Katharine Mcphee Net Wet, Възраст: Деца, Съпруга, Bio-Wiki, Тегло 2022

Вие сте последовател на Katharine McPhee? Тя е една от популярната актриса, певицата и писателката на много от хората. Добавихме подробната биография на тази актриса, певец и композитор. Ако сте любопитни за Katharine Hope McPhee Foster, вие сте на правилното място. Тук ще получите подробности за Katharine Hope McPhee приемна нетна възраст, дела, образование, заплата и много друга информация. Да проверим.

Katharine McPhee Възраст
Katharine McPhee Възраст

Katharine Hope McPhee Foster Wiki

Пълното име на тази актриса, певец и композитор е Katharine Hope McPhee Foster. Хората и нейните роднини често го наричат Катрин Макфий. Нейната националност е американска по рождение. Името на родния й град е Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Нека превъртете таблицата по-долу.

Оригинално име Katharine Hope McPhee Foster
Сценично име Катрин Макфий
Мъж Жена Женски пол
Професия (и) Актриса, певец и писател
Националност американски
Местоположение на раждането Лос Анджелис, Калифорния, САЩ
Рожден ден 25-март-84
Възраст като през 2022 година 38 години
Heights 1.73 М
Височини в краката 5 фута и 8 инча
Височини в cm 173 cm
Тегло (и) 56 кг
Тегло в паунд 123 паунда
История на запознанствата Да се ​​актуализира
Семейно условие Женен
Съпруг Дейвид Фостър (m. 2019 г.), Ник Кокас (m. 20082016 г.)
Дъщеря и син Не
Заплата
Нетна стойност $ 18 милиона

Katharine McPhee Възраст и информация за раждане

Знаете ли на колко години е Katharine Hope McPhee Foster? Тук обхванахме датата на раждане и друга свързана информация. Може да чуете, че нейният рожден ден е на 25-март-84. Сегашната й възраст е на 38 години. Според нашето изследване тя е родена в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.

Катрин Макфий Височина, Тегло и физически детайли

Физическата красота изразява колко много любимите ви знаменитости се грижат за тяхната красота и фитнес. Знаменитости Физическо състояние, височина, тежести и др. Винаги създавайте нови тенденции. Ние сме наясно с това. Височината й е 1.73 М. Теглото на този човек е 56 кг. Ние поставяме най-новата стойност на теглото си тук, въпреки че може да се промени по всяко време.

Гаджето на Катрин Макфи и семейно положение

Знаете ли, с когото се занимаваше сега? В тази част ще можете да знаете личните й факти и проблеми, които ви интересуват. В този раздел добавихме семейно положение и дела, хобита и много други неща. Да обсъдим любимите си неща като цвят, храна, спорт, места и личности. Нека проверите таблицата по-долу, за да знаете за семейното положение и друга информация.

Нетна стойност на Katharine McPhee
Нетна стойност на Katharine McPhee

Katharine McPHEE NET и печалба

Мислили ли сте някога за нетната стойност на Katharine McPhee? Какво количество хонориум получава тя? Знаете добре, че никой не заплаща и активи да останат фиксирани за дълъг период от време. В следния раздел ще получите информация за данните за нейната заплата, нетната стойност и актив. Всичките й контраверки се актуализират в този раздел. Общата нетна стойност на Katharine McPhee е 18 милиона долара.

ЧЗВ

 1. Е, че Катрин Макфий женен?

  Тя е омъжена.

 2. Какво е денят на рождения ден на Катрин Макфий?

  Датата на раждане на Катрин Макфий е 25-март-84.

 3. Къде е родното място на Катрин Макфий?

  Родното място на Катрин Макфий е Лос Анджелис, Калифорния, САЩ.

 4. Каква е професията на Катрин Макфий?

  Тя е актриса, певец и писател.

 5. Каква е височината на katharine mcphee?

  Тя е 1.73 м висок.

Тук сме се опитали най-добре да покрием цялата информация за Katharine Hope McPhee приемна нетна стойност, височина, тегло и био. От цялата тази информация можете ясно да знаете за този човек. Ако има грешна информация. Можете да се свържете с нас. Ние обичаме да чуваме от вас.