Киалия Охай Уат Нетна Стойност, Възраст, Тегло, Биография, Височина 2022 Г

Вие сте последовател на Kealia Ohai Watt? Тя е една от популярните професионални футболистки за много хора. Тук сме обхванали нейната биография. Ако се интересувате от Kealia Ohai Watt, можем да ви уверим, че ще бъдете щастливи, като посетите тук. Превъртете надолу в долния раздел, ще получите Kealia Ohai Watt нетна стойност, възраст, височина, дела, образование и много други. Нека преминем към следващия раздел.

Киалия Охай Уат Уикипедия

Тегло на Kealia Ohai Watt
Киалия Охай Уат тегло

Рожденото име на този професионален футболист е Kealia Ohai Watt. Известна е също като Не е на разположение. Националността ѝ е американска по рождение. Родният ѝ град е Дрейпър, Юта. За да получите повече информация, проверете раздела по-долу в таблицата.

Пълно име/истинско име Киалия Охай Уат
Име на етикета Не е налично
Професия Професионален футболист
Пол Жена
Религиозни вярвания Не е налично
Роден в Дрейпър, Юта
Живее в Не се съобщава
Ден на раждане 31 януари 1992 г
Слънчев знак Водолей
Възраст през 2022 г 28 години
Племе White
Гражданство Американец
Статус на фигурата Атлетик
Височина 5 фута и 5 инча (1.65 метра)
Тегло(и) 60 кг
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Блондинка
Образование Университет на Северна Каролина (UNC), гимназия Alta
Име на бащата Бен Охай
Майка Синди Охай
Брат и сестра Меган Къшинг
Семейно положение Омъжена
Във връзка с J.J Watt
Хоби Книги
Заплата Скоро ще актуализираме информацията за заплатата
Нетно богатство 1 млн. долара

Не е на разположение Възраст и място на раждане

Любопитни ли сте за възрастта на Kealia Ohai Watt? Обхванахме датата на раждане и друга свързана информация тук. Рождената дата е 31 януари 1992 г. Сега възрастта ѝ е 28 години. Родена е в Дрейпър, Юта.

Не е наличен Височина и физическа информация

Някои от феновете обичат да знаят за физическото състояние на любимите си знаменитости. Обичаме да следваме и да подражаваме на нашите знаменитости височина, тегло, стил на прическата, цвят на очите, облекло и почти всичко. Знаем за него. Тя е почти 5 фута и 5 инча (1.65 метра). Настоящото ѝ тегло е 60 кг. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили последната стойност.

Kealia Ohai Watt Съпружеско положение и връзки

Какво мислите за семейното положение на Kealia Ohai Watt? В тази част ще можете да се запознаете с нейните лични факти и въпроси, които ви интересуват. Семейно положение, връзки, хобита и друга информация е добавена тук. В тази част ще можете да научите за нейните любими неща и перноалности. Според нашите проучвания и данни тя е омъжена

Киалия Охай Уат Нетно състояние и заплати

Нетна стойност на Kealia Ohai Watt
Нетна стойност на Kealia Ohai Watt

Каква е нетната стойност на Kealia Ohai Watt? Какъв е основният източник на доходи? Заплатата и нетното състояние са такива стойности, които винаги се променят с времето. Всички нейни противоречия се актуализират в този раздел. Общата нетна стойност на Киалия Охай Уат е 1 млн.

Това е всичко за нетната стойност, биографията, височината, теглото и друга информация за Киалия Охай Уат. Надяваме се, че тази информация ще даде ясна представа за нея. Възможно е да има някаква грешна информация, ако откриете нещо подобно, информирайте ни чрез коментар или използвайте нашите данни за контакт Вашето мнение е ценно за нас.