Каран Талуджа Височина, Нетна Стойност, Възраст, Дела, Биография И Още 2022 Г

Чували ли сте името на Каран Талуджа? Той е един от популярните актьори за много хора. Обхванахме подробности за този актьор. Ако искате да научите повече за Каран Талуджа, имаме добри новини за вас. Превъртете раздела по-долу, ще получите Karan Taluja възраст, нетна стойност, височина, дела, образование и много други. Продължете напред, за да проверите подробностите.

Кратка биография на Karan Taluja

Karan Taluja снимка
Каран Талуджа снимка

Истинското име на този актьор е Karan Taluja. Прякорът е Karan. Според мястото му на раждане, той е индиец по рождение. Родният град на този човек е Панипат, Харяна, Индия. Той е последовател на хиндуизма. Постигнал е Не е намерена степен. Нека превъртим таблицата по-долу.

Пълно име Karan Taluja
Познато име Каран
Гражданство Индийски
Религиозна вяра Индуизъм

Каран Талуджа Възраст и друга информация

Имате ли интерес към възрастта на Karan Taluja? Обхванахме датата на раждане и друга свързана информация тук. От таблицата по-долу ще получите различна информация, свързана с раждането. Датата на раждане е 1990 г. Сега той е на 30 години. Роден е в Панипат, Харяна, Индия.

Ден на раждане 1990 г
Възраст през 2022 г 30 години
Място на раждане Панипат, Харяна, Индия
Израства в Панипат, Харяна, Индия
Зодиакален знак Близнаци

Каран Талуджа Височина, тегло и друга информация

Физическата структура изразява красотата на знаменитостите. Физическото състояние на знаменитостите, височината, теглото и т.н. винаги създават нови тенденции. Знаем за него. Той е почти в сантиметри- 180 см в метри- 1.80 м в сантиметри – 5′ 11". Теглото на този човек е в килограми- 75 кг
в килограми – 165 фунта. Теглото може да се променя редовно, тук сме добавили най-новата стойност. Цветът на очите му е тъмнокафяв. и цветът на косата му е черен.

Височини в сантиметри- 180 см
в метри- 1.80 m
в метри инчове- 5′ 11"
Тегло в килограми- 75 кг
в килограми – 165 фунта
Телесна мярка – Гърди: 47 инча
– Талия: 31 инча
– Бицепс: 16 инча
Цвят на очите Тъмнокафяв
Цвят на косата Черен

Karan Taluja Съпружески статус и приятелка

Каран Талуджа женен или неженен? Ако се интересувате достатъчно от личния живот, тук ще получите цялата лична информация. Семейно положение, връзки, хобита и друга информация е добавена тук. Добавихме и любимите личности и неща в раздела. Нека проверим таблицата по-долу, за да научим за семейното положение и друга информация.

Семейно положение Неженен
Афери(и) Не е известно
Хобита Слушане на музика
Любими неща/личности Автор, поет
Семейство Не е известен

Образователен опит

Тук ще намерите информация за образованието на Karan Taluja. Много от феновете искат да знаят за образователния му ценз. Някои от феновете обичат да следват любимите си знаменитости и да се вдъхновяват от техните дейности и образование. По-долу сме предоставили подробности за образователните квалификации. Винаги разчитаме на надежден източник, но е трудно да го намерим. Когато не разполагаме с никакви данни, оставяме тези данни празни.

Име на училището Не е известно
Collge Не е приложимо
Образователна квалификация Не е намерен

Професионален живот и противоречия на Karan Taluja

В този раздел сме се фокусирали върху професионалния му живот. Тук предоставяме и името на училището, името на колежа, образователните квалификации и много други. Започва професионалния си живот като филмов: Ragini MMS 2 (2014)
ТЕЛЕВИЗИЯ: Следващите суперзвезди на Индия (2018 г.). Основната професия е Актьор.

Професия Актьор
Изключителен за Режисьор на филми
Вход Филм: Ragini MMS 2 (2014)
ТЕЛЕВИЗИЯ: Следващите суперзвезди на Индия (2018 г.)
Награда Не е намерена награда
Каран Талуджа
Karan Taluja

Каран Талуджа Нетна стойност и заплати

Каква е нетната стойност на Karan Taluja? Каква е заплатата му? Може да се спомене, че нетното състояние и заплатата се променят с течение на времето. В таблицата по-долу сме предоставили актуална информация за заплатата и активите. Добавихме противоречия в този раздел. Общата нетна стойност на Каран Талуджа е ₹82 крони.

Доходи 3-5 милиона
Нетни богатства ₹82 крони
Противоречия Неизвестен

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 1. Каква е нетната стойност на Каран Талуджа?

  Нетната стойност на имуществото е ₹82 крони.

 2. Каква е образователната квалификация на Каран Талуджа?

  Образователната му квалификация не е намерена.

 3. Какви са религиозните вярвания на Каран Талуджа?

  Той вярва в индуизма.

 4. Къде е родното място на Каран Талуджа?

  Мястото на раждане на Каран Талуджа е Панипат, Харяна, Индия.

 5. Каква е професията на Karan Taluja?

  Той е актьор.

Това е всичко за височината, възрастта, теглото и биографията на Каран Талуджа. Вярваме, че тази информация ще ви помогне да разберете повече за него. Ако намирате нещо погрешно или искате да добавите любимите си знаменитости към нашия списък, можете да споделите мнението си чрез формата за коментари. Вашите коментари са ценни за нас.