Kavya Ramani Дела, Височина, Нетна Стойност, Възраст, Био И Още 2022

Вие сте последовател на Kavya Ramani? Тя е една от най-младите знаменитости на много хора. Добавихме подробната биография на този детски художник. Ако сте любопитни за Kavya Ramani, вие сте на правилното място. Тук ще получите подробности за Kavya Ramani Net на стойност възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Да проверим.

Kavya Ramani Кратка биография

Kavya Ramani
Kavya Ramani

Пълното име на този детски художник е Kavya Ramani. Името на маркера е Kavya. Тя има индийско гражданство. нейният роден град е Раджкот, Гуджарат. Тя вярва в индуизма. Нейната образователна квалификация е начално образование. Проверете следната таблица, за да получите повече информация.

Пълно име Kavya Ramani
По име Kavya
Националност Индийски
Религиозно вярване Хиндуизъм

Kavya Ramani Възраст и информация за раждане

Любопитно ли сте за вековете на Kavya Ramani? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждаемостта. Можете да чуете, че нейният рожден ден е на 24 март. Настоящата възраст не е известна. Тя е родена в Райкот, Гуджарат.

Дата на раждане 24 март
Възраст като през 2022 година Не се знае
Място на раждане Райкот, Гуджарат
Роден град Райкот, Гуджарат
Зодиак Овен

Kavya Ramani Височина и физическо описание

Физическото състояние на знаменитостите е едно от най-важните неща за феновете. Красотата на физическите статистики, тяхната височина, теглото, цветът на очите винаги е следвал другите. Ние сме загрижени за това. Kavya Ramanikeight е в сантиметри – 185 см в метри- 1.85 m в краката инчове – 6 "1". Теглото на този човек е в килограми – 70 кг
в паунда – 154 паунда. Тъй като теглото се променя редовно, ние поставяме текущата стойност. Цветът на окото й е черен. и цветът на косата е черен.

Heights в сантиметри – 185 cm
в метри – 1.85 М
в краката инчове – 6 ‘1
Тегло в килограми – 70 кг
в паунда – 154 паунда
Фигури 35-36-38
Цвят на очите Черен
Цветове на косата Черен

Кава Рамани Семейно положение и гадже

Знаете ли семейното положение на Kavya Ramani? Ако искате да знаете за личния живот Този раздел е за вас. В таблицата по-долу ще получите информация за аферата, семейното положение, хобитата и други. Ние също така написахме за любимите личности и неща като цвят, храна и т.н. Можете да проверите следната таблица, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Връзка #Ref!
Интерес Танцуване
Любимо нещо / човек Хранителник
Семейство Баща – бимел Рамани
Майка Рамани
Брат – не е известен
Сестра – не е известен

Образователни среди

Тук ще получите образователната квалификация на Kavya Ramani. Много от феновете искат да знаят за образователния фон. Някои от феновете обичат да следват любимата си знаменитост и да се вдъхновят от техните дейности и образование. Таблицата по-долу е за образователната квалификация. Споменава се, че понякога е трудно да се намери надеждна информация онлайн. Когато нямаме данни, запазваме тези данни празни.

Име на училище Orchids Международното училище, Мумбай
Име на колежа N / A
Образователна квалификация / образователно ниво Начално образование

Професионален живот и противоречия

Тук сме събрали информация за нейния професионален живот. Тук предлагаме и името на училището, името на колежа, образователната квалификация и много други. Започна професионалния си живот като телевизия: Pyaar Ko Ho Jaane Do (2015). Тя основно печели от професията си.Г. Детски художник.

Професия (и) Детски художник
Познат като Актьор, директор
Започнете кариера Телевизор: Pyaar Ko Ho Jaane do (2015)
Признание Не получавате никаква награда
Kavya ramani изображения
Kavya ramani изображения

Kavya Ramani Net и печалба

Каква е нетната стойност на Kavya Ramani? Каква е нейната заплата? Всички знаем, че заплатата и активите на човека се променят от време на време. Ние предоставихме най-новата информация за заплатата и активите в таблицата по-долу. Добавихме противоречия в този раздел. Нетната стойност на Kavya Ramani е RS. 55 crore (както през 2018 г.).

Заплата 3-5 милиона
Нетната стойност RS. 55 crore (както през 2018 г.)
Противоречия Не съм сигурен

Често задайте въпроси

 1. Какво е професията на Кавя Рамани?

  Тя е детски художник.

 2. Какви са хобитата на Kavya Ramani?

  Хобитата танцуват.

 3. Каква е височината на kavya ramani?

  В сантиметри – 185 cm
  в метри – 1.85 М
  в краката инчове – 6 ‘1

 4. Каква е образователната квалификация на Kavya Ramani?

  Нейната образователна квалификация е начално образование.

 5. Какво е възрастта на Кавя Рамани?

  Възрастта на Kavya Ramani не е известна.

Това е всичко за височината на Kavya Ramani, възраст, тегло и биография. Ние вярваме, че тази информация ще ви помогне да знаете за нея. Ако откриете нещо нередно или искате да добавите любимите си знаменитости в нашия списък, можете да се свържете с нас чрез нашия формуляр за коментар. Ние обичаме да чуваме от вас.