Кунал Бхатия Дела, Височина, Нетна Стойност, Възраст, Биография И Още 2022 Г

Вие сте последовател на Kunal Bhatia? Понастоящем той е изгряващ актьор. Разгледахме подробностите за този актьор. Ако искате да научите повече за Кунал Бхатия, имаме добри новини за вас. Тук ще получите подробна информация за нетната стойност на Kunal Bhatia възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Продължете напред, за да проверите подробностите.

Кратка биография на Kunal Bhatia

Kunal Bhatia
Кунал Бхатия

Пълното име на този актьор е Kunal Bhatia. Прякорът е Kunal. Той има индийско гражданство. Родният град на този човек е Фаридабад, Хариана. Той следва индуизъм. Образователната квалификация на това лице е B.Техника. (граждански). Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Име на раждане Кунал Бхатия
Ник Име Кунал
Гражданство Индийски
Религия Индуизъм

Информация за възрастта и раждането на Kunal Bhatia

Интересувате ли се от възрастта на Кунал Бхатия? Рожден ден и информация като родно място, роден град и др. са съсредоточени тук. Проверете следната таблица, ще можете да научите информацията, свързана с раждането. Датата на раждане е 19 февруари. Сега той не е известен стар. Роден е във Фаридабад, Хариана.

Ден на раждане 19 февруари
Възраст Не е известно
Място на раждане Фаридабад, Хариана
Израства в Faridabad, Haryana
Зодиакален знак Риби

Кунал Бхатия Височина, тегло и друга информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние, височината, теглото, дори прическата на идола се следят от феновете. Знаем за него. Kunal Bhatiaвисочина е в сантиметри – 178 см в метри – 1.78 м в метри инчове – 5′ 10". Теглото на този човек е в килограми – 75 кг
в килограми- 165 фунта. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на очите му е черен. По същия начин цветът на косата е Black.

Височини в сантиметри – 178 см
в метри- 1.78 m
в метри инча – 5′ 10"
Тегло в килограми- 75 кг
в килограми – 165 фунта
Телесни мерки – Гърди: 42 инча
– Талия: 35 инча
– Бицепс: 12 инча
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Kunal Bhatia Дела и семейно положение

Какво е семейното положение на Kunal Bhatia? Ако сте любопитни относно личния живот, ще получите данни тук. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Тук сме писали и за любими личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да научите за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Омъжена
Афери(и) Gurleen Bhatia
Хобита Дълги пътувания, партита, пътувания, слушане на музика, игра на футбол, писане
Любимо нещо/лице Актьор
Членове на семейството Баща – Dinesh Bhatia
Майка- Rani Bhatia
Брат- Не е известен
Сестра – не е известна

Образователни квалификации на Kunal Bhatia

В раздела по-долу сме обсъдили образователната квалификация на Kunal Bhatia. Някои от последователите се интересуват от образователните квалификации. Някои от феновете обичат да следват любимите си знаменитости и да се вдъхновяват от техните дейности и образование. По-долу сме предоставили подробности за образователните квалификации. Винаги разчитаме на надежден източник, но е трудно да се намери. Когато не разполагаме с никакви данни, оставяме тези данни празни.

Име на училището Обществено училище в Делхи, Faridabad
Училище на манастира Кармел, Фаридабад
Колеж/университет Индийски технологичен институт в Делхи
Ниво на образование B.Техника. (Гражданска)

Професионален живот

В раздела по-долу сме добавили подробности за професионалния му живот. Тук също така предоставяме името на училището, името на колежа, образователните квалификации и много други. Дебютът му е като телевизионен актьор: Sajan Ghar Jaana Hai (2009 г.). Той печели основно от професията си e.g. Актьор.

Основна професия Актьор
Отличен за Социален предприемач
Начало на кариерата ТЕЛЕВИЗИЯ: Sajan Ghar Jaana Hai (2009)
Постижения N/A
Kunal Bhatia снимка
Кунал Бхатия снимка

Нетна стойност и заплати на Кунал Бхатия

Знаете ли за нетната стойност на Кунал Бхатия? Какъв е основният източник на доходи? Въпреки че е невъзможно да се получи точна информация за заплатата и активите. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетното състояние и заплатата. Добавяме и противоречията в този раздел. Нетната стойност на Кунал Бхатия е 1 USD.4 милиона (₹14 лакхс).

Доходи 1-5 милиона
Нетни богатства $1.4 милиона (₹14 лакхи)
Противоречия Не е приложимо

Често задавани въпроси

 1. Каква е нетната стойност на Кунал Бхатия?

  Нетната стойност на активите му е $1.4 милиона (₹14 лакхс).

 2. Какъв е зодиакалният знак на Kunal Bhatia?

  Според датата на раждане зодиакалният знак е Риби.

 3. Каква е образователната квалификация на Кунал Бхатия?

  Образователната му квалификация е B.технология. (граждански).

 4. Какъв е ръстът на Кунал Бхатия?

  В сантиметри – 178 см
  в метри – 1.78 m
  в метри инча – 5′ 10"

 5. Каква е възрастта на Кунал Бхатия?

  Възрастта на Кунал Бхатия не е известна.

Това е всичко за възрастта, височината, теглото и биографията на Кунал Бхатия. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да научите повече за него. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да се свържете с нас чрез формата за коментари. Очакваме вашето мнение.