Кристофър Емануел Пол Нетно Тегло, Тегло, Биография, Височина, Възраст 2022 Г

Чували ли сте името на Кристофър Емануел Пол? Той е един от най-популярните професионални баскетболисти за много хора. В тази част ще напишем неговата биография. Ако искате да научите повече за Кристофър Емануел Пол, имаме добри новини за вас. Тук ще получите подробна информация за Кристофър Емануел Пол нетна стойност възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Нека преминем към следващия раздел.

Кристофър Емануел Пол Биография

Нетна стойност на Кристофър Емануел Пол
Нетна стойност на Кристофър Емануел Пол

Christopher Emmanuel Paul е истинското му име. Псевдонимът ѝ е Cp3. Той има американско гражданство. Името на родния му град е Уинстън-Салем, Северна Каролина. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име Кристофър Емануел Пол
По име CP3
Основна професия Професионален баскетболен спортист
Мъж/жена Мъж
Религиозни убеждения Християнство
Място на раждане Уинстън-Салем, Северна Каролина
Местожителство Не се съобщава
Рожден ден 6 май 1985 г
Рожден знак Телец
Възраст 36 години
Състав Афроамериканец
Националност Американски
Тип тяло Атлетик
Височина 6 фута и 1 инч (1.85m)
Тегло(и) 175lb (79kg)
Цветове на очите Кафяв
Коса Черен
Образователна квалификация Гимназия West Forsyth, Университет Wake Forest
Име на бащата Чарлз Едуард Пол
Майка Робин Пол
Брат и сестра CJ Paul
Семейно положение Омъжена
Във връзка с Jada Paul
Любим Хартиени корици, плакат и фланелка
Заплата Скоро ще актуализираме информацията за заплатата
Нетно богатство 160 милиона долара

На колко години е Кристофър Емануел Пол?

Загадка ли е за вас възрастта на Кристофър Емануел Пол? Моля, погледнете в долната част, ако се интересувате от фактите, свързани с неговия рожден ден и място на раждане. Рожденият му ден е на 6 май 1985 г. Настоящата му възраст е 36 години. Според нашите проучвания е роден в Уинстън-Салем, Северна Каролина.

Cp3 Височина, тегло и друга информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Красотата на физическите данни, височината, теглото, цвета на очите винаги е следвала останалите. Знаем за него. Височината на Cp3 е 6 фута и 1 инч (1.85m). Теглото на този човек е 79kg (175lb). Стойността на теглото може да бъде променена по всяко време. Опитваме се да покажем последната.

Кристофър Емануел Пол Семейно положение и афери

Интересувате ли се от семейния живот на Кристофър Емануел Пол? Хората винаги проявяват жив интерес към личния живот на всяка знаменитост. В този раздел по-долу сме добавили семейно положение и връзки, хобита и много други неща. Опитахме се да обхванем любимите им неща и личности тук. Според нашите проучвания и данни той е женен

Кристофър Емануел Пол Нетна стойност и доходи

Кристофър Емануел Пол ръст
Кристофър Емануел Пол височина

Искате ли да научите за нетното състояние на Кристофър Емануел Пол? Колко печели? Всички знаем, че заплатата и имуществото на даден човек се променят от време на време. Открити са някои противоречия за него, които също са добавени по-долу. Нетната стойност на Кристофър Емануел Пол е 160 млн. долара.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Кристофър Емануел Пол. Имайки ясна представа за тази знаменитост, цялата тази информация ще ви помогне. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да споделите мнението си чрез формата за коментари. Вашите коментари са ценни за нас.