Mayawati Affairs, Нетна Стойност, Възраст, Височина, Биография И Още 2022 Г

Интересувате ли се от Mayawati? По това време тя е достатъчно популярна сред младите хора. Добавихме подробната биография на този индийски политик. Ако сте любопитни за Mayawati, вие сте на правилното място. В раздела по-долу ще получите подробности за височината, възрастта, делата, нетната стойност на Mayawati и много повече информация. Да преминем към следващия раздел.

Кратка биография на Маявати

Снимка на Маявати
Снимка на Маявати

Рожденото име на този индийски политик е Маявати. Прякорът е Behenji, Kumari Mayawati, Iron Lady Mayawati. нейната националност е индиец по рождение. родният й град е Бадалпур, Гаутам Буд Нагар, Утар Прадеш, Индия. Тя следва индуизма. Тя постигна бакалавърска степен по изкуства (р.а.)
llb
б.изд. степен. Нека проверите раздела по-долу, за да получите повече информация.

Пълно име/Истинско име Маявати
По име Бехенджи, Кумари Маявати, Желязната лейди Маявати
Националност индийски
религия индуизъм

Възрастта на Mayawati и друга информация

Любопитни ли сте за епохата на Маявати? Рожден ден и информация като място на раждане, роден град и т.н. са фокусирани тук. Проверете следната таблица, ще можете да знаете информацията, свързана с раждането. Въз основа на нашето изследване рождената дата е 15 януари 1956 г. Настоящата възраст е 65 години. Мястото на раждането й е в болница Shrimati Sucheta Kriplani, Ню Делхи, Индия.

Рождена дата 15 януари 1956 г
възраст 65 години
Местоположение на раждане В болница Shrimati Sucheta Kriplani, Ню Делхи, Индия
Пораснете в Бадалпур, Гаутам Буд Нагар, Утар Прадеш, Индия
Знак на зодиака Козирог

Височина, тегло на Mayawati и друга информация

Физическият статус на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Физическото състояние, височината, теглото на идола, дори прическата, се следват от феновете. Ние знаем за това. Височината на Маявати е в сантиметри- 158 см в метри- 1.58 m в фута инча – 5’ 2”. Теглото на този човек е в килограми – 80 кг
в паундове – 176 lbs. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на очите е черен. По същия начин цветът на косата е черен.

Височина в сантиметри – 158 см
в метри – 1.58 м
във фута инчове – 5’ 2”
Тегло в килограми – 80 кг
в паундове – 176 lbs
Измерване на тялото 34-24-33
Цвят на очите Черен
Бои за коса Черен

Mayawati дела и семейно положение

Какво мислите за семейното положение на Mayawati? Ако се интересувате достатъчно за личния живот, получавате всички лични данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също добавихме любимите личности и нещата в секцията. Проверете по-долу на масата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Семейно положение Неженен
Афера (и) Не се знае
Хоби Четене, писане
Любимо нещо / човек Бизнес дама
Семейство Баща – Прабху Дас
Рад на майката
Brother- Anand Kumar
Сестри – n / a

Майавати Образователна квалификация

Ето образователната квалификация на Mayawati. Много от нейните последователи искат да знаят за образователната квалификация. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновяват от заниманията и образованието им. Образователните квалификации са описани тук. Понякога не е възможно да се намери точната информация. За тази ситуация ние преглеждаме тази информация редовно.

Име на училище Не се знае
Колежи Женски колеж Калинди, Университет в Делхи
Юридически център на кампуса, Университета в Делхи
VMLG College, Ghaziabad, Uttar Pradesh
Степен на образование Бакалавър по изкуствата (Б.А.)
LLB
Б.Изд.

Професионален живот и противоречия

Добавихме широка гама от информация за нейния професионален живот. Тук също предоставяме име на училище, име на колеж, образователни квалификации и много други. Кариерата й започва през 1984 г., когато се присъединява към партия Бахуджан Самадж (БСП) като член.. Тя печели основно от професията си e.ж. индийски политик.

професия(и) индийски политик
Отличен за индийски политик
Начало През 1984 г., когато се присъединява към партия Бахуджан Самадж (БСП) като член.
Постижения Не всеки
Маявати
Маявати

Нетна стойност и заплата Mayawati

Интересувате ли се от нетната стойност на Mayawati? Каква е нейната заплата? Въпреки че е невъзможно да се получи точна информация за заплатата и активите. В таблицата по-долу ще получите най-новата информация за заплатата и активите. В този раздел се добавят и спорове. Нетната стойност на Mayawati е 111 крора INR (както през 2012 г.).

Заплата 3-5 милиона
Нетна стойност INR 111 рупия (както през 2012 г.)
Противоречия Не съм сигурен

Често задавани въпроси

 1. Какъв е зодиакалният знак на Маявати?

  Според рождената дата зодиакалният знак е Козирог.

 2. Каква е възрастта на Маявати?

  Възрастта на Маявати е 65 години.

 3. Каква е образователната квалификация на Mayawati?

  Нейната образователна квалификация е бакалавър по изкуствата (р.а.)
  llb
  б.изд..

 4. Каква е професията на Маявати?

  Тя е индийски политик.

 5. Какви са хобитата на Маявати?

  Хобитата са четене, писане.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Маявати. Надяваме се горната информация да ви помогне да разберете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментари. Очакваме вашето мнение.