Крис Харисън Нетна Стойност, Възраст: Тегло, Съпруга, Деца, Био-Уики 2022

Интересувате ли се от Крис Харисън? Той е един от най-обещаващите американски телевизия и игра на играта на това време. Пишем всеки детайл за тази американска телевизия и игра на играта. Ако искате да научите повече за Кристофър Брайън Харисън, имаме добри новини за вас. Тук ще получите детайлите на Кристофър Брайън Харисън нетната възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Да проверим.

Крис Харисън нетна стойност
Крис Харисън нетна стойност

Кристофър Брайън Харисън Уики

Кристофър Брайън Харисън е това истинско име. Той също известен като Крис Харисън. Неговата националност е американска по рождение. Родният му град е Далас, Тексас, САЩ. За да получите повече информация Превъртете следната таблица.

Истинско име Кристофър Брайън Харисън
Мононим (nick name) Крис Харисън
Мъж Жена Мъжки
Професия (и) Американската телевизия и хост шоу
Националност американски
Роден в Далас, Тексас, САЩ
Рождена дата 26-Jul-71
Възраст като през 2022 година 50 години
Heights 1.78 М
Височини в краката 5 фута и 10 инча
Височина (и) cm 178 cm
Тегло (и) 85 кг
Тегло в паунд 187 паунда
Дати с Да се ​​актуализира
Семейно условие Разведен
Съпруг Гуен Харисън (m. 19932012)
Дъщеря и син Да (Joshua Harrison, Тейлър Харисън)
Доход
Нетна стойност $ 15 милиона

Кристофър Брайън Харисън Възраст и информация за раждане

Знаете ли на колко години е Христофър Брайън Харисън? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Неговият рожден ден е на 26-юл-71. Сега е на 50 години. Роден е в Далас, Тексас, САЩ.

Крис Харисън Височина, тегло и физическа информация

Забелязахме, че хората винаги са неефектирани да знаят за информацията на физическата структура на любимите им личности. Следвате любимите знаменитости, физикът и стилът е голямо хоби за много от нас. Ние сме наясно с това. Височината му е 1.78 М. Приблизителното тегло е 85 кг. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност.

Крис Харисън приятелка и семейно положение

Знаете ли, че е Кристофър Брайън Харисън женен или единичен или да се среща с някого? Ако имате любопитство за личния живот, ще получите данни тук. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Да обсъдим и любимите си неща като цвят, храна, спорт, места и личности. Можете да проверите таблицата, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Крис Харисън Височина
Крис Харисън Височина

Крис Харисън нетна стойност и заплата

Любопитно ли сте за нетната стойност на Крис Харисън? Колко пари прави това? Знаете добре, че никой не заплаща и активи да останат фиксирани за дълъг период от време. В раздела по-долу сме се фокусирали върху нетната стойност и заплатата. Тук са предоставени и няколко противоречиви факти. Общата нетна стойност на Крис Харисън е 15 милиона долара.

Често задайте въпроси

 1. Какво е възрастта на Крис Харисън?

  Възрастта на Кристофър Брайън Харисън е на 50 години.

 2. Каква е професията на Крис Харисън?

  Той е американска телевизия и хост шоу.

 3. Къде е родното място на Крис Харисън?

  Родното място на Крис Харисън е Далас, Тексас, САЩ.

 4. Е Крис Харисън женен?

  Той е разведен.

 5. Какъв е денят на рождения ден на Крис Харисън?

  Датата на раждане на Крис Харисън е 26-Jul-71.

Това са информацията, която може да търсите за теглото, височината, възрастта и био от Христофър Брайън Харисън. От цялата тази информация можете ясно да знаете за този човек. Дали цялата информация е правилна? можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Очакваме с нетърпение да чуем от вас.