Leafyishere Възраст, Нетна Стойност: Съпруга, Тегло, Деца, Био-Уики 2022

Познавате ли Leafyishere? В момента той е възникващ Youtube, комик. Тук ще получите пълната биография на Leafyishere. Ако искате да научите повече за Calvin Lee Vail, имаме някои добри новини за вас. Превъртете надолу по-долу, ще получите възрастта на калвин Лий Вейл, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Давай напред, за да проверите подробностите.

Теглото на листата
Теглото на листата

Калвин Лий Вейл Уики

Калвин Лий Вейл е реално име. Хората и роднините му често го наричат листа. Той има американско гражданство. Името на родния му град е Юта. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име Калвин Лий Вейл
Име на етикета LeafyIshere
Пол Мъжки
Основна професия YouTuber, комик
Гражданство американски
Място на раждане Юта
Рожден ден 18-Aug-95
Възраст 26 години
Heights 1.78 М
Височина (и) крака 5 фута и 10 инча
Височина (и) cm 178 cm
Тегло 60 кг
Тегло в паунд 132 паунда
История на запознанствата Да се ​​актуализира
Семейно условие Единичен
Съпруг Не
Син дъщеря Не
Доход
Нетна стойност $ 4 милиона

Възраст на листата и друга информация

Имате ли интерес към веловете на Калвин Лий? В по-долу ще получите цялата информация за него рожден ден, родното място и други свързани неща. Датата на раждане е 18-август-95. Сега той е на 26 години. Местоположението на раждането му е Юта.

Височина на листата, тегло и физическа информация

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Следвате любимите знаменитости, физикът и стилът е голямо хоби за много от нас. Ние също знаем този факт. Leafyishere има височина 1.78 М. Той е приблизително 60 кг. Стойността на теглото може да бъде променена по всяко време. Опитваме се да покажем на скорошния.

Приятелка и семейно положение на листата

Интересувате ли се от семейния живот на Калвин Лий Вейл? Хората винаги показват запален интерес към личния живот на всички знаменитости. Опитахме се да ви покажем своите хобита, семейно положение, дела и много други лични неща чрез таблица по-долу. Любимите му личности и нещата са описани тук. Проверете таблицата, за да знаете за семейния живот на любимия си човек.

Leafyishere нетна стойност
Leafyishere нетна стойност

Leafyishere Net и печалби

Каква е действителната нетна стойност на листата? Колко е заплатата му? Знаете добре, че никой не заплаща и активи да останат фиксирани за дълъг период от време. В таблицата получавате най-новата информация за заплатата и активите. Някои противоречия за неговите са намерени, които също се добавят по-долу. Нетната стойност на листата е 4 милиона долара.

Честотен въпрос за листата

 1. Какво е възрастта на листата?

  Възрастта на Калвин Лий Вейл е на 26 години.

 2. Какъв е денят на рождения ден на листата?

  Датата на раждане на Leafyishere е 18-август-95.

 3. Каква е професията на листата?

  Той е youtuber, комик.

 4. Е Leafyishere женен?

  Той е необвързан.

 5. Каква е височината на листата?

  Той е 1.78 м висок.

Това е всичко за нетната стойност на Calvin Lee Vail, BIO, височината, теглото и другата информация. От цялата тази информация можете ясно да знаете за този човек. Смятате ли, че е погрешно във всички тези? Можете да се свържете с нас. Вашите коментари са ценни за нас.