалификация на Monark Trivedi?

  Неговата образователна квалификация не е намерена.

 4. Какво е религиозното убеждение на Monark Trivedi?

  Той вярва в индуизма.

 5. Какво е възрастта на монарците?

  Възраст на Monark Trivedi е 21 години.

Това е всичко за възрастта, теглото и биографията на Monark Trivedi. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.